Βάσεις - Μόρια για Σώματα Ασφαλείας (2016)
Καθαρά θέμα ζήτησης είναι. Παλιά που έμπαιναν 1500-2000 ατομα στις ακαδημιες τα ατομα που δήλωναν και ηταν κ ικανα αντε να ηταν 3000 ξερω γω (και λιγοτερα) γι αυτο η βαση ηταν στο 12.
Οταν αρχισε να παιρνει 500 και μετα 290 ατομα, ε λογικο ηταν να εκτοξευθουν οι βασεις γιατι η ζητηση παραεμεινε η ιδια.
Εκεί που ήθελα να καταλήξω είναι ότι οι ομογενείς πρεπει να είναι γενικά όλοι σε αριθμό πολύ λίγοι, βάλε και πόσοι από αυτούς ενδιαφέρονται για αστυνομία, ακόμα πιο λίγοι, γι αυτό κ μικρή βάση.
Οταν αρχισε να παιρνει 500 και μετα 290 ατομα, ε λογικο ηταν να εκτοξευθουν οι βασεις γιατι η ζητηση παραεμεινε η ιδια.
Εκεί που ήθελα να καταλήξω είναι ότι οι ομογενείς πρεπει να είναι γενικά όλοι σε αριθμό πολύ λίγοι, βάλε και πόσοι από αυτούς ενδιαφέρονται για αστυνομία, ακόμα πιο λίγοι, γι αυτό κ μικρή βάση.
Στο φροντιστηριο π ειμαι εχω ενα παιδι αναρχικος και θα δηλωσει αστυνομια για τα λεφτα εκει καταντησαμε... Και οταν λεω αναρχικος ξερω τι λεω το δηλωνει και οδιος και σε πορειες παει και σε ολα... Σκεφτειτε λοιπον να παρει την θεση απο καποιον που πραγματικα αγαπαει το επαγγελμα επειδη οι θεσεις ειναι λιγοστες!
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 20
Μάλλον δεν είναι τόσο αναρχικός για να θέλει να γίνει "μπάτσος" και "κρατικός μηχανισμός καταστολής" και "πληρωμένος μπράβος του κράτους". Στο θέμα μας πρέπει πρώτα να γράψει να περάσει και ύστερα να να δώσει και αθλήματα, ψυχοτεχνικά κτλ τώρα απο εκεί και πέρα Δυστυχώς Η αστυνομία με κάτι τέτοιους 5-10 μετατρέπεται σε μια απλή κλασσική δημόσια υπηρεσία.
Αυτο ειναι το θεμα! Εχει τους γονεις τ να τ λενε αμα δν μπεις σε σωματα ασφαλειας κοψε τον λαιμο σ καταλαβες π εχουμε φτασει πλεον; Γ αυτο εγω πιστευω πως το να μπαινεις με πανελληνιες στην αστυνομια ειναι λαθος ειδικα με το πως ειναι η κατασταση στην χωρα γτ με τοσες λιγες θεσεις μπαινουν πλεον οι καλοι μαθητες π ψαχνουν το βολεμα! Ταπεινη γνωμη μου ασχετα αν ξαναδινω πανελληνιες !
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 58
Να γραφει καποιος 16300 και να μενει απ εξω να γραφει ο αλλος 15300 και να μπαινει μεσα γιατι σου λεει ειναι ειδικες κατηγοριες ! Τρελλα και κουφα πραγματα μονο στο Ελλαδισταν συμβαινουν αυτα ! Τι να πει κανεις !
-
- Ταγματάρχης
κανονικα στην γενικη σειρα δεν πανε οι κενες θεσεις; Αυτο πως μπορει να το πληροφορηθει καποιος και να δει πως καλυπτονται οι κενες θεσεις και αν υπαρχει διαφανεια;Pao... έγραψε:Σήμερα βγηκαν οι βάσεις των ομογενών κ στην Αστυφυλάκων έπαιρνε 7 άτομα κ υπήρξαν μονο 5 επιτυχιες ομως. Αυτες οι 2 θεσεις θα πάνε στους πολύτεκνους της Ελλάδας;
Περυσι παντως είχαν μπει 6 ατομα κ αυτη η 1 θεση που εμεινε ειδα οτι πηγε στους πολύτεκνους καθως πηγαν στα 21 ατομα απο τους 20 που πήρε φετος.
