Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 78
Ρεθυμνο κανεις μεγαλο λαθος επι νεας δημοκρατιας πανω βολεβοντουσαν στο δημοσιο πασοκατζιδες με το τσουβαλι που λενε το ιδιο γινετε και τωρα ολα μεταξυ τους τα κανουν ολοι εχουνε προσβαση πεζουνε τρελα μαγειρεματα. Ο θειος μου ηταν στιν ασφαλεια του καραμανλη και μου εχει πει τα χειροτερα που δεν εχεις ακουσει πουθενα... Τα φαινομενα απατουν φιλε μου... Οπως και αν εχει καλη σου επυτχεια και σε ολα τα παιδια. Καλο ξημερομα
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου!Ανθσγος έγραψε:Ρεθυμνο κανεις μεγαλο λαθος επι νεας δημοκρατιας πανω βολεβοντουσαν στο δημοσιο πασοκατζιδες με το τσουβαλι που λενε το ιδιο γινετε και τωρα ολα μεταξυ τους τα κανουν ολοι εχουνε προσβαση πεζουνε τρελα μαγειρεματα. Ο θειος μου ηταν στιν ασφαλεια του καραμανλη και μου εχει πει τα χειροτερα που δεν εχεις ακουσει πουθενα... Τα φαινομενα απατουν φιλε μου... Οπως και αν εχει καλη σου επυτχεια και σε ολα τα παιδια. Καλο ξημερομα
Τα αποτελέσματα Μπορει να βγουν ανα πάσα στιγμη, αλλα ειναι αγνωστη αυτη η στιγμη! Δεν υπαρχει λόγος να τα καθυστερούν αλλο εκτος αν υπαρχει κόλλημα στο Υπουργειο (κυριως οικονομικό). Αυτη η βδομάδα που 'ερχεται ειναι κρίσιμη απο πολλες απόψεις! Αν δεν βγουν μεσα στη βδομαδα που ερχεται ειναι ανησυχιτικά τα πραγματα! Λιγο ακόμα υπομονή λοιπον και γιαυτην την βδομαδα δεν το λεω στην τυχη... Δεν λεω κατι για να σας πάρω στο λαιμό μου απλα απο Δευτέρα Πρωι Να μπενεται πιο Συχνα στο ΑΡΜΥ!
Ρε σεις λετε να βγαζουν λεφτα απο την επισκεψημοτητα στο αρμυ κ για αυτο δεν τα βγαζουν επειδη ανεβηκαν στο κατακορυφοοι επισκεψεις;
Μπορει απο το αρμυ να μην βγαλανε λεφτα αλλα απο δω ορισμενοι πλουτισανε!
Καλησπερα σε ολους!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 237
Τι πλουτισανε ρε σεις; Για τον διαχειριστη λετε; Εαν νομιζετε οτι εχει κερδος απο αυτο, πολυ απλα μην συμμετεχετε αλλο! Αν νομιζετε αυτο τοτε ειστε βαθια νυχτωμενοι
Dum spiro spero
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
Ρε παιδια ειστε σοβαροι; Πληρωνετε τπτ οταν μπαινετε και γραφεται; Μην λετε κουταμαρες σορρυ κιολας αλλα δεν ισχυει τπτ, ο καθενας μπορει να φτιαξει ενα φορουμ με διαφορα θεματα, αμα δε ξερετε τι να γραψεται απλα μη γραφεται! ΕΛΕΟΣ
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 36
μπραβο το βρηκες. Ελα απο εδω να σου δωσω τα μισα απο τα κερδη μουEleos έγραψε: Μπορει απο το αρμυ να μην βγαλανε λεφτα αλλα απο δω ορισμενοι πλουτισανε!
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 36
ελα και εσυ να παρεις τα αλλα μισαΝΤΙΝΟΣ έγραψε: Ακριβως ετσι ειναι ελεος!
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 103
Τωρα θα μαλωσουμε και μεταξυ μας; Χαχαχα. Ελα ρε παιδες σοβαροτητα θελω... Αντε υπομονη (ποσο ακομη ομως δεν ξερω χαχαχα)
Αν ειναι για χρηματα θελω και εγω... Χαχαχαχαχα
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 103
τωρα που το σκευτομαι θελω και εγω λιγα. Στα ποσα θα τα μοιρασουμε; ΧαχαχαχV@SILIS έγραψε:Αν ειναι για χρηματα θελω και εγω... Χαχαχαχαχα

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
Αχαχαχα υπομονη ακουω απο τοτε που γεννηθηκα, αχαχα πρεπει να βρουμε κατι αλλο να λεμε, ρε σεις οπως το πανε θα σουβλισουμε και αρνι με αυτους που μπλεξαμε και μας βλεπω να μπαινουμε με τον καινουριο χρονο... Αχαχαχαχα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης