Ελα ρε εκανες γκαλοπ σε 100000 γυναικες; Μπραβο! κοιτα φυσικο ειναι να μην το παραδεχονται... Εγω παντως παντρευτηκα ενα φτωχο πλην τιμιο οικοδομο που ομως πληρει τις δικες μου προϋποθεσεις οπως εγραψα πιο πανω. Οποτε μονο τα λεφτα δεν κοιταω
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Κοριτσια κακα τα ψεμματα, αυτες που κοιτανε τα λεφτα ειναι πλεον ΠΟΛΛΕΣ... Και εννοειται δε το παραδεχονται ολες! αλλα και οι αντρες βλεπουν δυστυχως ολες τις γυναικες ετσι, οτι δηλαδη τους θελουν για τα λεφτα. Εχω κοντραριστει πολλες φορες με αντρες που νομιζουν οτι ΚΑΙ ΕΓΩ κοιταζω χρηματα/αυτοκινητο και ειναι και δυσπιστοι κιολας...
Εμένα κορίτσια μου αρέσουν οι άντρες με λεφτά. Κι όχι για να τους τα φάω, έχω δικά μου. Απλά η γοητεία μέσα στο μυαλό μου συνδέεται με τα λεφτά, με την μόρφωση, την κουλτούρα του άλλου. Έτσι το'χω στο μυαλό μου. Οι άντρες που δεν έχουν λεφτά ανήκουν στην κατηγορία "καλά παιδιά", "καλή καρδιά"... Είναι όμως αυτό γοητευτικό και sexy;
GenerX έγραψε:Ρε epopina τα έχεις μπερδέψει εντελώς.
Άλλο πράγμα κάνει sexy έναν άνθρωπο, όχι τα λεφτά.
Έχεις θολώσει από την τηλεόραση και το star system. Αν έβλεπες τον Ομπάμα στο Μετρό και περνούσε από δίπλα σου δεν θα του έδινες καμία σημασία.
Όντως, δεν θα του έδινα καμία σημασία. Τα λεφτά είναι μέρος του πακέτου της γοητείας του. Αυτό λέω κι εγώ. Όπως και να΄χει, περί ορέξεως... Κολοκυθόπιτα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος epopina23 την Δευ Μαρ 15, 2010 4:41 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tsiripobina έγραψε:Κοριτσια κακα τα ψεμματα, αυτες που κοιτανε τα λεφτα ειναι πλεον ΠΟΛΛΕΣ... Και εννοειται δε το παραδεχονται ολες! αλλα και οι αντρες βλεπουν δυστυχως ολες τις γυναικες ετσι, οτι δηλαδη τους θελουν για τα λεφτα. Εχω κοντραριστει πολλες φορες με αντρες που νομιζουν οτι ΚΑΙ ΕΓΩ κοιταζω χρηματα/αυτοκινητο και ειναι και δυσπιστοι κιολας...
Γεια σου ρε Τσιριπομπίνα ! Συμφωνώ. Οπωσδήποτε υπάρχουν και αυτές που δεν κοιτάζουν τα λεφτά, αλλά τις θεωρώ μειοψηφία
Να Μην σου πω οι περισσοτερες κοιτανε την τσεπη. Συμφωνω οτι ειναι μειοψηφια. Πρεπει να ψαξεις. Γιατι προσωπικα δεν μου αρεσει ουτε να κοιτανε το πορτοφολι μου αλλα ουτε εγω το δικο τους. Τα θεωρω μιζερια
cristi έγραψε:Να Μην σου πω οι περισσοτερες κοιτανε την τσεπη. Συμφωνω οτι ειναι μειοψηφια. Πρεπει να ψαξεις. Γιατι προσωπικα δεν μου αρεσει ουτε να κοιτανε το πορτοφολι μου αλλα ουτε εγω το δικο τους. Τα θεωρω μιζερια
Να λοιπόν που συμφωνούμε όλοι. Είμαστε μια ωραια ατμόσφαιρα
Εννοειτε πως ειμαστε. Απο την αρχη συμφωνουμε αλλα βαζουμε πολλα και τα μπουρδουκλωνουμε. Και μετα αντε να βρεις τι ειπε ποιος και πως το εννοει ο καθενας και νομιζουμε οτι διαφωνουμε