Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ εντός του 2023;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 9
Re: Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ εντός του 2023;
Όπως έγραψα και στο τοπικ των Οβα, από τους 5000 που είχαν ανακοινωθεί για την 5ετια 2021-2026, έχουν μπει 2370, άρα μένουν άλλες 2630 θέσεις. Κανονικά θα πρέπει να γίνουν προκυρηξεις και για οβα
Αν οι πληροφορίες του σαιτ είναι έγκυρες, τότε θα πρέπει αύριο-μεθαύριο, να βγάλουν από τα επιτελεία και πόσες θέσεις αντιστοιχούν σε κάθε ειδικότητα. Δεν τις έχουμε δει ακόμα και λέει μέχρι Δευτέρα θα έχουν βγει οι προκηρύξεις.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 71
Πάντως αυτο τα λεει μόνο σε αυτο το σαιτ δεν εχω αλλα να έχουν ανεβάσει κάτιniasimas έγραψε: Τρί Ιούλ 25, 2023 9:56 pm Αν οι πληροφορίες του σαιτ είναι έγκυρες, τότε θα πρέπει αύριο-μεθαύριο, να βγάλουν από τα επιτελεία και πόσες θέσεις αντιστοιχούν σε κάθε ειδικότητα. Δεν τις έχουμε δει ακόμα και λέει μέχρι Δευτέρα θα έχουν βγει οι προκηρύξεις.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 71
*δεν εχω δειEirini_k έγραψε: Τρί Ιούλ 25, 2023 9:59 pmΠάντως αυτο τα λεει μόνο σε αυτο το σαιτ δεν εχω αλλα να έχουν ανεβάσει κάτιniasimas έγραψε: Τρί Ιούλ 25, 2023 9:56 pm Αν οι πληροφορίες του σαιτ είναι έγκυρες, τότε θα πρέπει αύριο-μεθαύριο, να βγάλουν από τα επιτελεία και πόσες θέσεις αντιστοιχούν σε κάθε ειδικότητα. Δεν τις έχουμε δει ακόμα και λέει μέχρι Δευτέρα θα έχουν βγει οι προκηρύξεις.
Ίσως ναι. Αλλά αυτή δεν ήταν η ίδια ιστοσελίδα που ανέφερε τον αριθμό των θέσεων ΕΠΟΠ για φέτος και μια μερα μετα την ανέβασαν και οι άλλοι; Αρα ας περιμένουμε για αύριο.Eirini_k έγραψε: Τρί Ιούλ 25, 2023 9:59 pmΠάντως αυτο τα λεει μόνο σε αυτο το σαιτ δεν εχω αλλα να έχουν ανεβάσει κάτιniasimas έγραψε: Τρί Ιούλ 25, 2023 9:56 pm Αν οι πληροφορίες του σαιτ είναι έγκυρες, τότε θα πρέπει αύριο-μεθαύριο, να βγάλουν από τα επιτελεία και πόσες θέσεις αντιστοιχούν σε κάθε ειδικότητα. Δεν τις έχουμε δει ακόμα και λέει μέχρι Δευτέρα θα έχουν βγει οι προκηρύξεις.
Έγκυρη σελίδα είναι. Οι άλλοι θα αναρτήσουν απλά τις προκηρύξεις όταν βγουν. Και εγώ που βρήκα σήμερα ένα γνωστό μου το επιβεβαίωσε. Αλλά λόγω του εθνικού πένθους που κηρύχθηκε για τα παληκάρια μας που χάθηκαν αν δεν κάνω λάθος δεν ξέρω αν θα έχουμε νέα αύριο - μεθαύριο. Πάντως οι θέσεις δεν βγαίνουν με την έκδοση της προκήρυξης;
Ίσως το τριήμερο πένθος, να καθυστερήσει τα πράγματα, αν υποθέσουμε ότι το σάιτ όντως μίλησε με ΓΕΣ και του είπαν μέχρι Δευτέρα.
Ναι, οι θέσεις βγαίνουν με την προκήρυξηPanoss99 έγραψε: Τρί Ιούλ 25, 2023 11:12 pm Έγκυρη σελίδα είναι. Οι άλλοι θα αναρτήσουν απλά τις προκηρύξεις όταν βγουν. Και εγώ που βρήκα σήμερα ένα γνωστό μου το επιβεβαίωσε. Αλλά λόγω του εθνικού πένθους που κηρύχθηκε για τα παληκάρια μας που χάθηκαν αν δεν κάνω λάθος δεν ξέρω αν θα έχουμε νέα αύριο - μεθαύριο. Πάντως οι θέσεις δεν βγαίνουν με την έκδοση της προκήρυξης;
Styga
Με αφορμή τις βάσεις, τα έχουμε ξαναπεί. Αν δεν ασχοληθούν στο υπουργείο, με τις συνθήκες διαβίωσης και τις προοπτικές εξέλιξης, ενός στελέχους των ΕΔ, τότε θα έχουμε πτώση κάθε χρόνο! Τα ίδια ισχύουν και για τους ΕΠΟΠ. Αν δεν λυθούν προβλήματα σοβαρά, θα υπάρχουν παραιτήσεις. Δείτε το αντίστοιχο νήμμα στο φόρουμ, που αφορά τις παραιτήσεις ΕΠΟΠ. Παραιτούνται πάνω στον χρόνο!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 9
Πριν λίγες μέρες βγήκαν αποφασίσεις με πολλούς ΕΠΟΠ (λοχίες, επιλοχιες) να δηλώνουν παραίτηση... 20+ χρόνια θεσμός κι ελάχιστα έχουν γίνει ως προς την βελτίωση του
Ειλικρινά θέλω να δω πόσα άτομα θα δηλώσουν φέτος. Πέρυσι δόθηκε τόση παράταση και φτάσανε 10.000 αν δεν κάνω λάθος. Φέτος με όλα αυτά που ακούγονται τι θα γίνει; Γιατί οι ΕΔ τόσο αδικημένες να το πω; Και χωσιμο παντού σε φωτιές, στο εκαβ, στους λάθρο και πόσα ακόμη!
Αν ήθελαν να βελτιώσουν τον θεσμό, θα το είχαν κάνει πιο πριν. Δέκα χρόνια κρίσης δεν πήραν άτομο και μετά που υπήρχε ζητηση, δεν φρόντισαν να βελτιώσουν τις συνθήκες. Έτσι όπως πάει θα φτάσουμε στα προ κρίσης, όταν είχαν σκοπό να τον τελειώσουν τον θεσμό.MrMiragelover έγραψε: Πέμ Ιούλ 27, 2023 11:15 pm Πριν λίγες μέρες βγήκαν αποφασίσεις με πολλούς ΕΠΟΠ (λοχίες, επιλοχιες) να δηλώνουν παραίτηση... 20+ χρόνια θεσμός κι ελάχιστα έχουν γίνει ως προς την βελτίωση του
Από τι φαίνεται το σίτε δεν ήταν και πολύ έγκυρη η πληροφορία του workenter. Εκτός άμα βγει τη Δευτέρα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες