Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)
Παιδιά ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το δίπλωμα φορτηγού. Μου είπαν ότι για τις προκηρύξεις δεν χρειάζεται να έχεις περάσει το ΠΕΙ για να πάρεις τη κατηγορία Γ και συνεπώς τα μόρια. Ισχύει αυτό;
ΙσχύειAlr4 έγραψε:Παιδιά ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το δίπλωμα φορτηγού. Μου είπαν ότι για τις προκηρύξεις δεν χρειάζεται να έχεις περάσει το ΠΕΙ για να πάρεις τη κατηγορία Γ και συνεπώς τα μόρια. Ισχύει αυτό;
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 211
Panos ποιον πρόεδρο λες; Το πρόεδρο Συνοριακων Αττικής ή αυτόν του Έβρου τον Χαρ;
Τζάμπα δηλαδή τόσο καιρό παλεύω με το ΠΕΙ.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 267
Σχετικα με τα Π. Ε. Ι δεν χρειαζεται γενικα για το δημοσιο οχι μονο για τις προκηρυξεις... Τα μορια τα παιρνεις κανονικα. Απλα αμα δεν περασεις στο δημοσιο χωρις ΠΕΙ ειναι αχρηστο το διπλωμα και δεν μπορεις να δουλεψεις εξω... !
Σε προκηρύξεις που αφορούν ένστολο προσωπικό το ΠΕΙ δεν είναι απαραίτητο για να λάβει κανείς τα προβλεπόμενα μόρια. Σε προκηρύξεις όμως του ευρύτερου δημοσίου μέσω ΑΣΕΠ για οδηγούς όχι μόνο είναι απαραίτητο το ΠΕΙ αλλά ζητείται και ψηφιακή κάρτα ταχογράφου σε ισχύ για να έχει κανείς δικαίωμα συμμετοχής.
-
- Συνταγματάρχης
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Ισχυει φιλε και εγω το Γ το εβγαλα χωρις ΠΕΙAlr4 έγραψε:Παιδιά ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το δίπλωμα φορτηγού. Μου είπαν ότι για τις προκηρύξεις δεν χρειάζεται να έχεις περάσει το ΠΕΙ για να πάρεις τη κατηγορία Γ και συνεπώς τα μόρια. Ισχύει αυτό;
δηλαδή; Θα είναι υποχρεωτική η εντοπιότητα;NLOK10 έγραψε:Αδελφέ την έχουμε απαντήσει πολλάκις αυτή την ερώτησηthemkarl έγραψε:Υπάρχει καμία περίπτωση να είναι ανοιχτή για όλους ; Η θα είναι αποκλειστηκα με εντοπιότητα ; Υπάρχει περίπτωση απλά να μοριοδοτείται η εντοπιότητα ;
-
- Συνταγματάρχης
Βαση των οσων ξερουμε δεν αλλαζει κατι σε σχεση με αυτη του 20 οποτε ναι πρεπει να εχεις εντοπιοτητα
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, αλλά ναί το βγάζω μόνο και μόνο για τις προκηρύξεις
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 85
Παιδιά αν έχετε γεννηθεί αθηνα και εως τα 18 δηλώσετε οτι εισασταν πχ αθηνα οκ θα είναι. Σε μενα η μεταδημοτευση έγινε το 2011 αρα ισως κ να μπορώ αθηνα. Κοιτάτε καλά τα χαρτιά σας.
Πως γίνεται αυτό ; Αν έχουμε γεννηθεί Αθήνα πως θα αποδείξουμε ότι ήμασταν κι μέχρι τα 18 εκεί ;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 45
themkarl έγραψε:Πως γίνεται αυτό ; Αν έχουμε γεννηθεί Αθήνα πως θα αποδείξουμε ότι ήμασταν κι μέχρι τα 18 εκεί ;
Αν δεν κάνω λάθος με ληξιαρχική πράξη φαίνεται με Κάθε επιφύλαξη πάρε ένα τηλ στα ΚΕΠ για καλού κακού
Και αρκεί πιστεύεις ;
-
- Συνταγματάρχης
Φιλε μου το θεμα ειναι να μπορεις να αποδειξεις οτι απο τη γεννηση εως και το 18ο ετος σου ησουν στην εν λογω περιοχη που βγαζει η προκυρηξη Αττικη, Ανατολικη Μακεδονια, Εβρος κλπ κλπ. Σιγουρα θα χρειαστεις τη ληξιαρχικη πραξη της γεννησης και αποσο εχω ακουσει βεβαιωση απο σχολειο που φοιτησες μαλλον;themkarl έγραψε:Και αρκεί πιστεύεις ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες