Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- GiannisDEA328
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 31
Ρε παιδία Μπορεί κάποιος να απαντήσει σίγουρα αν η ξένη γλώσσα ειναι απαραίτητη για τον διαγωνισμό?
Καποιοι εδω χθες ελεγαν πολλα... να με ακουτε αλλη φορα κυριε ξανθε και σια... σας το ειχα πει απο χθες βραδυ! καλη επιτυχια στους μελλοντικους συναδελφους
Νίκο μη χαλάμε τις καρδιές μας μέρα που είναι σε παρακαλώ. αυτα πέστα σ κάναν άλλον όχι σ εμένα φίλτατε.. Έχω δει εδώ μέσα σαν κ εσένα σήμερα θα βγει αύριο θα βγει όχι κ λίγους... Δεν μπορώ να ξέρω αν εσύ είσαι φακιρης η έχεις θείο τον Χρυσοχοΐδη η τι στο καλό πήγες έχεις!! Για να σε πιστέψει κάποιος πρέπει να μιλάς στα ίσα... Όχι απλά να λες αύριο βγαίνει... Αυτό δεν μ λέει κάτι!! Από τον Ιούλιο κάθε μέρα και κάτι έβγαινε..
Ο. Π. Κ. Ε
Καλή επιτυχία σε όλους, σας τα χα πει πριν καιρό και σας τρομοκρατούσαν τα τρόλ άσκοπα. Με το καλό μάγκες.
Θα παρακαλούσα πολύ όσα παιδιά ξεκινήσετε και κάνετε αιτήσεις καλό θα ήταν να μας λέγατε τι κ πως!!! Γιάννη είδες τελικά με το δίπλωμα που φαγώθηκες; λέει ότι αν έχεις περάσει θεωρητικά πρακτικά μπορείς να προσκομίσεις την βεβαίωση από αυτούς ότι έχεις εισαι επιτυχής κ μια υπευθυνη δηλωση που θα λεει οτι θαπροσκομίσεις το δίπλωμα σου όταν το παραλάβεις!
Ο. Π. Κ. Ε
Θα παρω αυριο για την τριτεκνια να δουμε
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 97
πολύ σωστός ΜΠΡΆΒΟ ρε ξανθό είσαι ωραιοςXanthos έγραψε:Κυρίες και κύριοι τα ψέματα τελείωσαν... βγήκε κ η ρόδα γυρνάει.. εύχομαι ολόψυχα σε όλους σας καλή επιτυχία να έχετε κ να πάνε καλά.. το όνειρο έγινε πραγματικότητα κ ήρθε η ώρα.. τα μάτια σας ανοιχτά να ενώσουμε τις γνώσεις μας κ αυτά που διαβάζουμε εάν ξεφεύγει κάτι σε κάποιον να το συζητάμε κ να υπάρχει λύση κ αλληλοβοήθεια... Ένας νέος κύκλος ξεκινάει...
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 16
Πολλοι ειναι οι τριτεκνοι και δεν φαινονται!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 16
Καλη επιτυχεια σε ολους και ολες!
Ειμαι αλλα αλλα ειμαι 26 χαχαχα αν πιανετε παω 2610 αλλα δεν θα πιανετε
Οποίος ξέρει ας πει τ παίζει με τα υγειονομικά και την καρτέλα
- Storm
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 136
Αυτα που ισχυουν στις προκηρυξεις μεσω ασεπ για τριτεκνιες κτλ δεν ισχυουν για τις προκηρυξεις των ενστολων...(το χω σε e mail σαν απαντηση απο τον ασεπ ) Στην προκηρυξη του 11 ειχε ολοκληρη παραγρσφο για τις ηλικιες της τριτεκνιας, σε αυτην τωρα δε λεει τπτ... οποτε κατα τη γνωμη μου ειναι σαν τους πολυτεκνους, δλδ χωρις ηλικιακα ορια!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες