Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Ειμαι η μονη που δεν ξερει τιποτα. ουτε εδωσα ελπιδεσ
Εγω δεν ξερω τιποτα... Την τσαπανιδου ακαουσα και περιμενω... Και στο κατω κατω αυτη δημοσιογραφος ειναι και εχει τα μεσα και τις γνωρημιες να μαθει ποτε θα βγουν
Η πιο σημαντικη εβδομάδα για τα αποτελέσματα ειναι αυτη που ερχετε. Ισως και η αλλη δευτερα. Τη γνωμη μου λεω
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 237
Αμαν μωρε αυτη η φαγωμαρα μεταξυ σας! Το θεμα δεν ειναι ποιος τα λεει κ τι λεει αλλα οτι ολοι σας καθεστε κ ακουτε τον καθενα τι λεει κ το δενετε σκοινι κορδονι
Dum spiro spero
Μακαρη μιμι και ας ειναι και την αλλη βδομαδα.
Καλα μερικοί είστε τελείως ζώα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει και να πιστεύει ότι θέλει. Άρκει να μην προσβάλει τον άλλο. Για σοβαρευτείτε λίγο, γιατί κάτι τέτοιοι τύποι είναι που δεν γνωρίζουν τίποτα στην τελική...
Εγω δεν προσβαλα κανεναν. Ουτε εδωσε ελπιδεσ.328 σελιδα κατι λεει ο πετρος που με χαλασε. Και αν εθιξα καποιον συγνωμη. Καλο βραδυ και ευχομαι σε ολους καλα αποτελεσματα.
Νίκη μια συμβουλή, ποτέ να μην πέρνεις στα σοβαρά τέτοια ανθρωπάκια. Καλή επιτυχία να έχεις και εσύ!
-
- Στρατηγός
Δεν το ειπε για σενα βρε Νικη οτι προσεβαλες αλλους! Σε αλλους πηγαινε αυτο... Αμαν απο χθες ολα τα παρεξηγεις
Και τι ζητας συγνωμη; Δεν υπαρχει λογος να ζητας συγνωμη

Dum spiro spero
Προχθες εκανα πλακα για να γελασουμε μετην τσαπανιδου. Οχι οτι μου φταει η γυναικα. Αλλωστε ολοι την καναμε την πλακα. Και αν ειπα μια βλακεια παραπανωπειραζει; Καντε πως δεν την ειδατε.
Παιδια τα λεμε αυριο. Ευχομαι να βγουν τα αποτελεσματα και να ειναι θετικα για ολουσ. Καλο βραδυ
Εσυ ρε ντινο τι κανεις; Τον διαιτητη; Χαλαρωσε...
Απο την στιγμη που ειπε αποτελεσματα εντος του μηνα μεχρι τις 31 μπορουν να τα βγαλουν αρα μην το δενουμε ουτε για αυριο ουτε για μεσα στην εβδομαδα αγχος δεν θελει κ θα βγουν
ειπαν εντος του μηνα κ θα βγουν εντος του μηνα
ειπαν εντος του μηνα κ θα βγουν εντος του μηνα
-
- Στρατηγός
Αυτο σου λεω ρε Νικη, οτι κακως τα παρεξηγεις ολα... Κανεις δεν σε "μαλωσε", ουτε σου την ειπε... Κανεις!
Dum spiro spero
Εγω παντως πλεον ανυπομονω πιο πολυ τον αγωνα του ολυμπιακου στοchampions legue παρα τα αποτελεσματα... Ασε που πιστεθω οτι τα αποτελεσματα θα βγουν μετα τον αγωνα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης