Αλεξιπτωτιστές: Εκπαίδευση/Ασκήσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Hyper »

comadopsaro έγραψε:Παιδια 2-3 πραγματα για την επικινδυνοτητα να δωσετε, εχουν αναφερθει σκορπια ορισμενα στοιχεια και περιστατικα αλλα ας μας πουν και οι τελευταιες σειρες τι παιζει.
Να τραυματιστεις; Ευκολο, να σκοτωθεις; Δυσκολο να φας τα μουτρα σου αν δεν ακους τους εκπαιδευτες της σχ. Αλ ακομη πιο ευκολο. Εκτος τον πρασινο μπερε γιαυτο παιρνεις και την πουλαδα κ λεφτα επειδη ειναι πιο ριψοκινδυνο. Απλα οσοι πατε μην το πειτε στις μαναδες σας γιατι δεν θα κοιμηθουν αρκετα βραδυα
comadopsaro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από comadopsaro »

Και αν τραυματιστεις κοβεσαι?
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Hyper »

comadopsaro έγραψε:Και αν τραυματιστεις κοβεσαι;
αν τραυματιστεις εντος σχ. Αλ οχι δεν κοβεσαι αλλα ισως αργησεις να παρεις πουλαδα, θα πονας κ ισως δεν μπορεσεις να κανεις την εκπαιδευση που θελεις σωστα ειδικα αν ειναι σοβαρος ο τραυματισμος ισως δεν σαφησουν να κανεις τα αλματα καν.
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από fideas emk »

Αν ειναι σχετικα σοβαρος ο τραυματισμος πας σε μη μαχιμο σωμα (υλικοπολεμος κτλ). Το ιδιο και στις υπολοιπες καταδρομες.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 25
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

fideas emk έγραψε:Αν ειναι σχετικα σοβαρος ο τραυματισμος...
Αν σου αλλαξουν το Ι
σταματης
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από σταματης »

Καλησπερα και απο μενα,
Ακουσα οτι η εκπαιδευση των ειδικων δυναμεων μμειωθηκε στις 3 εβδομαδες λογω 9 μηνης θθητειας... ;
επισης η 1 μαλ ειναι ανοιχτη; Περνουν φανταρους;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Greek_Army »

σταματης έγραψε:Καλησπερα και απο μενα,
Ακουσα οτι η εκπαιδευση των ειδικων δυναμεων μμειωθηκε στις 3 εβδομαδες λογω 9 μηνης θθητειας... ;
επισης η 1 μαλ ειναι ανοιχτη; Περνουν φανταρους;

Αλεξιπτωτιστές: Μόιρες Αλεξιπτωτιστών
tasos

Δημοσίευση από tasos »

Απο λαρισα.96γ εσο. Περασα τελεια στη σχολη. Ατελειοτες καμψης, προ φαγητου και καπακι

μετα στο γυρισμο στην καυτη ασφαλτο, ξηλο με τους εκπαιδευτες και επρεπε να ειμαι ακουνητος.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ξύλο με τους εκπαιδευτές; Καλά οκ man. Εικόνα

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

D.Y.K έγραψε:Ξύλο με τους εκπαιδευτές; Καλά οκ man. Εικόνα
Λογικα απο θελει να πει...

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σίγουρα, γιατί ακούνητος ξύλο μόνο εγώ ρίχνω. Εικόνα
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από fideas emk »

Οπως το υποπτευομουν...

ΣΒΕΑ = για γκομενες.

αλεξιπτωτιστες: Ιπταμενες σερβιετες.Εικόνα

@xristos@
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από @xristos@ »

297ΙΜΑΚ έγραψε:Κριμας το παλικαρι... Αλλα περισσοτερο κριμας στα μυαλα που θεωρουν τους εαυτους τους μαγκες οταν σου λενε εγω πηγα Αλεξιπτωτα, μπορουσα να ειχα σκοτωθει, ειμαι πιο μαχημος γιατι φλερταρω περισσοτερο με τον θανατο. Εγω τον προκαλεσα και του ξεφυγα!Αναρωτιεμαι αν αυτο το παλικαρι αλλα και καθε παλικαρι που πεφτοντας βλεπει τον Χαρο με τα ματια του, και τελικα την βγαζει καθαρη, οσο καθαρη την βγαζει ο καθενας, τι ακριβως εχει να θυμαται απο τις Δυναμεις Αλεξιπτωτιστων, τα λεφτα απο τις συντηρησεις, το ειμαι εξωδουχος και θα παω σπιτι μου σε 15λ... Αυτο ειναι τα Αλεξιπτωτα. Αυτη η ιστορια ειναι μια ιστορια που πρεπει να διαβαζει ο καθενας πριν δηλωσει Αλεξιπτωτα

297 κανεις μεγαλο λαθος εδω, τα αλεξιπτωτα δεν ειναι αυτο! Τα αλεξιπτωτα ειναι ολα αυτα τα συναισθηματα που νοιωθεις απο την ωρα που εχεις ντυθει και μπαινεις στο c-130 και λεπτο με το λεπτο τα νοιωθεις ολο και πιο εντονα οταν αυτο ξεκιναει και απογειωνεται, επειτα ο αρχηγος φωναζει 6 λεπτα σηκωνει το πρωτο στικ και ανοιγη τη πορτα, με αποκορυφωση την ωρα που εισαι αγκιστρωμενος στο συρματοσχοινο με το υπολοιπο στικ, αναβει το πρασινο λαμπακι, κοιτας τον αρχηγο για το οκ και φωναζεις εν δυο φευγω!
Ουτε συντηρησεις σκεφτεσαι, ουτε το οτι εισαι κοντα στην αθηνα, ουτε το καψωνι που εφαγες στο σβεα μεχρι να ανεβεις στο c... Ειναι κατι που οσο και να στο περιγραψει καποιος οσα βιντεο και φωτογραφιες και αν δεις αν δεν το ζησεις εισαι μιλια μακρια... Τη τεταρτη εκανα το πρωτο μου αλμαΕικόνα
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

@xristos@ έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε:Κριμας το παλικαρι... Αλλα περισσοτερο κριμας στα μυαλα που θεωρουν τους εαυτους τους μαγκες οταν σου λενε εγω πηγα Αλεξιπτωτα, μπορουσα να ειχα σκοτωθει, ειμαι πιο μαχημος γιατι φλερταρω περισσοτερο με τον θανατο. Εγω τον προκαλεσα και του ξεφυγα!Αναρωτιεμαι αν αυτο το παλικαρι αλλα και καθε παλικαρι που πεφτοντας βλεπει τον Χαρο με τα ματια του, και τελικα την βγαζει καθαρη, οσο καθαρη την βγαζει ο καθενας, τι ακριβως εχει να θυμαται απο τις Δυναμεις Αλεξιπτωτιστων, τα λεφτα απο τις συντηρησεις, το ειμαι εξωδουχος και θα παω σπιτι μου σε 15λ... Αυτο ειναι τα Αλεξιπτωτα. Αυτη η ιστορια ειναι μια ιστορια που πρεπει να διαβαζει ο καθενας πριν δηλωσει Αλεξιπτωτα

297 κανεις μεγαλο λαθος εδω, τα αλεξιπτωτα δεν ειναι αυτο! Τα αλεξιπτωτα ειναι ολα αυτα τα συναισθηματα που νοιωθεις απο την ωρα που εχεις ντυθει και μπαινεις στο c-130 και λεπτο με το λεπτο τα νοιωθεις ολο και πιο εντονα οταν αυτο ξεκιναει και απογειωνεται, επειτα ο αρχηγος φωναζει 6 λεπτα σηκωνει το πρωτο στικ και ανοιγη τη πορτα, με αποκορυφωση την ωρα που εισαι αγκιστρωμενος στο συρματοσχοινο με το υπολοιπο στικ, αναβει το πρασινο λαμπακι, κοιτας τον αρχηγο για το οκ και φωναζεις εν δυο φευγω!
Ουτε συντηρησεις σκεφτεσαι, ουτε το οτι εισαι κοντα στην αθηνα, ουτε το καψωνι που εφαγες στο σβεα μεχρι να ανεβεις στο c... Ειναι κατι που οσο και να στο περιγραψει καποιος οσα βιντεο και φωτογραφιες και αν δεις αν δεν το ζησεις εισαι μιλια μακρια... Τη τεταρτη εκανα το πρωτο μου αλμαΕικόνα
Παρουσιαστηκα 11ΣΠ. Απο κει φυγαμε 11 ατομα για Μ. Πευκο και τελικα απολυθηκαν 7 με ειδικοτητα Κ/Δ οι 3 Αλεξιπτωτιστες. Οταν μπηκαμε στο Μ. Πευκο. Δωσαμε μια υποσχεση που την κρατησαμε.10 Νοε 07 να βρισκομασταν ολοι και να μιλουσαμε για τις εμπειριες μας απο το στρατο, οπου και εγινε, αλλα δεν ηρθαν τα τζιτζικια. Στο τελος ξερεις τι αποτελεσμα βγηκε; Ολοι οι αλλοι ειχαμε να πουμε πολυ περισσοτερες ασκησεις, πολυ περισσοτερες ιστοριες, πολλα περισσοτερα απ'ολα, και το μονο που ειχαμε σαν απαντηση απο τους 3 ηταν "εμεις πηδηξαμε, εμεις μπορει και να πεθαιναμε", και οι 2 παραδεχτηκαν οτι ο μονος λογος που πηγαν εκει ηταν για να ειναι κοντα στην γκομενα και να μην τους ξενοπηδ... Απο κει και περα εγω δεν εχω να πω κατι αλλο. Το αποτελεσμα; φυγαμε ολοι τσακωμενοι μεταξυ μας κ δεν ξαναμιλησαμε ποτε... Μετα σου λεει στρατος και φιλιες που κρατανε μια ζωη...
Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kampf »

Αυτα περι φιλιας ειναι οι ιδιες αερολογιες που λενε στους νεους οταν μπαινουν στα κεντρα οι ταξιαρχοι, σωματαρχες, διοικητες κτλ. Εγω αλλαξα ενα σωρο στρατοπεδα και ουτε ενας δεν με πηρε τηλεφωνο. Και ας απολυθηκαμε χτες κ σημερα σχεδον ολοι. Παντα επαιρνα πρωτοβουλια να παρω τηλεφωνο και οταν το σηκωναν 'ελα ρε φιλαρακι τι κανεις σε σκεφτομουν χτες κτλ'.@@ Μπλε.2-3 ατομα το πολυ μενουν και κραταν επαφη.
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες