Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από Marina2 »

Εγω παυλο μου εχω λίγα.350 απο βεβαιωση σπουδών και 80 απο αγγλικα, συνολο 420! Μονο
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Μαρινα μια χαρά εισαι! Το θέμα ειναι υγειονομικες κ ψυχοτεχνικες γιατι εκεί μπορούν να σε κόψουν και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα!300 απο ΙΕΚ,100απο προυπηρεσια 80 απο αγγλικά κια 60 απο θητεία. Καλή επιτυχία και σε σενα!
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

PAULOS έγραψε:Μαρινα μια χαρά εισαι! Το θέμα ειναι υγειονομικες κ ψυχοτεχνικες γιατι εκεί μπορούν να σε κόψουν και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα!300 απο ΙΕΚ,100απο προυπηρεσια 80 απο αγγλικά κια 60 απο θητεία. Καλή επιτυχία και σε σενα!
Προυπηρεσία τι έβαλες αν επιτρέπεται; Το λεω γιατι δυσκολα δίνουν τα μόρια. Ειχα βάλει κ εγω προυπηρεσια στο στρατο ξηρας κ μαλιστα πανω στους Η/Υ (αυτος ηταν κ ο κλαδος της ειδικότητας που είχα βάλει) και δεν μου τα δώσανε τα μόρια της προυπηρεσίας.
Anonymous

MΑρίνα έβαλα διοικητικού. Η ειδικότητα είναι διοικητικού στρατολογικού αντε να μου μειώσουν τα 100 μόρια.
Anonymous

Τελικά παιδιά για Τεχνίτης Η/Υ δεν γνωρίζει κανείς τπτ ε;
Τι στο καλό η θέση φάντασμα είναι; Έχω κοιτάξει παντού μπας και βρω καμία πληροφορία για την θέση και περίπου πόσα μόρια απαιτούνται αλλα μάταια! Τι να πω; Μα κανένας... !
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από anna.nikos »

Γνωριζετε αν στην πα σε σχεση με σξ οι ειδικοτητες ειναι με περισσοτερα μορια;
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

PAULOS έγραψε:MΑρίνα έβαλα διοικητικού. Η ειδικότητα είναι διοικητικού στρατολογικού αντε να μου μειώσουν τα 100 μόρια.
Παυλο μου μακαρι να σσου τα δωσουν. Εγω σου είπα προυπηρεσια σε δημοσιο οργανισμο πανω σε Η/Υ και η ειοδικοτητα Η/Υ και δεν μου τα δώσανε, γιατι οι ανθρωποι δεν πάνε καλα. Αληθεια 300 πάιρνεις από ΙΕΚ, οχι 250; Με ρωτησε προσφατα Μια φίλη μου κ δεν ηξερα να της πω (δεν το ειδα, γιατι δεν ηταν στον δικό μου κλάδο κ δεν το Παρατηρησα).
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Ελευθερία έγραψε:Τελικά παιδιά για Τεχνίτης Η/Υ δεν γνωρίζει κανείς τπτ ε;
Τι στο καλό η θέση φάντασμα είναι; Έχω κοιτάξει παντού μπας και βρω καμία πληροφορία για την θέση και περίπου πόσα μόρια απαιτούνται αλλα μάταια! Τι να πω; Μα κανένας... !
Ελεθευρια μιλας για αεροπορια ή για Στρατολογια; Διοτι αν μιλάς για Στρατολογια δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις ποσα μόρια ειχαν παλιοτερα κάποιοι επιτυχώντες. Εχω ψαξει παντου.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

anna.nikos έγραψε:Γνωριζετε αν στην πα σε σχεση με σξ οι ειδικοτητες ειναι με περισσοτερα μορια;
Αννα αυτο που ρωτάς δεν ειναι δεδομένο. Ωστόσο λόγω της μεγάλης συμμετοχης στο διαγωνισμό, σιγουρα στην αεροπορια θα΄εχουν κάνει τα χαρτια Τους πιο πολλα παιδια με προσόντα (αρα κ περισσοτερα μόρια), με αποτέλεσμα τα Αποτελέσματα που θα δεις να έχουν πολύ υψηλότερα μόρια στην Πα από τον ΣΞ
Anonymous

Αχ βρε Μαρίνα μου σε ευχαριστώ τουλάχιστον που απάντησες!
κοίτα από ότι είχα δει στην προηγούμενη προκήρυξη δεν υπήρχε τέτοια θέση. Τώρα πέρνουν μόνο 15 άτομα και μόνο από 7 Τει εγώ έχω μόνο το πτυχίο του Τει τπτ πράγμα που σημαίνει μόνο 450 μόρια. Απλά θα ήθελα να είχα μία σφαιρική εικόνα... Αλλά μάλλον δύσκολο... Μα τόσα παιδιά είναι εδω μέσα δεν έχει δηλώσει κανείς αυτή την ειδικότητα; Μου κάνει εντύπωση!
Σε ευχαριστώ πάντως!
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Ελευθερία έγραψε:Αχ βρε Μαρίνα μου σε ευχαριστώ τουλάχιστον που απάντησες!
κοίτα από ότι είχα δει στην προηγούμενη προκήρυξη δεν υπήρχε τέτοια θέση. Τώρα πέρνουν μόνο 15 άτομα και μόνο από 7 Τει εγώ έχω μόνο το πτυχίο του Τει τπτ πράγμα που σημαίνει μόνο 450 μόρια. Απλά θα ήθελα να είχα μία σφαιρική εικόνα... Αλλά μάλλον δύσκολο... Μα τόσα παιδιά είναι εδω μέσα δεν έχει δηλώσει κανείς αυτή την ειδικότητα; Μου κάνει εντύπωση!
Σε ευχαριστώ πάντως!
Ελευθερια μου μην απογοητευεσε, διοτι εχεις καλα μόρια, με 1 μονο πτυχιο. Εγω εχω 420, με βεβαιωση σπουδων και αγγλικα, σκέψου. Δεν σε φτανω καν. Μιλας για στρατολογία έτσι; Επίσης ειναι λίγες οι θέσεις κ δεν θα υπάρχει κ τρομερός ανταγωνισμός... Καλη σου επιτυχια γλυκια μου
Anonymous

Μαρίνα παιρνω 300μορια γιατί ανηκω στην πρώτη κατηγορία Απόφοιτοι ΙΕΚ (ή ισοτίμων σχολών εξωτερικού) δημοσίων ή ιδιωτι κών αναγνωρισμένων από την αρμόδια κρατική υπηρεσία 350μόριαΣπουδαστές ΙΕΚ (ή ισοτίμων σχολών εξωτερικού) δημοσίων ή ιδιωτι-

κών αναγνωρισμένων από την αρμόδια κρατική υπηρεσία,περατώσαντες τουλάχι-

στον το πρώτο (1ο ) έτος:250 μονάδες

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Οκ παυλο μου, νομιζα οτι ετσι ειχα ακουσει οτι οι απόφοιτοι ΙΕΚ παιρνουν 250 ολοι κ οσοι δεν εχουν τελειωσει 200 μονο. Αλλα ειναι γεγονός οτι δεν το ειχα ψαξει διοτι δεν ανηκα σε αυτον τον κλάδο.
Anonymous

Οχι Μαρίνα η θέση Τεχνικού ηυ είναι για την αεροπορία.
Για στρατολογία έχω δηλώσει διοικητικό όπως και εσύ. Το πτυχίο τει τοσο δεν πιάνει 450 μορια ε; Και επίσης μία άλλη ερώτηση αν γνωρίζεις (τώρα που σε βρήκα χιχι... ) στο τει κάναμε της εξής γλώσσες προγραμματισμού C και Java μέσα απο την αναλυτική βαθμολογία μου φαίνεται αυτό θα πάρω τα 40 μόρια του προγραμματιστή ή θα πρέπει ο τίτλος σπουδών μου να υποδηλώνει την λέξη προγραμματιστής! Στο λέω γιατι εμένα παραλίγο να μου ακύρωναν το τει γιατι λέει ότι δεν υποδήλωνε την λέξη πληροφορική το πτυχίου μου. Ας πούμε τηλεπικοινωνίες και δίκτυα δεν είναι κλάδος πληροφορικής αλλα είναι χημεία! Έλεος!
Μαρίνα ειλικρινά σε ευχαριστώ πολυ!
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Ελευθερία έγραψε:Οχι Μαρίνα η θέση Τεχνικού ηυ είναι για την αεροπορία.
Για στρατολογία έχω δηλώσει διοικητικό όπως και εσύ. Το πτυχίο τει τοσο δεν πιάνει 450 μορια ε; Και επίσης μία άλλη ερώτηση αν γνωρίζεις (τώρα που σε βρήκα χιχι... ) στο τει κάναμε της εξής γλώσσες προγραμματισμού C και Java μέσα απο την αναλυτική βαθμολογία μου φαίνεται αυτό θα πάρω τα 40 μόρια του προγραμματιστή ή θα πρέπει ο τίτλος σπουδών μου να υποδηλώνει την λέξη προγραμματιστής! Στο λέω γιατι εμένα παραλίγο να μου ακύρωναν το τει γιατι λέει ότι δεν υποδήλωνε την λέξη πληροφορική το πτυχίου μου. Ας πούμε τηλεπικοινωνίες και δίκτυα δεν είναι κλάδος πληροφορικής αλλα είναι χημεία! Έλεος!
Μαρίνα ειλικρινά σε ευχαριστώ πολυ!
Οσον αφορα τα μόρια, ναι ειναι 450 κ καθόλου λίγα... Για το θέμα του πτυχιου σε σχεση με την ειδικότητα Θα σου απαντησω στο θεμα ειδικότητες.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης