Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
Καλημερα τι εγινε θα πουνε κανα νεοτερο σημερα στην τβ, την καλαημερα μου στην ευουλα. πολυ ωραια η φωτο σου... εχω να πω. περιμενω κ εγω πανω απο την τσαπανιδου, αλλα δεν βλεπω φως...
Εντος του μηνα τα αποτελεσματα, τωρα το ειπαν στην τσαπανιδου
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 62
Καλημερα και σε σενα ''επ. Οπ''Σ΄ευχαριστω πολυ να σαι καλα
Γιναμαι φιλοι; Δεν μου ειπες! Αυτο που ειπε στην τβ ειναι οτι μεσα στον μηνα θα βγουν τα ονοματα για τον Στρατο Ξηρας και μετα απο τον Στατο Ξηρας θα βγουν οι πινακες της Αεροποριας. Επισησ Οτι ειναι πλεον θεμα γραφειοκρατιας Τωρα ειπε θα βγει και ενας ακομα να πει για την προκυρηξη.

Παιδια στη νετ ειπανε οτι Εντος του μηνα θα βγουν Τ αποτελεσματα για επ. Οπ στρατου ξηρας και αμεσως μετα θα βγουν για αεροπορια και ναυτικο... Τωρα ποτε ειναι το "αμεσως μετα" δεν ξερω...
Υ. Γ Εvi θα καεις στην προπονηση καημενουλα μου...
Υ. Γ Εvi θα καεις στην προπονηση καημενουλα μου...
Καταλαβατε τι ειπαν ετσι; Το πιασατε το υπονοουμενο! Καλο φεβρουαριο τα αποτελεσματα! Χαλια τα νευρα μας! Θα τρελαθω ρε γαμωτο!
-
Χαχαχα.ReNiE αστα να πανε... Μιση θα μεινω στο τελος. Ειπαμε θα παρω και το χρυσο... !
Να πανε να... Φλεβαρη ΚΑΙ ΑΝ τα αποτελεσματα για εμας...
-
Ελενη μου αστα να πανε... Και μου αρεσει που μας λενε ''Απο δευτερα'' Η ''σε 10 μερες'' ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ!
Εvi στο τελος θα παρατησουμε το αυτοκινητο και θα μας μεινει κουσουρι κ θα πηγαινουμε τρεχοντας οπου θελουμε να παμε... βλακα τι φρικη ειναι αυτη; εγω ηδη εχω χασει 13 κιλα! μεχρι να βγουν θα εξαφανιστω... αλλα ειπαμε ομως! μετα θα πινουμε μαζι καφεδακι στο 251 γνα θα τα θυμομαστε κ θα γελαμε!
Μακαρι ρε Αλεξ να βγουν Φλεβαρη και να μην παει παραπανω!
-
Αχ Ελενη μου βραστα. Στο τελος θα παμε στο νεξτ τοπ μοντελ αντι να μπουμε Αεροπορια... Χαχαχα! Παντως απο το στομα σου και στου θεου τ αυτι... Μονο ενα καφεδακι; Πολλα... Αλλα ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ!
Οσο για τον Φεβρουαριο. Ας ειναι ι τελευταια ημερομινια γιατι αλλη αναβολη δεν θα αντεξω.

-
Α και μηπως Ελενη μου να ελατωσεις το τρεξιματακι; Μετα με ποιον θα πινω καφε αν εξαφανιστεις;
Να πανε να... Μ'αρεσει που θα ελεγε και αλλα η τσαπανιδου για επ. Οπ... Ριξανε ενα ''εντος του μηνα για ξηρα'' και μετα... Για αεροπορια ναυτικο στρατολογια και καθαρισανε... Ελεος... Τελικα θα γινει αυτο που ελεγα... Θα μπω ΚΕΕΔ και μετα θα βγουν τα αποτελεσματα 

-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 21
Επιτελους βρηκα ατομα για 251! Τραυματιοφορεας εγω! 

Καλημερα παιδακια! υπομονη και θα βγουν, που θα παει! ελενη και evi τι ειδικοτητα εχετε δηλωσει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες