Το έχουμε πει ξανά και ξανά μιλάμε για την κατηγορία ΠΕ που ήταν *60. Επίσης και στην περίπτωση που περιγράφεις αν είχαν πολλαπλασιάσει π. Χ οι ΔΕ *60 αντί για 30 και πάλι δεν θα έπρεπε να έχουν αποκλειστεί και να καλεστούν στο β' στάδιο καθώς δεν είχαν ελεγχθεί τα δικαιολογητικά για να διασταυρώσουν τα λάθη του καθενός! Ίσα ίσα που λέμε το ακριβώς αντίθετο ότι έγινε καλέστηκαν αυτοί που ''φαινομενικά'' συγκέντρωναν τα περισσότερα μόρια στην ηλεκτρονική αίτηση χωρίς καμία διασταύρωση και άτομα που είχαν πολλά μόρια αλλά προφανώς χαμηλότερα αλλά σε συνάφεια με το αντικείμενο δεν καλέστηκαν καν. Εγώ θεωρώ πολύ οξύμωρο το γεγονός νεοσυσταθείσα υπηρεσία να μην έχει σαφή οδηγίες για συνάφεια, εμπειρία κτλπ, καθώς αυτή η προκήρυξη πολύ πιθανόν να αποτελέσει την βάση για μελλοντικές προκηρύξεις στο μέλλον. Δηλαδή ακόμα η συνάφεια αντικειμένου τα μόρια κτλπ θα παραμένουν ασαφή;
Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Κατσε να δεις προσφυγες που θα γινουν ετσι και δεν βγουν πινακες με ονοματεπωνυμα και μορια ακριβως... Εκει να δεις γελιο...
Κανονικά θα έπρεπε να γίνει ομαδική προσφυγή όσων αδικηθήκαμε. Το ενδεχόμενο να βγάλουν πάλι πίνακα μόνο με ΑΜ χωρίς μόρια δικαιολογητικά κτλπ λόγω ''προστασίας προσωπικών δεδομένων'' το θεωρώ απλά τραγικό!
Εννοειται πως θα γινει αν παλι δουμε τετοιο πινακα και δεν υπαρχουν πουθενα τα στοιχεια μας! Το θεωρω αυτονοητο ποιος θα το δεχτει?
Συμφωνώ απολύτως πρέπει να ανοιχτεί ένα νήμα σε κάποιο section του forum και να ανταλλάσσουμε πληροφορίες και ανάλογα την έκβαση των προσωρινών να οργανωθούμε και να κινηθούμε αναλόγως.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 14, 2023 5:57 pmΕννοειται πως θα γινει αν παλι δουμε τετοιο πινακα και δεν υπαρχουν πουθενα τα στοιχεια μας! Το θεωρω αυτονοητο ποιος θα το δεχτει;
Ρε είστε καλά; Ή μοριοδοτηση είναι πιο αντικειμενική από τα γραπτά.
Στα γραπτά και τα προφορικά μπαίνει εύκολα βύσμα. Όσο καλά και να γράψεις, μετά στα προφορικά άμα δε σε θέλουν σε κόβουν με 49 στα 100 για να μπουν οι δικοί τους και δε μπορείς να πεις και τίποτα.
Ενώ στη μοριοδοτηση μπορείς να κάνεις ένσταση και προσφυγή. Στα γραπτά και τα προφορικά τι προσφυγή να κάνεις; Όπως θέλει σε βαθμολογεί ο άλλος στα προφορικά. Τι αντίρρηση να τους φέρεις; !
Τα προφορικά είναι σα τη παλιά συνέντευξη. Έκοβαν όσους δεν ήθελαν ώστε να μπουν τα δικά τους παιδιά.
Στα γραπτά και τα προφορικά μπαίνει εύκολα βύσμα. Όσο καλά και να γράψεις, μετά στα προφορικά άμα δε σε θέλουν σε κόβουν με 49 στα 100 για να μπουν οι δικοί τους και δε μπορείς να πεις και τίποτα.
Ενώ στη μοριοδοτηση μπορείς να κάνεις ένσταση και προσφυγή. Στα γραπτά και τα προφορικά τι προσφυγή να κάνεις; Όπως θέλει σε βαθμολογεί ο άλλος στα προφορικά. Τι αντίρρηση να τους φέρεις; !
Τα προφορικά είναι σα τη παλιά συνέντευξη. Έκοβαν όσους δεν ήθελαν ώστε να μπουν τα δικά τους παιδιά.
Γιατί ντε και καλά να ξέρετε τα ονοματεπώνυμα όσων είναι επιτυχόντες ή απορριπτέοι; ΑΜ και μόρια. Μια χαρά θα είναι έτσι αν γίνει κι εγω έτσι το προτιμώ. Ότι τι δηλαδη; Σε τι θα σας βοηθήσουν τα ονοματεπώνυμα του καθενός; Φοβάστε ότι αυτοί που θα είναι επιτυχόντες θα είναι λαμόγια ντε και καλά ή οτιδήποτε άλλο σκέφτεται το παρανοικό μυαλό σας; Ελπίζω και στα προσωρινά έτσι να είναι μαζί με τα μόρια από δίπλα.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν τα ονοματεπώνυμα στον προσωρινό πίνακα! Το μόνο που με νοιάζει είναι να υπάρχουν κάπου και τα ΑΜ όλων όσων δεν καλέστηκαν για δικαιολογητικά να έχουμε μια εικόνα στο περίπου που βρισκόμασταν σε μόρια κτλπ. Από την άλλη βάση αξιοκρατίας πρέπει να υπάρχουν ονοματεπώνυμα δίπλα μαζί με μόρια και τα σχετικά όπως γινόταν σε κάθε προκήρυξη. Και αυτό που λες δεν είναι καθόλου παρανοικό φίλε μου στην Ελλάδα ζούμε! Π. Χ αν ήξερες τον τάδε που έχετε πάει σχολείο μαζί ή πανεπιστήμιο κτλπ και ξέρεις τι βαθμούς είχε κτλπ και ξαφνικά τον δείς μέσα στους επιτυχόντες με 18 απολυτήριο δεν θα έκανες ένσταση; Να μου πεις πως θα το αποδείξεις; Σωστό και αυτό. Πάντως μόνο παρανοικό δεν είναι. Έχω γνωστούς που σε ΧΨ προκηρύξεις μπήκανε με ελάχιστα μόρια και τους ανεβάσανε και 5-6 θέσεις για περισσότερη σιγουριά ώστε να να αποφύγουν το σενάριο να είναι επιλαχών...Kwlotoumpas έγραψε: Τρί Νοέμ 14, 2023 6:57 pm Γιατί ντε και καλά να ξέρετε τα ονοματεπώνυμα όσων είναι επιτυχόντες ή απορριπτέοι; ΑΜ και μόρια. Μια χαρά θα είναι έτσι αν γίνει κι εγω έτσι το προτιμώ. Ότι τι δηλαδη; Σε τι θα σας βοηθήσουν τα ονοματεπώνυμα του καθενός; Φοβάστε ότι αυτοί που θα είναι επιτυχόντες θα είναι λαμόγια ντε και καλά ή οτιδήποτε άλλο σκέφτεται το παρανοικό μυαλό σας; Ελπίζω και στα προσωρινά έτσι να είναι μαζί με τα μόρια από δίπλα.
Ρε σεις σταματήστε να λέτε πράγματα που δεν στέκουν, τα απολυτήρια περνάνε από έλεγχο, στέλνονται για επιβεβαίωση στα αντίστοιχα αρμόδια τμήματα, έχω δει email της υπηρεσίας μου με απάντηση του αντίστοιχου email του Λυκείου που είχα αποφοιτήσει.
Έτσι γίνεται στην Ελλάδα… και εδώ που ξέρουμε τι βύσμα έπαιξε και καλέστηκαν κάποιοι με λίγα μόρια έναντι άλλων με περισσότερα; Δεν πειράζει κ με τα μητρώα γίνεται ένσταση. Μην ανησυχείτε.
Βρε κόπριες δεν έχει παίξει βύσμα, απλά καλεστηκαν άτομα που έβαλαν άσχετη εμπειρία και φαίνονται οτι έχουν πολλά μόρια. Αυτοί όμως θα κόπουν τώρα.
Τα απολυτήρια και τα πτυχία περνάνε από έλεγχο δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Εδώ έδιωξαν μετά από 20 χρόνια λιμενικό με πλαστό λοουερ.
Τα απολυτήρια και τα πτυχία περνάνε από έλεγχο δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Εδώ έδιωξαν μετά από 20 χρόνια λιμενικό με πλαστό λοουερ.
Πώς εκφράζεστε έτσι μερικοί; Πόσο για λυπηση είστε, κάνετε κάτι με τον εαυτό σας, η ανδρεία δεν φαίνεται στις ύβρεις και στις προσβολές.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
- Ενδιαφέροντα: Ορειβασία
- Επάγγελμα: Άνεργος
Πολλά είναι τα άδικα της προκήρυξης. Εγώ προσωπικά καλέστηκα. Η ερώτηση μου ομως είναι η εξής γιατί ανοίξατε το θέμα απολυτήριο. Γιατί θα πρέπει ένα απολυτήριο επαλ πχ να βαθμολογείτε το ίδιο με ένα απολυτήριο γενικού λυκείου πχ το δικό μου όταν εγώ και άλλοι πολλοί που συμμετέχουμε με γενικό λύκειο ο βαθμός απολυτηριου μας δεν είναι σε καμια περίπτωση ίδιος με αυτού το επαλ διότι η πλειοψηφία έχει δώσει πανελλαδικές εξετάσεις που έχει σαν αποτέλεσμα αυτό να ρίξει κατά πολύ το βαθμό του απολυτηριου. Αν δεν έδινα πανελλαδικές εξετάσεις θα είχα και έχω έναν βαθμό απολυτηριου του 19. Ακούω κάτι βαθμους απολυτηριων εδώ μέσα και μου σηκώνεται η τρίχα. Είμαι απόφοιτος ΤΕΙ και αντί να διεκδικώ μια θέση ΤΕΙ έφτασα στο σημείο να διεκδηκω μια θέση ΔΕ με λιγοτερες πιθανότητες να καλεστω από ότι αν συμμετειχα με το πτυχίο του ΤΕΙ.
Αυτό είναι το ΑΣΕΠ, δυστυχώς! Και αυτή είναι η διαδικασία προσλήψεων, στο ελληνικό δημόσιο! Καμία αξιοκρατία, καμία λογική!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
- Ενδιαφέροντα: Ορειβασία
- Επάγγελμα: Άνεργος
Από που πηγάζει αυτό; Δλδ εσύ πιστεύεις ότι αυτοί οι μισοί που καλέστηκαν έχουν δηλώσει ψευδή πτυχία και θα καλεστουν; Και θα είναι παχύσαρκα τυπακια και τατουαζακιδες; Παιδιά μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Πάντα βγαίνει και μια λίστα απορριφθεντων όπου δίπλα γράφει το λόγο που απορρίφθηκε η αίτηση σου. Αν έχουμε φτάσει να θεωρούμε και τις προκηρύξεις του ασεπ μη αξιοκρατικες να γυρίσουμε κάμποσα χρόνια πίσω τότε που με ένα τενεκε λάδι στο φραφειο του υπουργού έμπαινες μόνιμος στα λεωφορεία της εθελ κτλ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PAPAXITOS και 13 επισκέπτες