Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Έλληνας

Δημοσίευση από Έλληνας »

Terminator μην χρησιμοποιείς το ψευδώνυμο μου για να σχολιάζεις. Πλέον όλοι ξέρουν ότι είσαι ψεύτης και ομοφυλόφιλος (όπως ο ίδιος δηλώσες).
Έλληνας

Δημοσίευση από Έλληνας »

Όλα αναφέρονται ξεκάθαρα μέσα στην προκήρυξη. Φαίνεται δεν έχεις διαβάσει καθόλου την προκήρυξη έτσι δεν είναι;
Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Κριμα τοση αναμονη εχει καταντησει κουραστικο! Δηλαδη να μν προχωραει τπτ σε αυτη τν ερμη την χωρα ρε φιλε τι να πω! Ελλας το μεγαλειο σου! ΔΕ11 ΕΔΩ
Noname

Δημοσίευση από Noname »

Η προκήρυξη για τον κλάδο ΠΕ7 λέει μόνο τα εξής:

Κλάδος ΠΕ7 Μεταφραστών - Διερμηνέων - Ακροατών Α. Γραπτή εξέταση σε : Α) Λεκτικές Δεξιότητες - Κατανόηση Κειμένων και β) Θέματα γενικής παιδείας και επικαιρότητας (Ελληνική - Διεθνής)

β. Γραπτή εξέταση στη δηλωθείσα γλώσσα: Α) Μετάφραση και επεξεργασία κειμένου από και προς την ελληνική γλώσσα, ασκήσεις γραμματικής - συντακτικού

γ. Προφορική εξέταση στη δηλωθείσα γλώσσα

δ. Προφορική εξέταση σε θέματα επικαιρότητας και σε θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος

Δυστυχώς κάτι άλλο δεν υπάρχει... Συγκεκριμένη ύλη στην προκήρυξη δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ!

Rafael

Δημοσίευση από Rafael »

Άντε να αρχίσουν να μας καλούν να τελειώνουμε πραγματικά κ εγώ έχω κουραστεί. ΔΕ7 εδω
Despoina

Δημοσίευση από Despoina »

Καλησπέρα σε όλους!

Για τον κλάδο ΠΕ7, πήρα τηλέφωνο, μου είπαν ότι οι εξετάσεις θα γίνουν 18-19/01 αλλά δεν έχω λάβει ακόμα κάποιο μήνυμα. Μήπως έχει πάρει και κάποιος άλλος τηλέφωνο και του είπαν κάτι άλλο;

Θοδωρής

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Καλησπέρα και εγώ που πήρα τηλέφωνο αυτό μου είπαν για 18,19 ούτε και εγώ έχω μήνυμα ακόμα άρα αναμένουμε απο εβδομάδα λογικά τι να πω Καλή επιτυχία
Noname

Δημοσίευση από Noname »

EΓω προσωπικά ως ΠΕ 7 δεν έχω λάβει κάποιο μήνυμα!Despoina πότε πήρες τηλέφωνο;
Kelly

Δημοσίευση από Kelly »

Είμαι κ εγώ ΠΕ07 κ βάσει της προκήρυξης με τη σειρά που έχω θα πρέπει οπωσδήποτε να με καλέσουν για εξέταση. Δυστυχώς ακόμη δεν έχω λάβει μήνυμα. Υπάρχει κάποιος ΠΕ07 που να ειδοποιήθηκε ήδη;
Κέλλυ

Δημοσίευση από Κέλλυ »

Είμαι κ εγώ ΠΕ07 κ βάσει προκήρυξης με τη σειρά που έχω θα πρέπει οπωσδήποτε να με καλέσουν για εξέταση. Δυστυχώς δεν έχω λάβει κανένα μήνυμα. Υπάρχει κάποιος ΠΕ07ΠΕ07 να έχει ειδοποιηθεί;
Έλληνας

Δημοσίευση από Έλληνας »

Την Παρασκευή που πήρα τηλέφωνο για να ρωτήσω μου είπαν πως δεν ξέρουν κάτι και δεν έχουν ακόμα κάποια ημερομηνία για εξετάσεις για κάποια κατηγορία. Είσαι σίγουρη ότι σου είπαν σωστά;
Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Προφανως απο αυριο θα στειλουν 4 5 μερες νωριτερα!!!
Noname

Δημοσίευση από Noname »

Σε ποιο τηλέφωνο καλέσατε; Και πριν πόσες μέρες.. Ειλικρινά με αγχωσατε !!
Έλληνας

Δημοσίευση από Έλληνας »

Καθώς ο Terminator χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο μου για να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις δηλώνω ότι δεν θα σχολιάσω ξανά στο νήμα. Καλή επιτυχία σε όλους.
Rafael

Δημοσίευση από Rafael »

Ο ένας γράφει πήρα τηλ μου είπαν για 18 με 19 ο άλλος γράφει λέει του είπαν δεν ξέρουν κάτι. Σε διαφορετικό τηλέφωνο πήρε ο καθένας;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 7 επισκέπτες