Υγ. Γενικότερα ομως ωραιο κολπο αυτο με τους ομογενείς που πανε Κύπρο επίτηδες μερικοι στρατιωτικοί γι αυτο ακριβως το λογο. Επισης φετος στη ΣΜΥ οπλα κ σωματα κ ΣΜΥΝ εδινε συνολικα 6 θεσεις κ δν υπηρξε επιτυχιών. Ενω σε ολες τις αλλες στρατιωτικες καλύφθηκαν οι θέσεις.
tzitzikako διαφωνω πληρως με την αποψη σου για τις ειδικες κατηγοριες το μονο κουφο πραγμα ειναι οτι δινουν 240 θεσεις για αστυφυλακες ενω υπαρχουν ελλειψεις 7000 οργανικων θεσεων!
-
- Ταγματάρχης
καλα ενταξει ας διαφωνεις ! Δωσε και εσυ πανελληνιες να στραγγιζεις το μυαλο σου και να ματωνεις Με τις ωρες Τις μερες τις νυχτες ολη την χρονια στο Διαβασμα να γραψεις οσο μπορεις περισσοτερα μορια και να βλεπεις τον αλλο ανετα και ξεκουραστα τσουπ να μπαινει με πολυ λιγοτερα μορια μεσα ! Μα μην μπω και εκφραστω πως νοιωθεις, πιστευω να καταλαβες τι ενοω να μην πω τον χαρακτηρισμο γιατι δεν μου επιτρεπετε στο φορουμ, Ειπαμε Ελλαδισταν τιποτα αλλοwolver έγραψε:tzitzikako διαφωνω πληρως με την αποψη σου για τις ειδικες κατηγοριες το μονο κουφο πραγμα ειναι οτι δινουν 240 θεσεις για αστυφυλακες ενω υπαρχουν ελλειψεις 7000 οργανικων θεσεων!
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 10
Εσυ βρε tzitzikako δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς να ματώνεις και να στύβεις το μυαλό σου; μην τρελαθούμε κιόλας 1000 μόρια διαφορα έχει η γενική σειρά με τους πολύτεκνους... αρα και αυτοί που είναι πολύτεκνοι να ματώσουν πρέπει... δεν μιλάμε για 10.000 μόρια διαφορα... πλεον οι βάσεις εκεί που έχουν φτάσει λιγο πολύ όλοι πρέπει να ματώσουν...
-
- Ταγματάρχης
Γιατι λιγα ειναι χιλια μορια; Εδω για ενα μοριο λιγοτερο και μενεις εκτος σχολης οχι χιλια ! Τρελλα μου πουλας Φιλαρακι /
- johnny13
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 22
- Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
- Επάγγελμα: Μαθητής
Τι ειναι οι ειδικες κατηγοριες; Δεν το εχω ξαναακουσει
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 82
TZITZIKAKOS έγραψε:Γιατι λιγα ειναι χιλια μορια; Εδω για ενα μοριο λιγοτερο και μενεις εκτος σχολης οχι χιλια ! Τρελλα μου πουλας Φιλαρακι /
απλα ο φιλος λεει οτι δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα γτ και αυτος που εβγαλε 15400 κουραστηκε δεν σημαινει οτι δεν διαβασε και δεν ματωσε και δεν εστηψε το μυαλο του γτ τα χιλια μορια σημαινουν μικρες διαφορες 5 μοναδες ειναι οχι 25. Προφανως δεν εισαι απο πολυτεκνη οικογενεια και δεν ξερεις ποσο δυσκολο ειναι να υπαρχουν τεσσερα η και παραπανω αδελφια και οι γονεις θα πρεπει να δωσουν χρηματα γα ολα τα παιδια και να σ πληρωνουν κ το φροντ η να πρεπει να διαβασεις οταν τα μικρα σ αδελφια κανουν φασαρια οποτε δεν σημαινει οτι δεν εχουν κοπιασει και οι δυο πλευρες ας μην λεμε οτι θελουμε εξαλλου οι πολυτεκνοι αποτςλουν ειδικη κατηγορια σε πολλες περιπτωσεις Οπως το ρευμα τις μεταφορες κα και ειναι και ευρωπαικα αναγνωρισμενο το δικαιωμα τους δεν το θεωρω και τοσο αδικο αυτο παντως φιλικα παντα.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 10
Τρέλα πουλάς εσυ μάλλον... μιλάμε για 1000μορια... διαγωνίζεσαι την γενική σειρά δεν σε αφορά η κατηγορία των πολυτέκνων... απο ότι κατάλαβα σε έχει πειράξει που δεν πέρασες... ασε την επανάσταση και το χτυπάς το σύστημα άλλη μέρα... φιλαρακι.
Εμένα αυτο που μου τη δινει ειναι οτι οσοι ειναι ειδικη κατηγορια δε διαγωνιζονται μονο για τις θεσεις στη κατηγορια τους αλλα και στη γενικη σειρα. Δλδ ενας πολυτεκνος αν δεν πιασει τη βαση της γενικης κατηγοριας τοτε μονο πηγαινει στο 4% ή οσο ειναι για τους πολυτεκνους. Με λιγα λογια αυτοι που δεν ανηκουν σε ειδικη κατηγορια διαγωνιζονται ας πουμε για 170 θεσεις που ειναι στη γενικη σειρα. Ενας πολυτεκνος διαγωνιζεται για αυτες τις ιδιες 170 θεσεις και αν δεν τη πιασει τοτε συνεχιζει και διαγωνιζεται για τις 30 ας πουμε θεσεις πολυτεκνων.
WTF; Δλδ γι αυτον υπαρχουν 200 θεσεις συνολικα να διαγωνιστει ενω για καποιον που δεν ανηκει σε ειδικη κατηγορια μονο 170. Αυτο ειναι το αδικο
Θα επρεπε οταν κανεις τη δηλωση για τις πανελλαδικες να πρεπει να αποφασισεις με ποια κατηγορια θα δωσεις εφοσον ανηκεις σε πανω απο μία. Αυτο γινεται και σε ολες τις προκηρυξεις γενικα. Στις πανελλαδικες ομως οχι.
WTF; Δλδ γι αυτον υπαρχουν 200 θεσεις συνολικα να διαγωνιστει ενω για καποιον που δεν ανηκει σε ειδικη κατηγορια μονο 170. Αυτο ειναι το αδικο
Θα επρεπε οταν κανεις τη δηλωση για τις πανελλαδικες να πρεπει να αποφασισεις με ποια κατηγορια θα δωσεις εφοσον ανηκεις σε πανω απο μία. Αυτο γινεται και σε ολες τις προκηρυξεις γενικα. Στις πανελλαδικες ομως οχι.
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 82
AlexG7 έγραψε:Εμένα αυτο που μου τη δινει ειναι οτι οσοι ειναι ειδικη κατηγορια δε διαγωνιζονται μονο για τις θεσεις στη κατηγορια τους αλλα και στη γενικη σειρα. Δλδ ενας πολυτεκνος αν δεν πιασει τη βαση της γενικης κατηγοριας τοτε μονο πηγαινει στο 4% ή οσο ειναι για τους πολυτεκνους. Με λιγα λογια αυτοι που δεν ανηκουν σε ειδικη κατηγορια διαγωνιζονται ας πουμε για 170 θεσεις που ειναι στη γενικη σειρα. Ενας πολυτεκνος διαγωνιζεται για αυτες τις ιδιες 170 θεσεις και αν δεν τη πιασει τοτε συνεχιζει και διαγωνιζεται για τις 30 ας πουμε θεσεις πολυτεκνων.
σαυτο ναι θα συμφωνησω αλλα οχι να εδινε μονο 21 που βγαινει τωρα με τους 250 να εδινε παραπανω και σε γενικη και στιε ειδικες κατηγοριες γτ παλι οι βασεις θα ηταν στο θεο με μονο 21 ατομα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Zwgrafiotis13 και 9 επισκέπτες