Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

TZITZIKAKOS έγραψε:
alex7 έγραψε:
Αντωνης2018 έγραψε: Δηλαδη εσυ πραγματικα πιστευεις οτι θα μπεις λιμενικο χωρις πανελλήνιες; Τωρα μπήκε εχεις λιγες εως ελαχιστες πιθανότητες να βγει προκήρυξη γιατι τωρα εχουν αρχίσει και προετοιμασίες για τις εργασιες στις παραγωγικές σχολες του λιμενικού οποτε δυσκολο. Πανελληνιες πάντως θα χρησιμοποιήσει τις προσλήψεις ως προεκλογικό παιχνιδι και θα παρει καμια 1500 απο ελ. Ας ελ. Ακτ και πυρ/κη (500 απο το καθένα μιας και ξεπαγωνουν και οι προσλήψεις απο το μνημόνιο
Ονειρο ζωωωω... Μην με ξυπνατε... ;p
ΧΑ ΧΑ ΧΑ Σωστός alex τι να πει κανεις με αυτούς τους νεοεισερχόμενους στο forum. Ότι πούν έτσι θα γίνει σύμφωνα με τις επιθυμίες τους. Χωρίς πανελλαδικές Εισαγωγή στο Λιμενικό γιατί έτσι είχαν μάθει τόσα χρόνια. Χα χα χα
Συγ νώμη αναφέρομαι με διόρθωση στον Αντώνη 2018
Siskos5
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από Siskos5 »

Θέλω να δώ όταν και ΑΝ βγεί η προκήρυξη, πως θα αντιδράσετε όλοι εσείς οι πανελληνιολάγνοι! Μα τον Θεό...
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από alex7 »

Siskos5 έγραψε: Θέλω να δώ όταν και ΑΝ βγεί η προκήρυξη, πως θα αντιδράσετε όλοι εσείς οι πανελληνιολάγνοι! Μα τον Θεό...
Προσωπικα , δεν με νοιαζει τι θα κανουν ολοι αυτοι, γιατι αν ειναι πιτσιρικαδες εχουν την επιλογη να δωσουν και πανελληνιες αν το θελησουν...
alex
Babastroumf
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Babastroumf »

alex7 έγραψε:
Siskos5 έγραψε: Θέλω να δώ όταν και ΑΝ βγεί η προκήρυξη, πως θα αντιδράσετε όλοι εσείς οι πανελληνιολάγνοι! Μα τον Θεό...
Προσωπικα , δεν με νοιαζει τι θα κανουν ολοι αυτοι, γιατι αν ειναι πιτσιρικαδες εχουν την επιλογη να δωσουν και πανελληνιες αν το θελησουν...

Στους 200 λ/φ που θα βγει αν το όριο ηλικίας είναι μέχρι 26 που ήταν πάντα για λ/φ (η τελευταία των Εδικων δυνάμεων αποτελεί εξαίρεση λόγω των εκλογών που την πήραν πίσω κ δικαίως αυξήθηκε όταν βγήκε πάλι) τότε αυτα τα παιδια θα μπορούν και από πανελλήνιες καθώς το ίδιο θα είναι σε όριο ηλικίας...

Όμως θα είναι μάλλον 27 για να βολεψουν πάλι κάποιους δικούς τους. Και αυτό που άκουσα ότι επειδή ήταν να βγει το 2017 γι αυτό τώρα πρέπει να αυξηθεί είναι ανόητο κατα τη γνώμη μου καθώς και ειδικοί φρουροι το 2014 ήταν έτοιμοι να βγουν. Επιμένως αν έβγαινε φέτος θα έπρεπε να ήταν 28+4=32; όχι φυσικά... Απλά όπως βολεύει τον καθ ένα που στέλνει επιστολή και γράφει την ηλικία που προφανώς είναι αυτός...

Προσωπικά θέλω να βγει λ/φ καθώς υπάρχουν πολλοί που έχουν κουραστει γι αυτό το λόγο, Αλλά να λέμε και τα πράγματα όπως είναι.

Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Babastroumf,

Το όριο ηλικίας τουλάχιστον πρέπει να είναι 27, επειδή δεν βγήκε το 2017.. και πήρε ολους τους Επιλαχόντες ( αυτό βγάζει μάτι).

Εφόσον είναι η τελευταία με Μόριοδότηση μπορούν να το κάνουν όπως το 2008 ( 29 Ετών ).

Δεν χάνονται οι ελπίδες και πάλι ως προς τον Διορισμό.

Άλλωστε μάθαμε ότι παίρνουνε και επιλαχόντες...

Όταν βγει με το καλό θα μάθουμε.

@Γιώργος

Δημοσίευση από @Γιώργος »

Babastroumf,

Για έναν (1) χρόνο δεν πειράζει να αυξηθεί.. Με διαταγή Υπουργού (έχει ξαναγίνει).

Ξέρεις τι αγωνία έχουν αυτοί που είναι 27 ετών;

Περίμεναν το 2017 να βγει... Που ήταν τότε 26!

Με τόσες θέσεις έχουμε όλοι μας πολλές πιθανότητες διορισμού! Έξτρα οι επιλαχόντες που πάρει μετά από την κατάταξη της ΜΙ' εκπαιδευτικής σειράς (2018)...

Συμμετέχων

Δημοσίευση από Συμμετέχων »

Γεια σου Babastroumf,

Αν επιτρέπεται που άκουσες ότι θα είναι 27;

Ευχαριστώ.

Babastroumf
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Συμμετέχων έγραψε:Γεια σου Babastroumf,

Αν επιτρέπεται που άκουσες ότι θα είναι 27;

Ευχαριστώ.

Από τα παιδιά που γράφουν σ αυτό το νήμα φίλε μου.

sfasa

Δημοσίευση από sfasa »

Αν μπει κάποιος άσχετος στο θέμα και το διαβάσει θα νομίζει πως στο Λιμενικό θα βγει προκήρυξη για 2500 άτομα. Και όριο ηλικίας όσο βολεύει τον καθένα. Και φυσικά θα πάρει άλλους 1500 τουλάχιστον επιλαχόντες.

Ρε αθεόφοβοι τραβάτε καμία παραλία να ξελαμπικάρετε...

Babastroumf
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

@Γιώργος έγραψε:Babastroumf,

Για έναν (1) χρόνο δεν πειράζει να αυξηθεί.. Με διαταγή Υπουργού (έχει ξαναγίνει).

Ξέρεις τι αγωνία έχουν αυτοί που είναι 27 ετών;

Περίμεναν το 2017 να βγει... Που ήταν τότε 26!

Με τόσες θέσεις έχουμε όλοι μας πολλές πιθανότητες διορισμού! Έξτρα οι επιλαχόντες που πάρει μετά από την κατάταξη της ΜΙ' εκπαιδευτικής σειράς (2018)...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, επειδή έβλεπα ότι από προκύρηξη είναι πολύ δύσκολο να μπω κ σς είμαι ΔΕΑ κ ας έχω Ε' δίπλωμα κ αντβανσ κ καλό απολυτηριο, καθώς ετυχα τα χρόνια της κρίσης κ μπήκαν όλα πανελλήνιες... Έδωσα φέτος 4η συνεχόμενη φορά πανελλήνιες στα 24 από ΓΕΛ κ έχω πάνω από 17 κ πιστεύω θα μπω πυροσβεστική. Προσωπικά πιστεύω ότι σ αυτούς τους 199 θα μπουν πολλές γυναίκες δυστυχώς καθώς είναι μόλις 1.60 το όριο ύψους γι αυτές κ λογω κρίσης θα πάνε πολλές με καλά μόρια... Επίσης για μένα κακώς θα έχει (αν έχει) πάλι θέσεις για ειδικέςδυνάμεις ότανπρόσφατα πήρε 200 περίπου τέτοια άτομα.

Babastroumf
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

3η συνεχομενη ***
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από alex7 »

Να ρωτησω εγω κατι ; Πως το εχετε τοσο σιγουρο πως αν βγει, θα παρει και μετα απο καιρο επιλαχοντες;
alex
@Γιώργος

Δημοσίευση από @Γιώργος »

Babastroumf,

Ρε συ ακούγεται έντονα τοσο καιρό... Θα βγει Εικόνα

Ειδικές Δυνάμεις, λογικά 30 θέσεις θα τις έχει!

Οι γυναίκες είναι άλλη ιστορία...

Βασίζομαι ότι θα πάρει και επιλαχόντες, όχι ότι είναι σίγουρο, αλλά έτσι μας έμαθε ο Συριζα.

Σκέψου ότι μια προκήρυξη γενικής κατηγορίας, περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες...

alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από alex7 »

alex
Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 35