Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
GreekRanger
- Ανθυπασπιστής

- Posts in topic: 112
Johnny94 πιστευω και οι ιδιοι γνωριζουν πως δε θα κρατησει πολυ αυτο το εγχειρημα με την οππι και οτι συντομα θα τους χρησιμοποιησει στη στελεχωση των Τμηματων κλπ! Με ολα αυτα που γινονται δε νομιζω οτι θα αντεξει πανω απο 1 χρονο η οππι στα Αει!
Ουσιαστικα θελουν να στελεχωσουν τα τμηματα, απλα το κανουν με τη καλυψη των Αει για να πουν οτι εμεις ασχοληθηκαμε και με τη παραβατικοτητα των Ελληνικων πανεπιστημιων!
Ουσιαστικα θελουν να στελεχωσουν τα τμηματα, απλα το κανουν με τη καλυψη των Αει για να πουν οτι εμεις ασχοληθηκαμε και με τη παραβατικοτητα των Ελληνικων πανεπιστημιων!
Το ποσο θα κρατήσει θα δειξει εγώ προσωπικά πιστεύω θα λέει κάποια χρόνια που θα είστε εκει στο ΦΕΚ σίγουρα θα την κρατήσουν κάποια χρόνια ειδικά αυτή η κυβέρνηση που ότι λέει το κάνει... Αλλά σίγουρα μετά θα καλυφθούν και άλλες ανάγκες ... Υπομονή χρειάζεται και προσοχή γιατί τα βλέμματα θα είναι σε σας όποτε κάθε ενέργεια θέλει μεγάλη προσοχή ηρεμία και ψυχραιμία για να μην έχετε προβλήματα όσοι μπείτε και εσείς και εμείς... Και επειδή ειδα παραπάνω κάποιον να λέει καλύτερα να έχουν άσχημη γνώμη για την αστυνομία για να μην κάνουν τα χαρτιά τους πολλοί φίλε θα σου πω πως όσοι και να βρίζουν όσοι και να κράζουν μια χαρά θα τα κάνουν για πολλούς λόγους... Μην σκέφτεστε έτσι ούτε Με την λογική θα πάρω όπλο η θα πάω στον τόπο μου να λετε ποσό τυχεροί είστε που υπάρχουν παιδιά γιατροί και άλλοι που δεν έχουν μόνιμη θέση όποτε αφήστε τα αλλά και μην είστε αχάριστοι να έχετε χαμηλό προφίλ και να βλέπετε τι επικρατεί ... Φιλικα παντα προς όλους... Και μια συμβουλή καλύτερα να μπεις με την λογική του ξέρω που πάω και να μην έχετε φιλοδοξίες πως από τον πρώτο χρόνο θα πάτε σπιτι σας η Δίας η ότι θέλει ο καθένας τέλος παντων ώστε όταν γίνει το καλό να χαρείτε και να μην σας πέσει η ψυχολογία αν δεν γίνει ... Και να σέβεστε τους παλιούς που έχουν φάει το σκατο και είναι δίπλα σας να σας βοηθήσουν
Γενικά τον τελευταίο μηνα η κατάσταση είναι περίεργη... Τι προκήρυξη να βγει! ; ;
-Bildakoss-
-
Shadow2
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 315
Johnny94 έγραψε:Το ποσο θα κρατήσει θα δειξει εγώ προσωπικά πιστεύω θα λέει κάποια χρόνια που θα είστε εκει στο ΦΕΚ σίγουρα θα την κρατήσουν κάποια χρόνια ειδικά αυτή η κυβέρνηση που ότι λέει το κάνει... Αλλά σίγουρα μετά θα καλυφθούν και άλλες ανάγκες ... Υπομονή χρειάζεται και προσοχή γιατί τα βλέμματα θα είναι σε σας όποτε κάθε ενέργεια θέλει μεγάλη προσοχή ηρεμία και ψυχραιμία για να μην έχετε προβλήματα όσοι μπείτε και εσείς και εμείς... Και επειδή ειδα παραπάνω κάποιον να λέει καλύτερα να έχουν άσχημη γνώμη για την αστυνομία για να μην κάνουν τα χαρτιά τους πολλοί φίλε θα σου πω πως όσοι και να βρίζουν όσοι και να κράζουν μια χαρά θα τα κάνουν για πολλούς λόγους... Μην σκέφτεστε έτσι ούτε Με την λογική θα πάρω όπλο η θα πάω στον τόπο μου να λετε ποσό τυχεροί είστε που υπάρχουν παιδιά γιατροί και άλλοι που δεν έχουν μόνιμη θέση όποτε αφήστε τα αλλά και μην είστε αχάριστοι να έχετε χαμηλό προφίλ και να βλέπετε τι επικρατεί ... Φιλικα παντα προς όλους... Και μια συμβουλή καλύτερα να μπεις με την λογική του ξέρω που πάω και να μην έχετε φιλοδοξίες πως από τον πρώτο χρόνο θα πάτε σπιτι σας η Δίας η ότι θέλει ο καθένας τέλος παντων ώστε όταν γίνει το καλό να χαρείτε και να μην σας πέσει η ψυχολογία αν δεν γίνει ... Και να σέβεστε τους παλιούς που έχουν φάει το σκατο και είναι δίπλα σας να σας βοηθήσουν
Τα είπες όλα φιλαράκι αλλά εδώ μέσα δεν καταλαβαίνουν ορισμένοι κλαυτα. Με το καλό να βγει το ΦΕΚ να δούμε πότεε τονκαλοο και τκ θα ζητάει.
-
GreekRanger
- Ανθυπασπιστής

Ποσο ατυχοι ειμαστε ομως! Μια ο κορονοιος, μια ο κουφοντινας, τωρα η αστυνομικη βια σε πλατειες, θεωρω οτι ολα αυτα πανε πισω τις διαδικασιες!
ShadoW αδερφέ δεν είμαι εδώ ούτε να σας παραπληροφορήσω ούτε να σας ρίξω το ηθικό ούτε τίποτα και να σου πω την αλήθεια μπαίνω γιατί θυμαμαι τον εαυτό μου όταν ήμουν στην θέση αυτή και τόσα άτομα μας ρίχναν ψυχολογικα με παραπληροφορείς η το αντίθετο κιολας... Δεν θα βάλω μυαλό εγώ στον καθένα σας λέω κάποια πράγματα που εμενα δεν είχα την τύχη να μου τα πει κάποιος γιατι κάποιοι με τα μυαλά που έχουν στην καλύτερη δεν θα περασουν καλά Στην χειρότερη θα πάνε κατηγορούμενοι και μπορεί να αποταχθούν... Και γω ήθελα Με το που βγω να πάω Δίας οπκε η σπιτι μου (αν και στην Αθήνα θα γινεις Καλος αστυνομικός αν το θες πραγματικά) και σας καταλαβαίνω απόλυτα όλους αλλά πρέπει να σκεφτείτε πως είστε τυχεροί που θα μπείτε με τέτοια ανεργία κρίση που τόσα άτομα έχουν χαλάσει σε σπουδές ποσά λεφτά και δουλεύουν υπερωρία με αβέβαιο μέλλον γλύψιμο αφεντικών κ. Α. Για 700 ευρώ... Όποτε δεν μου αρέσει να βλέπω αχαριστία γιατί αύριο μεθαυριο μαζί θα είμαστε στον δρόμο με κάποιους μακάρι με όλους από εδώ... Χαμηλό προφίλ καταλάβετε που θα μπείτε ποσό δύσκολα θα είναι και επικίνδυνα τον πρώτο καιρο και όχι μόνο για τα πεσίματα αλλά για τπ να μην εκτεθείτε και μπλέξετε νομικά ... Και σιγά σιγά όλα θα γίνουν και θα πάτε εκει που θέλετε μέχρι να δείτε Και πως εκει που θέλετε να πάτε δεν είναι όπως φαίνεται... Χαχαχαχ αφήστε τα πάω στον τόπο μου αγένεια για μενα για έναν αστυνομικό που υπηρετεί 20 χρόνια Αθήνα... Ούτε αυτά τα θα έχω όπλο... Και θα το παίρνω μαζί μου ... Το όπλο είναι ευθύνη και φιλικα παντα κοιτάξτε μην μπλέξετε για αρχη νομικά
-
GreekRanger
- Ανθυπασπιστής

Φιλε Τζονυ δεν ειμαστε ανεργοι προσωπικα παιρνω περισσοτερα απο εναν ειδικο φρουρο με 10 ετη υπηρεσια. Θελουμε να μπουμε επειδη μας αρεσει με οτι αυτο συνεπαγεται!
GreekRanger έγραψε:Ποσο ατυχοι ειμαστε ομως!Μια ο κορονοιος, μια ο κουφοντινας, τωρα η αστυνομικη βια σε πλατειες, θεωρω οτι ολα αυτα πανε πισω τις διαδικασιες!
Τα είπες όλα... Μαγκες δεν μας θέλει! Μακάρι να βγω ψεύτης!
-Bildakoss-
Greek ranger είσαι από τους λίγους τότε ... Και σημασία έχει και να κανεις και αυτό που θες... Και επίσης άλλο το δημόσιο παίδες να τα λέμε όλα... Αν και δεν πρέπει να μπει στην αστυνομία κάποιος για το δημόσιο υπάρχουν καλύτερες υπηρεσίες
-
GreekRanger
- Ανθυπασπιστής

Ακριβως αυτο... Θα μπορουσα να χω μπει λιμενικο τοτε με τους πολλους επιλαχοντες που ειχε παρει, ΣΦ, Σωφρονιστικος και ομως ρισκαρα να περιμενω ΕΦ ενω ειμαι 27! Οποιος θελει Δημοσιο να παει στα Κεπ ή στο Δημο να δουλεψει, η Αστυνομια ειναι αλλου Παππα Ευαγγελιο!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 475
Το χθεσινο περιστατικο μονο κακο εκανε στην εκδοση της προκηρυξης. Στην καλυτερη περιπτωση απλα την φρεναρει μεχρι να ξεχαστει το γεγονος στην χειροτερη μπορει να την ακυρωσει.
- Ε'ΜΚ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 11
Μετα απο αυτο το πολυ ατυχες περιστατικο, το πιο πιθανο ειναι οτι αναβαλλεται για φετος και ισως και επ'αοριστον. Η κοινωνια εχει ηδη διχαστει και υπαρχει αναβρασμος στους πολιτες. Μονο ως προκληση θα το εκλαβει ο οποιοσδηποτε εν μεσω ολης αυτης της καταστασης που βιωνουμε, συν τα περιστατικα βιας, η εκδοση μιας τετοιας προκηρυξης.
-
ΕΦ202? (2)
- Λοχίας

- Posts in topic: 59
Η κυβερνηση δεν κανει πισω. Η προκ θα βγει κανονικα οπως και, απερριψε και το αιτημα του κουφοντινα... Μια χαρα θα βγει η προκ. Απλα καθυστερει για λογους που ολοι ξερουμε.
Η κυβερνηση την αποφασιστικοτητα της και Το οτι δεν υποχωρει το εδειξε.
Η κυβερνηση την αποφασιστικοτητα της και Το οτι δεν υποχωρει το εδειξε.
Και να θες να χαλάσεις τη ψυχολογία πολλών, δε μπορείς από τη στιγμή που έχει ψηφιστεί το νομοσχέδιο και έχει βγει το αντίστοιχο φεκ. Τι αναβάλλεται και παπαριες λες; Με αυτό το περιστατικό ακολούθησαν αλλα 50 πιο πριν. Αν είναι να καταργήσουμε και τη σχολή αστυνομίας για κάνα 2 χρόνια μέχρι να ξεχαστεί. Κάθε μέρα γίνονται τέτοια. Αν είναι για τέτοιους λόγους, να ακυρώνονται νομοσχέδια, πάει καήκαμε.Ε'ΜΚ έγραψε:Μετα απο αυτο το πολυ ατυχες περιστατικο, το πιο πιθανο ειναι οτι αναβαλλεται για φετος και ισως και επ'αοριστον. Η κοινωνια εχει ηδη διχαστει και υπαρχει αναβρασμος στους πολιτες. Μονο ως προκληση θα το εκλαβει ο οποιοσδηποτε εν μεσω ολης αυτης της καταστασης που βιωνουμε, συν τα περιστατικα βιας, η εκδοση μιας τετοιας προκηρυξης.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης