Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από hackertom »

Απο την στιγμή που διαλέγεις ξέρεις και που πας, αν δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα στα φυσικομαθηματικά κατεύθυνσης, αρχαία και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο ας πήγαινες ΤΕΕ. Αυτοί που βγάλαν χαμηλό βαθμό γιατί πήγαν ενιαίο και όχι ΤΕΕ;

Και θα σου πω και το άλλο στους ειδικούς φρουρούς παίρνει 20% ΤΕΕ 80% ενιαίο

Γιατί να μην είναι 50%-50% ... ;(Εννοώ 2 κατηγορίες στα μισά) Δεν είναι αδικία αυτό... ;
kapoios

Δημοσίευση από kapoios »

Αν έχεις βύσμα Διάβαινε... Αν δεν έχεις άστο. Έχω δώσει τρεις φορές για πυροσβεστική και έχω δει άτομα να κόβονται στα αθλήματα, και μετά να δίνουμε μαζί γραπτά... Και να μην περνάω για μία ερώτηση... Ένας από αυτούς να ήταν έξω θα είχα μπει εγώ... Αλλά αν υπάρχει Θεός, να μην την χαρούν την βυσματοθέση τους! Μάγκες αν δεν έχετε βύσμα σκούρα!
ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ

Δημοσίευση από ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ »

Δυστηχως δε καταλαβαινεις το νοημα αυτων που ειπα. Οσο για το 80-20 που λες, θα μπορουσε να ναι 70-30, με τιποτα 50-50. Αφου οι τελειοφοιτοι ενιαιων ειναι πολλαπλασιοι.
pakis138

Δημοσίευση από pakis138 »

Καλα τα λες "καποιε" η αδικια στο μεγαλειο της! Ετσι ομως για τα τοποθετηθω κ εγω στο προηγουμενο θεμα πιστευω οτι η μεγαλυτερη αδικια Ειναι στην μοριοδοτιση του ΙΕΚ Δασικης Προστασιας.
Τελειωσα κουτσα στραβα το ΤΕΕ με 13 ενω καθε χρονο ημουν μεταξεταστεος στο γυμνασιο. Οταν πηγα στο ΙΕΚ κυνηγησα βαθμο στις εξετασεις κ εγραψα 17.
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ έγραψε:Δυστηχως δε καταλαβαινεις το νοημα αυτων που ειπα. Οσο για το 80-20 που λες, θα μπορουσε να ναι 70-30, με τιποτα 50-50. Αφου οι τελειοφοιτοι ενιαιων ειναι πολλαπλασιοι.

Ναι αλλά κάνουν διαχωρισμό και εκεί. Το 20% είναι πολύ λίγο.

Δεν χρειάζεται να καταλάβω φίλε μου, καλύτερα να κρίνεις τους 3400 εποχικούς και τον τρόπο που μπαίνουν και άσε τα ΤΕΕ στην ησυχία τους. Όποιος ήταν μάγκας και πήγε έβγαλε βαθμό επιλογή ήταν. Αν ήσουν μάγκας να πήγαινες και εσύ, η μάλλον να το έβγαζες στο ενιαίο (τον βαθμό δυσκολίας τον ξέραμε όλοι ας αφήσουμε την πιπίλα αυτοί λοιπόν). Το τυράκι στην φάκα των 600 θέσεων που μας πάσαραν να έχουμε να ασχολούμαστε δεν σε νοιάζει να φανταστώ... ;+ τα αθλήματα Πύρρος Δήμας και Κώστας Κεντέρης που πρέπει να βγάλουμε !
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Greek_Army »

TΣακώνεστε σε ξένα χωράφια η συζήτηση που κάνετε δεν έχει νόημα γιατί δεν αποφασίζετε εσείς οπότε ας επανέλθουμε στο θέμα

Υπάρχουνε και τα προσωπικά μηνύματα μπορείτε να πείτε εκεί ότι θέλετε
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Greek_Army έγραψε:TΣακώνεστε σε ξένα χωράφια η συζήτηση που κάνετε δεν έχει νόημα γιατί δεν αποφασίζετε εσείς οπότε ας επανέλθουμε στο θέμα

Υπάρχουνε και τα προσωπικά μηνύματα μπορείτε να πείτε εκεί ότι θέλετε

Το παρά ξεφτιλίσαμε θα έλεγα. Ειρήνη Ημίν.
vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από vag_21 »

hackertom έγραψε:Απο την στιγμή που διαλέγεις ξέρεις και που πας, αν δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα στα φυσικομαθηματικά κατεύθυνσης, αρχαία και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο ας πήγαινες ΤΕΕ. Αυτοί που βγάλαν χαμηλό βαθμό γιατί πήγαν ενιαίο και όχι ΤΕΕ;

Γιατί να μην είναι 50%-50% ... ;(Εννοώ 2 κατηγορίες στα μισά) Δεν είναι αδικία αυτό... ;

οχι ρε φιλε δεν ειναι αδικια. Γιατι οσο εγω διαβαζα και γινοταν ο κωλος μου σαν πιατελα εσυ ησουν τσιγαρα και μηχανακια. Μπες τωρα στο 20 %. Οι ***** πλερωνονται
alexantro

Δημοσίευση από alexantro »

Το διπλωμα 125 Α1 θεωρειται μηχανης και πιανουμε τα μορια στη πυροσβεστικη η οχι; Στους ειδικους τα παιρνεις τα μορια με Α1
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από handballer »

kapoios έγραψε: Αν έχεις βύσμα Διάβαινε... Αν δεν έχεις άστο. Έχω δώσει τρεις φορές για πυροσβεστική και έχω δει άτομα να κόβονται στα αθλήματα, και μετά να δίνουμε μαζί γραπτά... Και να μην περνάω για μία ερώτηση... Ένας από αυτούς να ήταν έξω θα είχα μπει εγώ... Αλλά αν υπάρχει Θεός, να μην την χαρούν την βυσματοθέση τους! Μάγκες αν δεν έχετε βύσμα σκούρα!
Ξεχάστε τα βύσματα φέτος... Η προκήρυξη αυτή δεν έχει σχέση με τις προηγούμενες... Εάν δεν είναι συγγενικό σου πρόσωπο ο ίδιος ο υπουργός και ο αρχηγός εάν δεν έχεις τα μόρια είσαι απέξω. Εγγυημένα
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

vag_21 έγραψε:
hackertom έγραψε:Απο την στιγμή που διαλέγεις ξέρεις και που πας, αν δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα στα φυσικομαθηματικά κατεύθυνσης, αρχαία και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο ας πήγαινες ΤΕΕ. Αυτοί που βγάλαν χαμηλό βαθμό γιατί πήγαν ενιαίο και όχι ΤΕΕ;

οχι ρε φιλε δεν ειναι αδικια. Γιατι οσο εγω διαβαζα και γινοταν ο κωλος μου σαν πιατελα εσυ ησουν τσιγαρα και μηχανακια. Μπες τωρα στο 20 %. Οι ******* Πλερωνονται

Είπα να μην το συνεχίσω και δεν το συνεχίζω! Αποψή σου είναι και σεβαστή, δημοκρατία έχουμε.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από handballer »

hackertom έγραψε:
vag_21 έγραψε:
hackertom έγραψε:Απο την στιγμή που διαλέγεις ξέρεις και που πας, αν δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα στα φυσικομαθηματικά κατεύθυνσης, αρχαία και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο ας πήγαινες ΤΕΕ. Αυτοί που βγάλαν χαμηλό βαθμό γιατί πήγαν ενιαίο και όχι ΤΕΕ; Και θα σου πω και το άλλο στους ειδικούς φρουρούς παίρνει 20% ΤΕΕ 80% ενιαίοΓιατί να μην είναι 50%-50% ... ;(Εννοώ 2 κατηγορίες στα μισά) Δεν είναι αδικία αυτό... ;
οχι ρε φιλε δεν ειναι αδικια. Γιατι οσο εγω διαβαζα και γινοταν ο κωλος μου σαν πιατελα εσυ ησουν τσιγαρα και μηχανακια. Μπες τωρα στο 20 %. Οι ***** Πλερωνονται
Είπα να μην το συνεχίσω και δεν το συνεχίζω! Αποψή σου είναι και σεβαστή, δημοκρατία έχουμε.
Συμφωνώ κ εγώ ότι η μοιρασιά είναι δίκαιη πάντως. Τέλος πάντων τι το συζητάμε αυτά έτσι είναι και ΔΕΝ αλλάζουν.
Άβαταρ μέλους
chaniacitygr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από chaniacitygr »

Σωστος!
alexandro

Δημοσίευση από alexandro »

Με το διπλωμα 125 α1 τα παιρνω τα μορια στη πυροσβεστικη οπως στους ειδικους φρουρους ;
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Οτι να ναι πιτσιρικο για σωματα ασφαλειας μιλαμε φιλε αν το εχεις παρει χαμπαρι αφου εσενα σου εγινε ο κωλος πιατο στο διαβασμα μπες σε καμια σχολη αμα εισαι μαγκας αλλα δεν εχεις δουλεψει ποτε μολις απολυθηκες και θες και δημοσιο νεοελληναρα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες