35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος
- Pops
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Το σεναριο να σε διωξουν χωρις την θεληση σου ειναι αρκετα σπανιο και συνηθως ειναι λογω συμπεριφορας. Φαι και εγκαταστασεις πολυ καλες οσο για υπηρεσιες κανεις δεν μπορει να σου πει με σιγουρια εξαρταται αποκλειστικα απο τον διοικητη της μοιρας και απο το ποσα ατομα εχει η μοναδα.G3 νομιζω εχουν επειδη εχουν και οι κυπριοι καταδρομεις.
Να ρωτήσω και εγώ κάτι; Λίγο άκυροεγώ τον χειμώνα ανεβάζω εύκολα πυρετό, τι γίνετε αν έχεις πυρετό; Κάνεις τις ασκήσεις όλα κανονικά;
Pops σε ευχαριστω πολυ ρε συ για ολες τις πληροφοριες! Η αληθεια ειναι οτι τουλαχιστον καπως μαλακωσαν οι σκεψεις εφοσον σπανια σε διωχνουν παρα την θεληση σου (λογικα σε διωχνουν εαν δεν μπορεις να βγαλεις τιποτε για τιποτε δηλαδη κυριος απο ανησυχια μην μαθεις εσυ κατι εαν το συνεδεσα σωστα) ... Απο συμπεριφορα ευτυχως μεχρι τωρα μονον παραπονο δεν εχουν οποτε ολα καλα!
Ωστε τελικα οντως δεν υπαγετε η 35ΜΚ στην ΕΛΔΥΚ καταλαβα...
Κατι τελευταιο και σταματω να σε κουραζω επιλεγης εσυ τι οπλο θα παρεις εκει γιατι κατι ακουσα για κατι p9,g36k (το οποιο για καποιον λογο το εχουν για θεο) η ειναι βαση ειδικοτητας οχι οτι εχω καποιο θεμα με το G3A3 απλα μιας και με ειμαι στο στρατο ελεγα να εβλεπα κι αλλα οπλα και πραγματα και για ετσι λιγο απογοητευτηκα με το G3A3 και ας τα πηγα καλα απο την αρχη δηλαδη θα ηθελα να δωκιμαζα γενικα διαφορα εξου και θα γουστααρα με Μ16,P9,G36K κτλ.
Οχι οτι ξερω στα σιγουρα αλλα καποιος στο κεντρο εκανε την ιδια ερωτηση περιπου δηλαδη για το εαν καποιος αρωστησει Vakinho αλλα δεν ηταν για 35ΜΚ αλλα για Μαλεμε του ειπαν οτι οχι καθεσε στο κρεβατι η σε καποιο ΣΤΕΠ η εαν εισαι σοβαρα σε παει η μοναδα σε στρατιωτικο νοσοκομειο...
Ε νομιζω οτι ο Pops κατι θα γνωριζει παραπανω και ποιο ειδικα για 35ΜΚ!
Ωστε τελικα οντως δεν υπαγετε η 35ΜΚ στην ΕΛΔΥΚ καταλαβα...
Κατι τελευταιο και σταματω να σε κουραζω επιλεγης εσυ τι οπλο θα παρεις εκει γιατι κατι ακουσα για κατι p9,g36k (το οποιο για καποιον λογο το εχουν για θεο) η ειναι βαση ειδικοτητας οχι οτι εχω καποιο θεμα με το G3A3 απλα μιας και με ειμαι στο στρατο ελεγα να εβλεπα κι αλλα οπλα και πραγματα και για ετσι λιγο απογοητευτηκα με το G3A3 και ας τα πηγα καλα απο την αρχη δηλαδη θα ηθελα να δωκιμαζα γενικα διαφορα εξου και θα γουστααρα με Μ16,P9,G36K κτλ.
Οχι οτι ξερω στα σιγουρα αλλα καποιος στο κεντρο εκανε την ιδια ερωτηση περιπου δηλαδη για το εαν καποιος αρωστησει Vakinho αλλα δεν ηταν για 35ΜΚ αλλα για Μαλεμε του ειπαν οτι οχι καθεσε στο κρεβατι η σε καποιο ΣΤΕΠ η εαν εισαι σοβαρα σε παει η μοναδα σε στρατιωτικο νοσοκομειο...
Ε νομιζω οτι ο Pops κατι θα γνωριζει παραπανω και ποιο ειδικα για 35ΜΚ!
Οποιος παει 35 εχει g3a3 και αυτος που εχει ενδειξη υπαξ g3a4. Εχουν g3 γιατι το σχεδιο της μοιρας ειναι αμυντικο και οχι επιθετικο (να αμυνθει σε περιπτωση πολεμου) και θελουν ενα οπλο να σκοτωνει και οχι να τραυματιζει. Η μοιρα εχει επισης και αλλα οπλα που μπορεις να ριξεις p90 κτλ. Αλλα εσυ θα χρεωθεις g3 και τιποτα αλλο. Η γυμναστικη στην κυπρο ειναι μια χαρα, τα στελεχη ξερουν τι κανουν και ειναι σχεδον ολοι γεματοι εμπειριες (αφγανισταν, κοσοβο). Το μονο δυσκολο ειναι ο ψυχολογικος πολεμος που γινεται γιατι εκει ο παλιος κανει κουμαντο. Οτι αλλο θες πες μου
Αυτό με την ειδικότητα του τφ που συχνά πυκνά ακούω να λένε Δεν μπορώ να το καταλάβω πραγματικά...2 εβδομάδες μια ειδικότητα είναι όπως οι άλλες. Καμια διαφοροποίηση δεν υπάρχει ούτε ως προς τις υπηρεσίες ή οτιδήποτε άλλο... Μια από τα ίδια είναι όπως όλοι...
όσο για τον φίλο που θα πάει Κύπρο. Καλό κουράγιο όχι για τίποτα άλλο αλλά κυρίως για τη ζέστη που θα φας και την εμπλοκή που θα πέσει τους θερινούς μήνες
όσο για τον φίλο που θα πάει Κύπρο. Καλό κουράγιο όχι για τίποτα άλλο αλλά κυρίως για τη ζέστη που θα φας και την εμπλοκή που θα πέσει τους θερινούς μήνες
Αλήθεια αν έχεις πυρετούς, τραυματισμούς (είτε σπάσιμο είτε μικροτραυματισμούς) , πονοκεφάλους, αδιαθεσίες κλπ τι γίνεται ;
Και αν είσαι σε μονάδα εντάξει θα πάρεις μια δυο φορές άδεια αν είναι κάτι σοβαρό να φανταστώ αλλά αν είσαι σε κέντρο ή σε εκπαίδευση όπως ΚΕΕΔ ΣΒΕΚ ΣΒΕΑ ΣΥΚ που είναι συγκεκριμένης διάρκειας τότε τι παίρνεις άδειες και παιρνάει ο καιρός ;
Και αν είσαι σε μονάδα εντάξει θα πάρεις μια δυο φορές άδεια αν είναι κάτι σοβαρό να φανταστώ αλλά αν είσαι σε κέντρο ή σε εκπαίδευση όπως ΚΕΕΔ ΣΒΕΚ ΣΒΕΑ ΣΥΚ που είναι συγκεκριμένης διάρκειας τότε τι παίρνεις άδειες και παιρνάει ο καιρός ;
- Pops
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Να τα παρουμε απο την αρχη. Αμα εχεις πυρετο βγαινεις στην αναφορα λοχου και αιτεισαι εξεταση γιατρου μετα αφου πας στον γιατρο σε εξεταζει και απο εκει κρινει αν θα βγεις ειτε Ελευθερος υπηρεσιας (καθεσαι στο κρεβατι σου) ειτε ελευθερος ασκησεων (επιτρεπεται μονο να κανεις υπηρεσιες σκοπια, θαλαμοφυλακας και τα λοιπα) ειτε θα σου δωσει καποιο φαρμακο αμα δεν εχεις κατι σοβαρο. Με g3 θα κανεις σιγουρα βολη οτι ειδικοτητα και να εισαι.G3A4 εχουν αυτη που εχουν ενδειξη υπαξιωματικου (δεκανεις). Αμα εχεις ενδειξη υπαξιωματικου περνας 2 εβδομαδες ενα σχολειο που λεγεται λυβ (λοχος υμοψηφιων βαθμοφορων) οπου η εκπαιδευση περιλαμβανει βολη με p90 και με πιστολι glock εγω ειχα ενδειξη Οποτε αμα εχεις και εσυ ενδειξη (παιζει να εχεις και να μην το ξερεις ακομα εγω πρωτη μερα που πηγα 35 το εμαθα) και θες κατι πιο συκεκριμενο για τα λυβ ρωτα με. Οσο για το ποιον λογο εχουμε G3 στην κυπρο μαλλον ο S.F. Απο πανω να εχει δικιο γιατι δεν ειμαι σιγουρος ουτε και εγω.Aμα τωρα καποιος εχει ειδικοτητα χειριστης αντιαρματικου η βομβιδοβολου ειναι τυχερος γιατι θα ριξει και με αυτα.
Στην 35 υπηρετω αυτην την στιγμη οτι θες ρωτα με. Αν κανεις ειδικοτητα τ/φ στην 35 θα φτυσεις αιμα που ρωτας. Στο γιατρο πας αν εχεις οποιοδηποτε προβλημα (με την υγεια δεν παιζεις) και αν ο γιατρος το κρινει σ βγαζει ε/υ η πας κινηση στο νοσοκομειο, αναλογα το καθε προβληαμ την καθε φορα. Οτι θες ρωτησε με εκει υπηρετω τωρα
- Pops
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Γιατι θα φτυσει αιμα;
Εννοώ ότι και σοβαρό πρόβλημα να έχεις (μιλάω για εκπαιδεύσεις και σχολεία) δεν υπάρχει περίπτωση να σε κόψουν επείδη τραυματίστηκες ή επειδή πήρες μεγάλη άδεια και έχασες μέρος της εκπαιδεύσης
- Pops
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Τις αδειες δεν τις παιρνεις ετσι πρεπει να τις αιτηθεις και να εγκριθουν απο τον λοχαγο σου και επειτα απο τον δικοικητη και αμα τις ζητησεις σε καιρο εκπαιδευσης δεν στις δινουνε. Αμα τραυματιστεις σοβαρα και δεν μπορεις να συνεχεισεις τη εκπαιδευση πας στο γιατρο και σε βγαζει ειτε ι2 και πας ελδυκ ειτε 13 και πας ελλαδα.
Αχ τι ομορφα που τα λεμε... Θα φτυσεις αιμα... (δεν την λεω ετσι σε καποιον πλακα κανω)
Να αυτα ακουω Pops...
S.F. Τωρα εισαι Κυπρο ε; Καταλαβα μας περιμενετε πως και πως να χαλαρωσετε και εσεις... !:D
S.F. Περιεγραψε την κατασταση στην 35ΜΚ τωρα και πως ειναι η εμπειρια κτλ;
Pops και εγω θελω ΥΠ. ΑΞ αλλα ρε φιλε κανενας μας δεν εχει και εγω εχω καταθεση και πτυχιο αλλα ακομη τπτ... Καποιος μου ειπε οτι αυτο φαινετε μετα ΤΠΕΝ και αφοτου γηνει η απονομη μπερε... Τι παιζει τελικα;
Να αυτα ακουω Pops...
S.F. Τωρα εισαι Κυπρο ε; Καταλαβα μας περιμενετε πως και πως να χαλαρωσετε και εσεις... !:D
S.F. Περιεγραψε την κατασταση στην 35ΜΚ τωρα και πως ειναι η εμπειρια κτλ;
Pops και εγω θελω ΥΠ. ΑΞ αλλα ρε φιλε κανενας μας δεν εχει και εγω εχω καταθεση και πτυχιο αλλα ακομη τπτ... Καποιος μου ειπε οτι αυτο φαινετε μετα ΤΠΕΝ και αφοτου γηνει η απονομη μπερε... Τι παιζει τελικα;
Γεια σας,325 Β ΕΣΣΟ 11ο Τριπολης.7 του μηνα επιστρεφω Αυλωνα απο αδεια. Και 8 9 10 γινονται οι πτησεις για Κυπρο. Εχω δηλωσει Ελδυκαριος. Μπορω να μεταφερθω 35ΜΚ.
- Pops
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Εγω στο κεντρο δεν ειχα μαθει τιποτα απο υπαξ οπως και πολυ αλλοι δηλαδη υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εχεις και το μην το ξερεις, τωρα γιατι το οτι θα φτυσεις αιμα τι να σου πω χαχα ο καθενας τα βλεπει διαφορετικα.
Εσυ ησουν 35ΜΚ ΤΦ; Γιατι για να μου λες θα σου λυπει η ιδικοτητα αυτο καταλαβα και η αληθεια ειναι οτι γουσταρω να εχω ετσι παρα πολες βολες... Γενικα ειπα εγω το βλεπω σε φαση το κανουμε που το κανουμε ας το εκμεταλευτουμε και σαν εμπειριες και απο το να μαθω και τιποτε ρε παιδι μου... Στρατος στρατος ακουω αλλα δεν λενε τιποτε επι τουτου μονο ιστοριες με αλλους στρατιωτες... Δεν λεω και αυτο γαματο ειναι αλλα ε αυτο γηνετε και σε μια κατασκηνωση ας πουμε... Σιγουρα υπαρχουν διαφορες αλλα σαν σκοπο εχει τεσπα να σε εκπαιδευση και να μαθεις κατι... Αλλα... Δεν γηνετε αυτο θελω να αποφυγω ουτε Σβατζενεκερ ειμαι ουτε κανας αθληταρας και την ειδα καπως... Καταλαβενεις/τε νομιζω τι θελω να πω!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες