Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

D.Y.K έγραψε:Κύριοι, ψυχραιμία και με την πέφτετε με τα μούτρα να φάτε έναν άνθρωπο που μπορεί να μην έχει καμία επαφή με το άθλημα ή με την λογική σειρά των πραγμάτων γενικότερα.

Το αν είναι τρολ θα φανεί και θα λάβει αυτό που του αναλογεί.

Για να τοποθετηθώ και εγώ όμως επί της ερωτήσεως, ο μόνος τρόπος για να λάβει η φίλη τα μόρια για το δίπλωμα είναι να έχει δώσει εξετάσεις επιτυχώς, να λάβει βεβαίωση από το υπουργείο ή τη σχολή της ότι έχει περάσει και να καταθέσει το δίπλωμα στην υπηρεσία άμεσα, όταν με το καλό το παραλάβει στα χέρια της.

φίλε έχω χάσει το δίπλωμα β κατηγορία, βγαίνει βεβαίωση κάτι που μπορώ να προσκόμιση;
Sefis
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 320

Δημοσίευση από Sefis »

Εννοείται θα υπάρχει τρόπος να βγει κάποια βεβαίωση, αν το έχεις πάρει τότε μην αγχώνεσαι
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από BilD »

Άστα να πάνε τώρα έχουν παγώσει οι εξετάσεις και οι σχολές κλπ... Δεν νομίζω να προλάβει κάποιος να πάρει δίπλωμα σύντομα!
Andri
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Andri »

Καλησπέρα και χρόνια πολλά, γνωρίζουμε ποιες από τις ειδικότητες του ΥΓ πάνε μόνο σε νοσοκομείο τύπου 401,424 κτλπ και όχι σε μονάδες;
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Πλεον φαινεται αμεσως οτι το πηρες. Δεν ειναι αναγκη να εχεις το καρτελακι στο χερι για να το αποδειξεις.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ελεανα7 έγραψε:

Dyk καλησπέρα.

Πιστεύεις οτι θα έχει το «τουλάχιστον» προκειμένου να μοριοδοτηθούν φοιτητές, απόφοιτοι γυμνασίου και Α, Β λυκείου;

Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Καλή ερώτηση.

Οι πληροφορίες που έχω λένε ότι μαίνεται ένας "πόλεμος" μέχρι την τελευταία στιγμή μεταξύ πολιτικών και στρατιωτικών για το εάν θα μπει το "τουλάχιστον" ή όχι στις ειδικότητες. Οι μεν πρώτοι θέλουν να μπει (ο νοών νοείτο) και οι δε δεύτεροι όχι.

Εάν ρωτάς καθαρά θεωρητικά την προσωπική μου άποψη θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει το "τουλάχιστον" αυτή τη φορά.

Politis1994 έγραψε:

φίλε έχω χάσει το δίπλωμα β κατηγορία, βγαίνει βεβαίωση κάτι που μπορώ να προσκόμιση;

Ναι μπορείς.

Επικοινώνησε άμεσα με οποιαδήποτε σχολή οδήγησης για να σου δοθούν οδηγίες / πληροφορίες.

Μην το καθυστερείς όμως.

Άβαταρ μέλους
panic2
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από panic2 »

Politis1994 έγραψε:
D.Y.K έγραψε:Κύριοι, ψυχραιμία και με την πέφτετε με τα μούτρα να φάτε έναν άνθρωπο που μπορεί να μην έχει καμία επαφή με το άθλημα ή με την λογική σειρά των πραγμάτων γενικότερα.

Για να τοποθετηθώ και εγώ όμως επί της ερωτήσεως, ο μόνος τρόπος για να λάβει η φίλη τα μόρια για το δίπλωμα είναι να έχει δώσει εξετάσεις επιτυχώς, να λάβει βεβαίωση από το υπουργείο ή τη σχολή της ότι έχει περάσει και να καταθέσει το δίπλωμα στην υπηρεσία άμεσα, όταν με το καλό το παραλάβει στα χέρια της.

Μπορείς να κάνεις επανέκδοση της άδειας στο ΚΕΠ αφού πρώτα δηλώσεις την απώλεια στην αστυνομία. Τώρα για κάποιο χαρτί λογικά θα μπορείς να πάρεις κάτι αυτό θέλει ερώτηση στο υπουργείο. Το κακό είναι ότι έχει ένα κόστος 60-80 ευρώ νομίζω.

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

panic2 έγραψε:
Politis1994 έγραψε:

Μπορείς να κάνεις επανέκδοση της άδειας στο ΚΕΠ αφού πρώτα δηλώσεις την απώλεια στην αστυνομία. Τώρα για κάποιο χαρτί λογικά θα μπορείς να πάρεις κάτι αυτό θέλει ερώτηση στο υπουργείο. Το κακό είναι ότι έχει ένα κόστος 60-80 ευρώ νομίζω.

αυτό είναι το άσχημο 100 +θέλει μήπως κάνα χαρτί της τροχαίας κάνει;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Andri έγραψε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά, γνωρίζουμε ποιες από τις ειδικότητες του ΥΓ πάνε μόνο σε νοσοκομείο τύπου 401,424 κτλπ και όχι σε μονάδες;

Το 424 ξέχνα το.

Περιμένουν πολλοί πριν από σένα στην ουρά.

Στο 401 αμετάθετες είναι οι ειδικότητες:

Νοσοκόμος - Τραυματιοφορέας (ΥΓ)

Αναλυτής - Προγραμματιστής Η/Υ (ΥΓ)

Βοηθός ακτινολογικού εργαστηρίου (ΥΓ)

Βοηθός μικροβιολογικού εργαστηρίου (ΥΓ)

Βοηθός ανάνηψης αναισθησιολόγου (ΥΓ)

Βοηθός φαρμακείου (ΥΓ)

Βοηθός φυσιοθεραπευτή (ΥΓ)

Βοηθός οδοντιάτρου (ΥΓ)

Φυσιοθεραπευτής (ΥΓ)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Κυρ Δεκ 27, 2020 1:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
panic2
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από panic2 »

Politis1994 έγραψε:
panic2 έγραψε:
Politis1994 έγραψε:

αυτό είναι το άσχημο 100 +θέλει μήπως κάνα χαρτί της τροχαίας κάνει;

Αυτό δεν το ξέρω καθόλου. Αν έχει φωτοτυπία της άδειας θα το πιάσουν λογικά. Τώρα για κάποιο χαρτί πρέπει να ρωτήσει στο υπουργείο μεταφορών ή σε κάποια σχολή που είπε και ο DYK. Κάνε το άμεσα μην χάσεις τα μόρια τσάμπα.

Άβαταρ μέλους
konna
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από konna »

Πάντως ακούγεται ότι και τελευταία στιγμή μπορεί να υπάρχουν τροποποιήσεις στη μοριοδοτηση...

Ίσως όμως να είναι και υπέρ των ΟΒΑ...

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Απευθύνσου σε σχολή άμεσα είπαμε και αν χρειαστεί να δώσεις και το κάτι παραπάνω να σε φτιάξει ο δάσκαλος που σίγουρα θα έχει κάποιες άκρες στο υπουργείο κλπ.

Ενημέρωσέ τον γιατί το θες και πες του ότι το χρειάζεσαι άμεσα ώστε να δείτε πως θα το φτιάξετε το θέμα.

Πρόσφατα έκανα ανανέωση στο Γ' και Δ' κατηγορίας που μου είχαν λήξει και η βεβαίωση μου ήρθε μετά από δύο ημέρες μπαμ μπαμ. Όλα γίνονται.

Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mortar »

DYK καλησπέρα ! Μια ερώτηση. Το στρατιωτικό δίπλωμα Γ κατηγορίας θα μοριοδοτείται;
Rambo No8
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Rambo No8 »

Παιδιά επειδή βλέπω πολλές ερωτήσεις περί πια ειδικότητα αξίζει και είναι αμεταθετη. Η γνώμη μου είναι να βάλετε κάτω τα μόρια σας όπως κι εγώ φυσικά και τα πτυχία και να Δηλώσετε εκεί που σας παίρνει! Κι εγώ ήθελα να πάω συσκευαστης αλεξίπτωτου στην Ελευσίνα που είναι αμεταθετη. Αλλά επειδή τυχαίνει να έχω δίπλωμα σκάφους πιθανόν θα δηλώσω κυβερνήτης ταχύπλοων σκαφών... Τι να κάνουμε αφού εκεί με παίρνει και πιθανόν να με φάει κάποιο νησί
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Mortar έγραψε:

DYK καλησπέρα ! Μια ερώτηση. Το στρατιωτικό δίπλωμα Γ κατηγορίας θα μοριοδοτείται;

100 μόρια λαμβάνουν όσοι έχουν δίπλωμα κατηγορίας Γ' ή Δ' ή Ε' σύμφωνα με το ΦΕΚ.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες