Συγ νώμη αναφέρομαι με διόρθωση στον Αντώνη 2018TZITZIKAKOS έγραψε:ΧΑ ΧΑ ΧΑ Σωστός alex τι να πει κανεις με αυτούς τους νεοεισερχόμενους στο forum. Ότι πούν έτσι θα γίνει σύμφωνα με τις επιθυμίες τους. Χωρίς πανελλαδικές Εισαγωγή στο Λιμενικό γιατί έτσι είχαν μάθει τόσα χρόνια. Χα χα χαalex7 έγραψε:Ονειρο ζωωωω... Μην με ξυπνατε... ;pΑντωνης2018 έγραψε: Δηλαδη εσυ πραγματικα πιστευεις οτι θα μπεις λιμενικο χωρις πανελλήνιες; Τωρα μπήκε εχεις λιγες εως ελαχιστες πιθανότητες να βγει προκήρυξη γιατι τωρα εχουν αρχίσει και προετοιμασίες για τις εργασιες στις παραγωγικές σχολες του λιμενικού οποτε δυσκολο. Πανελληνιες πάντως θα χρησιμοποιήσει τις προσλήψεις ως προεκλογικό παιχνιδι και θα παρει καμια 1500 απο ελ. Ας ελ. Ακτ και πυρ/κη (500 απο το καθένα μιας και ξεπαγωνουν και οι προσλήψεις απο το μνημόνιο
Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2018)
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 22
Θέλω να δώ όταν και ΑΝ βγεί η προκήρυξη, πως θα αντιδράσετε όλοι εσείς οι πανελληνιολάγνοι! Μα τον Θεό...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 64
Προσωπικα , δεν με νοιαζει τι θα κανουν ολοι αυτοι, γιατι αν ειναι πιτσιρικαδες εχουν την επιλογη να δωσουν και πανελληνιες αν το θελησουν...Siskos5 έγραψε: Θέλω να δώ όταν και ΑΝ βγεί η προκήρυξη, πως θα αντιδράσετε όλοι εσείς οι πανελληνιολάγνοι! Μα τον Θεό...
alex
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 18
alex7 έγραψε:Προσωπικα , δεν με νοιαζει τι θα κανουν ολοι αυτοι, γιατι αν ειναι πιτσιρικαδες εχουν την επιλογη να δωσουν και πανελληνιες αν το θελησουν...Siskos5 έγραψε: Θέλω να δώ όταν και ΑΝ βγεί η προκήρυξη, πως θα αντιδράσετε όλοι εσείς οι πανελληνιολάγνοι! Μα τον Θεό...
Στους 200 λ/φ που θα βγει αν το όριο ηλικίας είναι μέχρι 26 που ήταν πάντα για λ/φ (η τελευταία των Εδικων δυνάμεων αποτελεί εξαίρεση λόγω των εκλογών που την πήραν πίσω κ δικαίως αυξήθηκε όταν βγήκε πάλι) τότε αυτα τα παιδια θα μπορούν και από πανελλήνιες καθώς το ίδιο θα είναι σε όριο ηλικίας...
Όμως θα είναι μάλλον 27 για να βολεψουν πάλι κάποιους δικούς τους. Και αυτό που άκουσα ότι επειδή ήταν να βγει το 2017 γι αυτό τώρα πρέπει να αυξηθεί είναι ανόητο κατα τη γνώμη μου καθώς και ειδικοί φρουροι το 2014 ήταν έτοιμοι να βγουν. Επιμένως αν έβγαινε φέτος θα έπρεπε να ήταν 28+4=32; όχι φυσικά... Απλά όπως βολεύει τον καθ ένα που στέλνει επιστολή και γράφει την ηλικία που προφανώς είναι αυτός...
Προσωπικά θέλω να βγει λ/φ καθώς υπάρχουν πολλοί που έχουν κουραστει γι αυτό το λόγο, Αλλά να λέμε και τα πράγματα όπως είναι.
Babastroumf,
Το όριο ηλικίας τουλάχιστον πρέπει να είναι 27, επειδή δεν βγήκε το 2017.. και πήρε ολους τους Επιλαχόντες ( αυτό βγάζει μάτι).
Εφόσον είναι η τελευταία με Μόριοδότηση μπορούν να το κάνουν όπως το 2008 ( 29 Ετών ).
Δεν χάνονται οι ελπίδες και πάλι ως προς τον Διορισμό.
Άλλωστε μάθαμε ότι παίρνουνε και επιλαχόντες...
Όταν βγει με το καλό θα μάθουμε.
Το όριο ηλικίας τουλάχιστον πρέπει να είναι 27, επειδή δεν βγήκε το 2017.. και πήρε ολους τους Επιλαχόντες ( αυτό βγάζει μάτι).
Εφόσον είναι η τελευταία με Μόριοδότηση μπορούν να το κάνουν όπως το 2008 ( 29 Ετών ).
Δεν χάνονται οι ελπίδες και πάλι ως προς τον Διορισμό.
Άλλωστε μάθαμε ότι παίρνουνε και επιλαχόντες...
Όταν βγει με το καλό θα μάθουμε.
Babastroumf,
Για έναν (1) χρόνο δεν πειράζει να αυξηθεί.. Με διαταγή Υπουργού (έχει ξαναγίνει).
Ξέρεις τι αγωνία έχουν αυτοί που είναι 27 ετών;
Περίμεναν το 2017 να βγει... Που ήταν τότε 26!
Με τόσες θέσεις έχουμε όλοι μας πολλές πιθανότητες διορισμού! Έξτρα οι επιλαχόντες που πάρει μετά από την κατάταξη της ΜΙ' εκπαιδευτικής σειράς (2018)...
Για έναν (1) χρόνο δεν πειράζει να αυξηθεί.. Με διαταγή Υπουργού (έχει ξαναγίνει).
Με τόσες θέσεις έχουμε όλοι μας πολλές πιθανότητες διορισμού! Έξτρα οι επιλαχόντες που πάρει μετά από την κατάταξη της ΜΙ' εκπαιδευτικής σειράς (2018)...
Γεια σου Babastroumf,
Αν επιτρέπεται που άκουσες ότι θα είναι 27;
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
-
- Αρχιλοχίας
Συμμετέχων έγραψε:Γεια σου Babastroumf,
Ευχαριστώ.
Από τα παιδιά που γράφουν σ αυτό το νήμα φίλε μου.
Αν μπει κάποιος άσχετος στο θέμα και το διαβάσει θα νομίζει πως στο Λιμενικό θα βγει προκήρυξη για 2500 άτομα. Και όριο ηλικίας όσο βολεύει τον καθένα. Και φυσικά θα πάρει άλλους 1500 τουλάχιστον επιλαχόντες.
Ρε αθεόφοβοι τραβάτε καμία παραλία να ξελαμπικάρετε...
Ρε αθεόφοβοι τραβάτε καμία παραλία να ξελαμπικάρετε...
-
- Αρχιλοχίας
@Γιώργος έγραψε:Babastroumf,
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, επειδή έβλεπα ότι από προκύρηξη είναι πολύ δύσκολο να μπω κ σς είμαι ΔΕΑ κ ας έχω Ε' δίπλωμα κ αντβανσ κ καλό απολυτηριο, καθώς ετυχα τα χρόνια της κρίσης κ μπήκαν όλα πανελλήνιες... Έδωσα φέτος 4η συνεχόμενη φορά πανελλήνιες στα 24 από ΓΕΛ κ έχω πάνω από 17 κ πιστεύω θα μπω πυροσβεστική. Προσωπικά πιστεύω ότι σ αυτούς τους 199 θα μπουν πολλές γυναίκες δυστυχώς καθώς είναι μόλις 1.60 το όριο ύψους γι αυτές κ λογω κρίσης θα πάνε πολλές με καλά μόρια... Επίσης για μένα κακώς θα έχει (αν έχει) πάλι θέσεις για ειδικέςδυνάμεις ότανπρόσφατα πήρε 200 περίπου τέτοια άτομα.
-
- Αρχιλοχίας
3η συνεχομενη ***
-
- Posts in topic: 64
Να ρωτησω εγω κατι ; Πως το εχετε τοσο σιγουρο πως αν βγει, θα παρει και μετα απο καιρο επιλαχοντες;
alex
Babastroumf,
Ρε συ ακούγεται έντονα τοσο καιρό... Θα βγει
Ειδικές Δυνάμεις, λογικά 30 θέσεις θα τις έχει!
Οι γυναίκες είναι άλλη ιστορία...
Βασίζομαι ότι θα πάρει και επιλαχόντες, όχι ότι είναι σίγουρο, αλλά έτσι μας έμαθε ο Συριζα.
Σκέψου ότι μια προκήρυξη γενικής κατηγορίας, περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες...
Ρε συ ακούγεται έντονα τοσο καιρό... Θα βγει

Ειδικές Δυνάμεις, λογικά 30 θέσεις θα τις έχει!
Οι γυναίκες είναι άλλη ιστορία...
Βασίζομαι ότι θα πάρει και επιλαχόντες, όχι ότι είναι σίγουρο, αλλά έτσι μας έμαθε ο Συριζα.
Σκέψου ότι μια προκήρυξη γενικής κατηγορίας, περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες...
- Αντωνης2018
- Posts in topic: 35
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες