Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που θα διαγωνιστούν
Καλή επιτυχία σε όλους παίδες, εύχομαι να μπούμε όλοι,Xanthos Ευχαριστώ για την απάντηση πιο πριν!!
Γνωρίζει κανείς τι παίζει με Την καρτέλα να πει την διαδικασία ;
Το 2011 ελεγε οριο ηλικιας τωρα τιποτα κανονικα αν δεν αναγραφετε τα παιρνω τα μορια μου μακαρι
Άμα πάει έτσι οι βάσεις θα είναι στο θεό!! λογικό να ανέβουν γιατί πολλοί έχουν τριτεκνια κ πολυτεκνια... Δεν ξέρω τι. να πω... Δεν προλαβαίνω να κάνω κ 3 παιδιά να τα πάρω κ εγώ χαχαχα... απλά άμα είναι έτσι πολλές θέσεις θα είναι τέτοιας κατηγορίας!!
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 97
Κάτσε ρε τα 8μηνα ΠΑΊΡΝΟΥΝ τα μόρια από Ε. Δ?
Μάγκες τότε θα ανέβουν πολύ ...xanthos φίλε πες μ
Αν γνωρίζεις με ΥΗΝ καρτέλα.. την κανείς κ μετά η επιτροπή αν το κρίνει απαραίτητο σε εξετάζει ;
Αν γνωρίζεις με ΥΗΝ καρτέλα.. την κανείς κ μετά η επιτροπή αν το κρίνει απαραίτητο σε εξετάζει ;
Από όσο κατάλαβα η Επιτροπή ούτος ή άλλος θα σε εξετάσει... Γιατί κ εγώ αυτό κατάλαβα στη αρχή που λες αλλά δεν είναι έτσι.. θα το τσεκάρω καλύτερα και θα σου απαντήσω για σιγουριά.. Αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε εξετάσουν κ εκεί...
Ο. Π. Κ. Ε
Guppie τι εννοείς; θεωρώ πως ναι κανονικά τα περνούν γιατί αναγράφει κάτι τέτοιο;
Ο. Π. Κ. Ε
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Βλεπω να μπαινουν ολοι οι τριτεκνοι-πολυτεκνοι! Με ολο το σεβασμο προς αυτους θεωρω πως επρεπε να εχει ηλικιακα ορια, απαραδεκτο!
Ότι είναι είναι απαράδεκτο.guppie εννοείς ότι τα 8μηνα από πολυτεκνια κ τριτεκνια του στρατού ειδικών δυνάμεων δεν περνούν τα 500 μόρια;
Ο. Π. Κ. Ε
Γιατί ρε φίλε να μην τα παίρνουμε 26 χρονον ειμαι ο αδερφός μ 20 η αδερφή μ 24 εχω σπουδάσει τον. αδερφο μ από τα λευτα μ γιστι να μην το πάρω τι είμαι 30 χρονον παντρεμένος; Τι να πω ότι υσχιει δεν. εχω θεμα αλλα κριμα να μην δικαιούμαστε τπτ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες