Βάσεις - μόρια για Αστυφυλάκων (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
epistimonas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από epistimonas »

Μακαρι ομως στο τελος να βγουν αληθεις !ΕικόναΕικόνα
ΜΑΚΗΣ

Δημοσίευση από ΜΑΚΗΣ »

http://www.edu4u.gr/comments.aspx?qid=3757 για τσεκαρετε και την αιτιολογηση... εμενα μου φενεται πολυ λογικη...
στελιτσα
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από στελιτσα »

Για τα επαλ ειπε κατι;
GiannisG

Δημοσίευση από GiannisG »

Κρατα και αυτο...

!

Στην όλη διαδικασία υπάρχουν Ασταθμητοι παράγοντες (λ. Χ. Αριθμός υποψηφίων από ΕΠΑΛ, υψηλότερη του αναμενομένου βαθμολογική επίδοση των συμμετεχόντων φέτος λόγω του ότι οι αιτήσεις έγιναν μετά τη γνωστοποίηση των βαθμολογιών κλπ) οι οποίοι μπορούν να αυξήσουν ή να μειώσουν την δεδομένη πτωτική τάση των βάσεων που καταγράφουμε.

Καλά Αποτελέσματα σε όλους!

supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από supermario »

Λοιπον παιδια για να μην το κουραζουμε ο, τι ειναι να γινει θα γινει. Καθε χρονο καθε Εφημεριδα και καθε σαητ βγαζουν τα προγνωστικα τους για να πουλησουν. Στα φορουμ ο καθενας γραφει το μακρυ και το κοντο του... Δεν βγαζεις απο πουθενα ακρη... ΥΠΟΜΟΝΗ και τα αποτελεσματα θα βγουν.Εικόνα
Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
mpampis

Δημοσίευση από mpampis »

Οσοι ειναι απο επαλ Α και θελουν αστυφυλακων να μπουν εδω http://ischool.e-steki.gr/showthread.php?p=2747067#post2747067
θανασης

Δημοσίευση από θανασης »

Μαλιστα και εγω Αστυνομια θελω... :)

Κοιταξε να δεις φιλε μου...
εγω δεν αναφερθηκα με τονο ειρωνικο σε κανεναν, απλα απορησα επειδη καποιοι κανουνε προβλεψεις (και οχι εκτιμησεις) για το ποσο θα κυμανθει η βαση... Μα ειναι δυνατον να ξερει κανεις ποια θα ειναι η βαση της σχολης;
τωρα αν θες εσυ κανε το μεντιουμ... Εγω το ειπα γτ βλεπω καποιους να λενε κιολας με ακριβεια τα μορια εισαγωγης...
moser

Δημοσίευση από moser »

εκτιμησεις "εθνουσ"

καλημερα. το πρωτοσελιδο του σημερινου εθνους αναφερει: "βουτια βασεων στις υψηλοβαθμες σχολεσ" "αναμενεται ανοδος μονο σε αστυνομικες και στρατιωτικες σχολεσ" λετε να εχουν μαθει κατι απο το υπουργειο;

υποβλήθηκε πριν από 16 λεπτάΕικόνα
FG

Δημοσίευση από FG »

Πριν από 2-3 μήνες η συγκεκριμένη κολοφυλάδα και ο Ελεύεθερος τύπος έγραφαν για 2500 αστυφύλακες,150 υπαστυνόμους και 1500 ειδικούς φρουρούς και έκαναν λόγο για μειωμένο αριθμό σε σχέση με πέρσυ λόγω της αναλογίας 1 προς 5 στο δημόσιο.
Αυτοί οι άσχετοι που δεν γνωρίζουν ότι οι τομείς της Υγείας, της ασφάλειας και της παιδείας δεν υπάγονται στην αναλογία 1 προς 5 το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα γεμίσουν τις σελίδες τους. Προσωπικά με τον σημαντικά μειωμένο αριθμό των αιτήσεων, τη μεγάλη δυσκολία των θεμάτων και την σημαντική αύξηση του αριθμού των εισακτέων μου φένεται αδύνατον όχι μόνο να φτάσει η βάση τα 16000 μόρια αλλά ακόμα και να ξεπεράσει τα 15000.(AΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΦΟΡΟΥΜ)
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από handballer »

FG έγραψε: Πριν από 2-3 μήνες η συγκεκριμένη κολοφυλάδα και ο Ελεύεθερος τύπος έγραφαν για 2500 αστυφύλακες,150 υπαστυνόμους και 1500 ειδικούς φρουρούς και έκαναν λόγο για μειωμένο αριθμό σε σχέση με πέρσυ λόγω της αναλογίας 1 προς 5 στο δημόσιο.

Αυτοί οι άσχετοι που δεν γνωρίζουν ότι οι τομείς της Υγείας, της ασφάλειας και της παιδείας δεν υπάγονται στην αναλογία 1 προς 5 το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα γεμίσουν τις σελίδες τους. Προσωπικά με τον σημαντικά μειωμένο αριθμό των αιτήσεων, τη μεγάλη δυσκολία των θεμάτων και την σημαντική αύξηση του αριθμού των εισακτέων μου φένεται αδύνατον όχι μόνο να φτάσει η βάση τα 16000 μόρια αλλά ακόμα και να ξεπεράσει τα 15000.(AΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΦΟΡΟΥΜ)
και αδερφός μου έδινε φέτος δεν τα πήγε καλά όμως. Ήταν πολύ δύσκολα. Πιστεύω στη χειρότερη στα ίδια επίπεδα με πέρυσι
ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

Παιδια εγω εγραψα εφετος 15080 τι λετε θα περασω
Άβαταρ μέλους
gregory-90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από gregory-90 »

Και εγω ειδα το συγκεκριμενο θεμα και απορρησα πως ειναι δυνατον να υπαρχει αυξηση των βασεων στην αστυνομια?
στελιτσα
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από στελιτσα »

gregory-90 έγραψε:Και εγω ειδα το συγκεκριμενο θεμα και απορρησα πως ειναι δυνατον να υπαρχει αυξηση των βασεων στην αστυνομια;

gregory για μας ειπε τιποτα;
μαθαμε ποσες ειναι οι αιτησεισ;
Άβαταρ μέλους
gregory-90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από gregory-90 »

Προσωπικη εκτιμηση απο επαλ πρεπει να ειναι γυρω στις 500
στελιτσα
Δεκανέας - Έφεδρος