Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Συμφωνω απολυτα μαζι σου αρμυ, εγω σκεφτομαι να μη κανω τα χαρτια μου για πυροσβεστικη αλλα η μανα μου με εχει φαει τα αυτια και απο την μια εχει δικιο γιατι ειναι μεγαλο ρισκο, εχω 2510 εσυ τι λες, ποια ειναι η γνωμη σου; Απο την μια ειναι πολυ βολικη η πυροσβεστικη αλλα απο την αλλη αν ειναι να το κανεις με κρυα καρδια... Νομιζω πως δεν λεει.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 274
Σωτηρης έγραψε:Συμφωνω απολυτα μαζι σου αρμυ, εγω σκεφτομαι να μη κανω τα χαρτια μου για πυροσβεστικη αλλα η μανα μου με εχει φαει τα αυτια και απο την μια εχει δικιο γιατι ειναι μεγαλο ρισκο, εχω 2510 εσυ τι λες, ποια ειναι η γνωμη σου; Απο την μια ειναι πολυ βολικη η πυροσβεστικη αλλα απο την αλλη αν ειναι να το κανεις με κρυα καρδια... Νομιζω πως δεν λεει.
έχεις καλά μόρια για φρουρός αν δεν γουστάρεις το επάγγελμα του πυροσβέστη αργά η γρήγορα θα ξενερώσεις
Αυτο ακριβως πιστευω και εγω καλυτερα να προσπαθησω να κανω αυτο που πραγματικα θελω και εχω ονειρο ζωης παρα να συμβιβαστω με την πυροσβεστικη, σε ευχαριστω για την συμβουλη σου!
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 10
Φιλε προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αν πιστευεις οτι θα μπεις αστυνομια και το αγαπας να πας, αν δεν το εχεις σιγουρο και εχεις πιο σιγουρη την πυροσβεστικη καλυτερα να δηλωσεις για πυροσβεστικη. Οι καιροι ειναι δυσκολοι...
-
- Στρατηγός
Σωτηρης έγραψε:Αυτο ακριβως πιστευω και εγω καλυτερα να προσπαθησω να κανω αυτο που πραγματικα θελω και εχω ονειρο ζωης παρα να συμβιβαστω με την πυροσβεστικη, σε ευχαριστω για την συμβουλη σου!
Πόσοι γονείς κάψανε/καίνε παιδιά έτσι.
Χαχαχα αρε αρμυ δικιο εχεις αλλα οσο να'ναι γονεις ειναι και ανυσηχουν και αυτοι. Δημητρη δεν εχω την παραμικρη αμφιβολια οτι το αγαπω αυτο το επαγγελμα αλλα για να ειμαι ρεαλιστης δεν μπορω να πω οτι πιστευω πως θα ειμαι 100% στους επιτυχοντες (οπως βλεπεις ειμαι λιγο παραπανω απο την περσινη βαση και δεν εχω μεγαλη διαφορα) λογικο να ανυσηχω. Επειδη οπως ειπες οι καιροι ειναι δυσκολοι γι'αυτο και μονο μου περασε η ιδεα να κανω τα χαρτια για πυροσβεστικη αλλα νομιζω οτι κατασταλαξα, θα δοκιμασω στους φρουρους και ας γινει οτι θελει, νομιζω οτι αξιζει το ρισκο και στην τελικη θα εχω καθαρη συνειδιση. Ευχαριστω και παλι που το κουβεντιαζετε μαζι μου παντως!
Εγω παντω πιστευω πως με 2.510 εισαι μια χαρα μην ανυσηχεισ!

Μακαρι βρε Ντεζυ να δουμε καμια ασπρη μερα γιατι πραγματικα εχω φτυσει αιμα να τα συγκεντρωσω αυτα τα μορια (οταν ακους μια καλη κουβεντα οσο να'ναι ηρεμεις) σε ευχαριστω και σου ευχομαι και σε εσενα καλη επιτυχια μιας και βλεπω οτι παρακολουθεις συχνα το φορουμ και απ'οτι φεναιτε το θες πολυ και εσυ να μπεις!
Ασε συμπασχουμε. Εγω να δεις τι αιμα εχω φτυσει. Σε καταλαβαινω αμα προσπαθεις για κατι που θελεις πολυ πρεπει και να τα καταφερεις κιολασ. Σου ευχομαι οτι καλυτερο και μακαρι να την βαλουμε και οι 2 μας την στολη! Δεν χρειαζεται να ανησυχεις εσυ.
Απο το στομα σου και στου θεου το αυτι και εγω σου ευχομαι να κανεις τα ονειρα σου πραγματικοτητα και καποια στγμη να γινουμε συναδελφοι, ποιος ξερει ισως ειμαστε μαζι σε καποιο δικυκλο καποτε... Αληθεια ποσα μορια εχεις εσυ βρε Ντεζυ?
Εγω ειμαι ακομη στη διαδικασια που μαζευω ενα ενα τα μοριακια μου!
για φετος δεν νομιζω να προλαβω να τα βγαλω ολα εγω ειμαι πιο σιγουρη για του χρονου. Οποτε εσυ θα σαι πιο παλιος και αμα μπω και γω αργοτερα. Οποτε αν βρεθουμε ποτε μαλλον θα με εκπαιδευσει σαν καινουργια που θα ειμαι!

-
- Στρατηγός
Συνεχίζουμε στο ΚΨΜ
Greek_Army έγραψε:Είναι πολύ δύσκολο να βγάλει κάποιος το λύκειο με έναν μέτριο βαθμό 12,13 να πάει ειδικές δυνάμεις και να βγάλει όλα τα διπλώματα οδήγησης για να πάει ειδικός φρουρός; Σε πληροφορώ ότι στις προκήρυξεις του 2008 και του 2009 των ειδικών φρουρών μπήκανε παιδιά με 1900 και 1800 μόρια. Που σημαίνει απολυτήριο λυκείου-ειδικές δυνάμεις και ένα δίπλωμα οδήγησης η μόρια από πολύτκενια η τριτεκνία.
πες τα μου αυξανεις την αυτοπεποιθηση μου! Γιατι εγω ειμαι ενας απο αυτους με 12 απολυτηριο

Βασικα δεν νομιζω να ειχαν ζητησει 3000 φρουρους πρεπει να ειχαν ζητησει 1.500 η 2.000 εκεινη τη χρονια. Παλιες ωραιες εποχες εκεινεσ
-
- Στρατηγός
1400 το 2008,1500 το 2009
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες