Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 18, 2025 2:59 pm Λοιπον μαγκες θα φτιαχτει μια ομαδικη να μπουν μονο σοβαρα ατομα γιατι εδω εχουμε γεμίσει αποβρασματα

ποια ομαδικη ρε φιλε εγω που ειμαι απο περσυ σε μια στο facebook ολα κι ολα τρια ατομα ειμαστε. Αυτη ειναι η σοβαροτητα που εχουν καποιοι; Οπως ειπε και ενας φιλος εδω μεσα ας μεινει ο καθενας στον στοχο του και αν ειναι να βγει καποια στιγμη θα βγει τι αλλο να κανουμε τωρα δηλαδη;
Επισκέπτης

Ρε τι φαντασιόπληκτοι που είστε … περιμέντε εσείς προκήρυξη… εδώ τελειώνει ο στρατός ρε πρόβατα δεν θα έχουμε ούτε φαντάρους και εσείς περιμένετε να βγάλουν προκήρυξη γίνετε λίγο λογικοί άνθρωποι ρε είπαμε να έχουμε αισιοδοξία αλλά όχι να μας τυφλώσει
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 18, 2025 6:26 pm Ρε τι φαντασιόπληκτοι που είστε … περιμέντε εσείς προκήρυξη… εδώ τελειώνει ο στρατός ρε πρόβατα δεν θα έχουμε ούτε φαντάρους και εσείς περιμένετε να βγάλουν προκήρυξη γίνετε λίγο λογικοί άνθρωποι ρε είπαμε να έχουμε αισιοδοξία αλλά όχι να μας τυφλώσει
εσυ θα κρινεις αν θα βγει η οχι. Προφανως και οχι γιατι μιλας τοτε ρε φιλαρακι
Επισκέπτης

Ρε χαζα τι πίνεται ποιος δεν θα παρει εποπ ; Ειστε χαζοι ποιος τα πιστεύει αυτα που λενε μερικοι ασχετοι που δεν εχουν ιδεα και κανεναν απο μεσα να τους λεει το τι γινεται απλα βλέπουν οτι δεν βγαινει η προκήρυξη και μιλανε και λενε τις παπατζες τους, μεσα δεν εχουν ατομα σε λιγο θα βαρανε υπηρεσια και οι πετρες και εσυ μου λες οτι δεν θα βγει χαχαχ θα τα πουμε στο τελος
Επισκέπτης

Παιδια μπειτε στο τικ τοκ στο προφιλ kleiotzantarna και αναφερει οτι θα βγει η προκηρυξη τον μαρτιο !
Επισκέπτης

Και αυτη που το ξερει;
Επισκέπτης

Ασχολουνται αυτοι με αιτησεις ασεπ 8κ και διαφορες αλλες εποπ ειδικοι φρουροι ... Ολο και καποιον θα εχουν παντως και εγω το ιδιο πιστευω οτι θα βγει το πρωτο 15θημερο του μαρτιου
Επισκέπτης

Μακαρι ρε μλκες αντε θα μας φαει το σερβιτοριλικι
Επισκέπτης

Αν δεν την δω με τα ματια μου δεν πιστευω τιποτα πραγματικά
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 18, 2025 9:55 pm Αν δεν την δω με τα ματια μου δεν πιστευω τιποτα πραγματικά
Θες μήπως και να την δεις γυμνή 🤣
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 18, 2025 10:28 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 18, 2025 9:55 pm Αν δεν την δω με τα ματια μου δεν πιστευω τιποτα πραγματικά
Θες μήπως και να την δεις γυμνή 🤣
Χαχσχαχαχαχαχαχ
Επισκέπτης

Παιδια εμαθα σημερα απο εναν φιλο μου εποπ ναυτικο μονο αυτην την εβδομάδα εφυγαν 5 ατομα απο εποπ και πηγαν ειδικοι φρουροι φανταστείτε το τι γίνεται μεσα
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 19, 2025 3:13 pm Παιδια εμαθα σημερα απο εναν φιλο μου εποπ ναυτικο μονο αυτην την εβδομάδα εφυγαν 5 ατομα απο εποπ και πηγαν ειδικοι φρουροι φανταστείτε το τι γίνεται μεσα
Καλά αυτό δεν έχει να λέει κάτι. Στο ναυτικό υπάρχουν οι περισσότερες παραιτήσεις. Δεν πιστεύω αυτά τα άτομα άμα ήταν στον στρατό να έφευγαν. Τόσο χάλια είναι δηλαδή που προτιμάνε να μπλέξουν με την ακρίβεια και την κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα. Στο ναυτικό πρέπει να αντέχεις για να πας έτσι δεν είναι;
Επισκέπτης

Δεν παλεύεται στο καράβι φιλε να το ξες ολοι το λενε γιαυτο καιι οσοι δηλωσαν περσι μπηκαν
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 19, 2025 3:57 pm Δεν παλεύεται στο καράβι φιλε να το ξες ολοι το λενε γιαυτο καιι οσοι δηλωσαν περσι μπηκαν

Αυτο λεω οτι μηπως καναν οι ιδιοι λαθος επιλογες που πηγαν εκει που πηγαν; Αμα ηταν στρατο ξηρας η αεροπορια δεν νομιζω να γινοταν το ιδιο
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες