Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
Συνομωσίες παντου!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 41
illy έγραψε:πες τα ρε Μαρινακι... Πες τα!Marina2 έγραψε:Ακουστε κατι που ειναι σοβαρο αλλα λιγο πολυ το ξερετε ολοι κ οσοι δεν το ξερετε θα το μαθετε! "καθε βουλευτης παιρνει συγκεκριμενες θεσεις για να βάλει δικα του ατομα πχ.5 θεσεις. Για να το κανει αυτο, απο καποιον το ζηταει! Δεν τις παιρνεις μονος του! Και δεν θα βαλει ουτε εμενα ουτε εσενα (μην το περνεις προσωπικα γενικα το λεω) θα βαλει το παιδι του κουμπαρου του, τον ανηψό του, τον ξαδερφό του κτλ. Τωρα αν νομιζετε οτι θα καθησουν να ασχοληθουν μαζι μας οι βουλευτες ειστε γελασμενοι. Ευχαριστω για την προσοχη!Οποτε οπς καταλβαιανεςι Αννα το ιδιο το συστημα τα κανει αυτα, οχι εμεις!
το 51,04% ζητησε βοηθεια απο πολιτικο βυσμα, οι μισοι κ παραπανω εχουν βαλει βυσμα. Δεν νομιζω ολοι αυτοι να ειναι ανηψια βουλευτων
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 91
Ρε αννα δεν μιλαμε για ανηψιες Θειους κουμπαρους και λοιπα... Μιλαμε για την ρουσφετολογια, οτι ποτε δεν θα σταματησει να υφισταται αυτο το πραγμα!
Dum spiro spero
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 4
Ενα παλικαρι την μερα που διναμε τα αθληματα δεν τον αφησαν να δωσει αθληματα και του ειπαν οτι περασε.
Συμφωνω! Με illy
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 4
Εγω δεν εχω βυσμα

Δεν πειράζει φίλε μου.
Έχεις δυνατά χαρτιά και το πιθανότερο σενάριο είναι να είσαι επιτυχών.
Καλή επιτυχία και πίστεψέ με πολλά βύσματα θα φάνε τα μούτρα τους.
Έχεις δυνατά χαρτιά και το πιθανότερο σενάριο είναι να είσαι επιτυχών.
Καλή επιτυχία και πίστεψέ με πολλά βύσματα θα φάνε τα μούτρα τους.
-
- Συνταγματάρχης
Τελικα γνωριζει κανεις αν πραγματικα θα βγουν αξιοκρατικα τα αποτελεσματα;
μονο ο υπουργος κ τα στελεχη τουanna.nikos έγραψε:Τελικα γνωριζει κανεις αν πραγματικα θα βγουν αξιοκρατικα τα αποτελεσματα;
-
- Συνταγματάρχης
εννοω μηπως καποιο ατομο επιασε κανενα βουλευτη κ του ειπε οτι μπορει να "βοηθησει"ttsevekidou έγραψε:μονο ο υπουργος κ τα στελεχη τουanna.nikos έγραψε:Τελικα γνωριζει κανεις αν πραγματικα θα βγουν αξιοκρατικα τα αποτελεσματα;
Εγω πιστευω πως ο βουλευτης δεν θα βαλει τον ανηψιο κτλ για ΕΠΟΠ που παλευουμε εμεις, αλλα καπου οπου εχει αραλικι.
Πχ. Ειναι καποιος κοντινος συγγενης Βουλευ που μεχρι ειδικοτητα δημιουργήθηκε (που δεν υπηρχε) για να βολευτει
Θα μπουν αρκετοι ρουσφετολογικα, και αυτοι ομως κατι θα εχουν, δεν γινεται μονο με το βισμα, χωρίς καθολου μορια.
Αλλα ελπιζω και πιστευω να μπουνε (μπουμε) και καμποιοι που χωρις μεσον
Πχ. Ειναι καποιος κοντινος συγγενης Βουλευ που μεχρι ειδικοτητα δημιουργήθηκε (που δεν υπηρχε) για να βολευτει
Θα μπουν αρκετοι ρουσφετολογικα, και αυτοι ομως κατι θα εχουν, δεν γινεται μονο με το βισμα, χωρίς καθολου μορια.
Αλλα ελπιζω και πιστευω να μπουνε (μπουμε) και καμποιοι που χωρις μεσον
-
- Συνταγματάρχης
Ρε παιδια πολλοι λετε οτι εχετε βυσμα. Το ειχατε κ πριν τη αλλαγη κυβερνησης. Ειναι πολιτικο μεσον ή στρατιωτικο;
Αννα καποιοι πολιτικοι Είτε μπορουν να σε βοηθησουν πραγματικα ειτε οχι, θα σου που οτι κατι θα κανουν κ για εσενα! Οποτε οποιον κ να ρωτησεις ειτε ΝΔ ειτε ΠΑΣΟΚ, θα σου πει οτι κ μεσον εχει κ οτι θα βοηθηθει σιγουρα. Ετσι εταξαν πολλοι. Εγω προτινω μετα την ανακοινωση των αποτελεσματων, οσοι ειναι επιτυχώντες κ θεωρούν οτι βοηθηθηκαν απο το βυσμα τους να μπουν κ να πουν "ΝΑΙ ΠΕΡΑΣΑ Κ ΒΟΗΘΗΘΗΚΑ". Εγω πάντως θεωρω οτι ελαχιστοι μπορουν να βοηθηθούν, ειδικα φετος.
-
- Συνταγματάρχης
και εγω αυτο πιστευω. Ιδιως οι βουλευτες δεν κανουν τπτ βρε παιδια. Γι'αυτο ρωταω, οταν λενε βυσμα εννοουν τους βουλευετες που σ'ολες λενε θα σε βοηθησω, εισαι μεσα...Marina2 έγραψε: Αννα καποιοι πολιτικοι Είτε μπορουν να σε βοηθησουν πραγματικα ειτε οχι, θα σου που οτι κατι θα κανουν κ για εσενα! Οποτε οποιον κ να ρωτησεις ειτε ΝΔ ειτε ΠΑΣΟΚ, θα σου πει οτι κ μεσον εχει κ οτι θα βοηθηθει σιγουρα. Ετσι εταξαν πολλοι. Εγω προτινω μετα την ανακοινωση των αποτελεσματων, οσοι ειναι επιτυχώντες κ θεωρούν οτι βοηθηθηκαν απο το βυσμα τους να μπουν κ να πουν "ΝΑΙ ΠΕΡΑΣΑ Κ ΒΟΗΘΗΘΗΚΑ". Εγω πάντως θεωρω οτι ελαχιστοι μπορουν να βοηθηθούν, ειδικα φετος.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες