Γενικές πληροφορίες για Ειδικές Δυνάμεις
- desperado8
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα στην παρέα. Είμαι νέος στο forum και καθώς ήρθε η ώρα να υπηρετήσω την πατρίδα επιθυμώ να υπηρετήσω στις ειδικές δυνάμεις. Είμαι ομογενής απο την Βόρειο Ήπειρο και έχω αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα εδω και κάποια χρόνια αλλα λόγω σπουδών τώρα θα υπηρετήσω. Ηθελα να ρωτήσω και να μου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει, γίνεται να υπηρετήσω ειδικές δυνάμεις η υπαρχει περίπτωση να με κόψουν επειδή η καταγωγή μου είναι απο Βόρειο Ήπειρο. Βλέπετε δικαιούμαι κανονικά να κάνω τρίμηνη θητεία εάν το επιθυμώ, άλλα θέλω τόσο να υπηρετήσω στις ειδικές δυνάμεις (παιδικό όνειρο) που θα κάνω κανονική θητεία 9μηνη.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 89
Μπορείς να υπηρετήσεις στις Ειδικές Δυνάμεις.
Καλησπέρα.
Στα 19 μου είχα δηλώσει ειδικές δυνάμεις. Έκοψα την αναβολή μου μέσω ΚΕΠ (δεν μου ζητήθηκε να συμπληρώσω κάποιο έγραφο με κουτάκια για το αν επιθυμώ να ενταχθώ στις ειδικές δυνάμεις) και στις 14-11-2012 παρουσιάζομαι Νέα Πέραμος. Λόγο κακής ζωής μέχρι τώρα στο 26ό έτος της ηλικίας μου δεν έχω ψυχικές δυνάμεις ούτε σωματικές αντοχές να υπηρετήσω πλέον στις ΕΔ. Θα ήθελα να ξέρω τι ενέργειες θα πρέπει να ακολουθλησω για να μεταφερφώ σε άλλο σωμά μετά την εισαγωγή μου στο στρατόπεδο.
Ευχαριστώ εκ το προτέρων.
Στα 19 μου είχα δηλώσει ειδικές δυνάμεις. Έκοψα την αναβολή μου μέσω ΚΕΠ (δεν μου ζητήθηκε να συμπληρώσω κάποιο έγραφο με κουτάκια για το αν επιθυμώ να ενταχθώ στις ειδικές δυνάμεις) και στις 14-11-2012 παρουσιάζομαι Νέα Πέραμος. Λόγο κακής ζωής μέχρι τώρα στο 26ό έτος της ηλικίας μου δεν έχω ψυχικές δυνάμεις ούτε σωματικές αντοχές να υπηρετήσω πλέον στις ΕΔ. Θα ήθελα να ξέρω τι ενέργειες θα πρέπει να ακολουθλησω για να μεταφερφώ σε άλλο σωμά μετά την εισαγωγή μου στο στρατόπεδο.
Θα πας εκεί θα ρωτήσουν ποιοι δεν επιθυμούν να παραμείνουν ειδικές δυνάμεις, θα σηκώσεις το χέρι σου , θα συμπληρώσεις μια αίτηση και μετα την ορκωμοσία σου θα πάρεις μετάθεση για άλλο όπλο απο αυτό των ειδικών δυνάμεων.
Θελω και μπορώ !
-
- Στρατηγός
Μανόλης έγραψε:Καλησπέρα.
ΔΕΝ θέλω να μπω στις Ειδικές Δυνάμεις
Κόψιμο από τις Ειδικές Δυνάμεις
Φαντάζομαι πως αυτά τα θέματα επειδή είναι στην δεύτερη σελίδα της ενότητας ούτε που τα κοίταξες, πετάς και ένα ευχαριστώ εκ των προτέρων και καθάρισες...
@Dea_Lok
Σε ευχαριστώ για το χρόνο που αφιέρωσες να απαντήσεις.
@Greek_ Army
Ναι.
Πάρα πολύ καλό Forum με άμεσες απαντήσεις και απόλυτα κατατοπιστικές συνεχίστε την καλή δουλειά.
Καλή τύχη σε όσους αδερφούς αποφασίσουν να μείνουν μέχρι το τέλος.
Σε ευχαριστώ για το χρόνο που αφιέρωσες να απαντήσεις.
@Greek_ Army
Ναι.
Πάρα πολύ καλό Forum με άμεσες απαντήσεις και απόλυτα κατατοπιστικές συνεχίστε την καλή δουλειά.
Καλή τύχη σε όσους αδερφούς αποφασίσουν να μείνουν μέχρι το τέλος.
-
- Στρατηγός
Μειωμένη θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις
Αυτό για τον τύπο που μας ζαλίζει και στέλνει παντού το ίδιο μήνυμα.
Αμφίβιοι Καταδρομείς: Ειδικότητες
Τα τρία τελευταία μηνύματα μεταφέρθηκαν στο παραπάνω θέμα.
Αυτό για τον τύπο που μας ζαλίζει και στέλνει παντού το ίδιο μήνυμα.
Αμφίβιοι Καταδρομείς: Ειδικότητες
Τα τρία τελευταία μηνύματα μεταφέρθηκαν στο παραπάνω θέμα.
Γεια σε ολους θα ηθελα να κανω 2 ερωτησειςπαρουσιαζομαι μεγαλο πευκο ειδικες δυναμεις και εχω τις εξης αποριες
1) γινετε στην απονομη του πρασινου μπερε να μου τον δωσει ο πατερας μου που δεν υπηρετησε ε. δ αλλα ηταν λοχιας;
2) επιτρεπονται γυαλια μυωπιας η πρεπει να παρω φακους γιατι εχω προβλημα;
ευχαριστω
1) γινετε στην απονομη του πρασινου μπερε να μου τον δωσει ο πατερας μου που δεν υπηρετησε ε. δ αλλα ηταν λοχιας;
ευχαριστω
nickbaze έγραψε:Γεια σε ολους θα ηθελα να κανω 2 ερωτησειςπαρουσιαζομαι μεγαλο πευκο ειδικες δυναμεις και εχω τις εξης αποριες
1) γινετε στην απονομη του πρασινου μπερε να μου τον δωσει ο πατερας μου που δεν υπηρετησε ε. Δ αλλα ηταν λοχιας;
ευχαριστω
Γειά σου κ εσένα και καλώς ήρθες στο φόρουμ.
1) Όχι.
2) δες εδώ Την γνώμη του κ.moderator και θεωρώ πως θα βοηθηθείς. Να είσαι καλά.
Όταν θα περάσεις ΠΕΝ στη μονάδα που θα πας για να πάρεις το μπερέ, τότε ίσως μπορεί να γίνει αυτό που λες. Στη Ρεντίνα σε μια απονομή που ήμουν υπεύθυνος ασφαλείας, άκουσα να λένε ότι όσοι γονείς ήταν παλιά καταδρομείς και θέλουν να κάνουν αυτοί την απονομή του μπερέ να το δηλώσουν. Αν έγινε κατ εξαίρεση στη συγκεκριμένη απονομή στη συγκεκριμένη μοίρα δε το ξέρω. Έγινε πάντως.
Θελω και μπορώ !
Dea_Lok έγραψε:Όταν θα περάσεις ΠΕΝ στη μονάδα που θα πας για να πάρεις το μπερέ, τότε ίσως μπορεί να γίνει αυτό που λες. Στη Ρεντίνα σε μια απονομή που ήμουν υπεύθυνος ασφαλείας, άκουσα να λένε ότι όσοι γονείς ήταν παλιά καταδρομείς και θέλουν να κάνουν αυτοί την απονομή του μπερέ να το δηλώσουν. Αν έγινε κατ εξαίρεση στη συγκεκριμένη απονομή στη συγκεκριμένη μοίρα δε το ξέρω. Έγινε πάντως.
Καλησπέρα φίλε μου, ο φίλος παραπάνω λέει πως δεν ήταν καν στις ΕΔ ο πατέρας του

dn24 έγραψε:Dea_Lok έγραψε:Όταν θα περάσεις ΠΕΝ στη μονάδα που θα πας για να πάρεις το μπερέ, τότε ίσως μπορεί να γίνει αυτό που λες. Στη Ρεντίνα σε μια απονομή που ήμουν υπεύθυνος ασφαλείας, άκουσα να λένε ότι όσοι γονείς ήταν παλιά καταδρομείς και θέλουν να κάνουν αυτοί την απονομή του μπερέ να το δηλώσουν. Αν έγινε κατ εξαίρεση στη συγκεκριμένη απονομή στη συγκεκριμένη μοίρα δε το ξέρω. Έγινε πάντως.
Καλησπέρα φίλε μου, ο φίλος παραπάνω λέει πως δεν ήταν καν στις ΕΔ ο πατέρας του, ήταν απλώς Λχίας, για αυτό κι εγώ απέφυγα να του πω αυτό που αναφέρεις εσύ στον φίλο για να μην μπερδευτεί περ/ρο
Καλησπέρα, διάβασα λάθος το μήνυμα, ορθόν αυτό που γράφεις

Θελω και μπορώ !
Καλησπέρα, παρουσιάζομαι την 21/03/2013 σε ΚΕΕΔ νέα περάμο και έχω επιλεγεί για ειδικές δυνάμεις, είμαι 27 χρονών και ήμουν εξ αναβολής λόγο σπουδών. Θέλω να υπηρετήσω στον λόχο ορεινών καταδρομών, θα ήθελα να μάθω αν τα ΠΕΝ τα περνάς στο πεύκο η στην μονάδα; Διότι ακούω πολλά έξω. Και ποια είναι τα κριτήρια για να φτάσεις να φορέσεις τον τιμημένο μπερέ ! Ευχαριστώ εκ τον πρότερων.
Τα ΤΠΕΝ τα παιρνάς στην μονάδα που θα πάρεις μετάθεση... Κριτήρια; Εάν ασχολείσαι ελάχιστα με γυμναστική δεν θα έχεις κανένα μα κανένα πρόβλημα, θα δείς άτομα που όχι δεν είναι κομμάντο αλλα είναι οι μεγαλύτεροι γιοτάδες να φοράνε το μπερέ και θα ξενερώσεις που το βλέπεις αυτό. Αρκεί να μην ξεχνάς ότι πας στρατό και όχι εκδρομούλα άρα θα υπάρχει μια υποτιπώδη πίεση. Δες το σαν μια εμπειρία και θα περάσεις τέλεια ακόμα και στις ειδικές δυνάμεις θα κάνεις ζωάρα. Αν κλαίγεσαι και τρώγεσαι με τον εαυτό σου θα περάσεις άσχημα... Καλή Θητεία σου έυχομαι
Σε ευχαρηστω πολυ φιλε μου για την ενημερωση ! Να σε καλα !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες