Ψυχομετρικά / ψυχοτεχνικά τεστ (2011)
Τι εγραψες σε 2 σειρες εννοεις;
Ευχαριστω φιλε μου και ειχα ανχος με τις #@^&@! Τους
...
...
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 7
νικος έγραψε:Τι εγραψες σε 2 σειρες εννοεις;
...
Απλούς χαρακτηρισμούς για τον εαυτό μου. Πιστεύω ότι είμαι αυτό αυτό αυτό και αυτό. Δεν χρειάζεται να γράψετε κατεβατά.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Καλησπερα παιδια! καλα νεα για τους επιλαχοντες! σημερα που πηγαμε για ψυχοτεχνικα, δεν παρουσιαστηκαν περιπου 10 ατομα! οποτε αποκλειονται των περετερω διαδικασιων κ την θεση τους παιρνουν οι επιλαχοντες! καλη επιτυχεια σε ολους! καληνυχτα
Υπάρχει περίπτωση να είναι παιδιά από νησιά... Χωρίς αεροδρόμια και λόγω της απεργίας των ναυτεργατών να μην κατάφεραν να ταξιδέψουν... Ελπίζω να υπάρξει κάποια ρύθμιση σε τέτοια περίπτωση.
suuuuure!elissavet έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να είναι παιδιά από νησιά... Χωρίς αεροδρόμια και λόγω της απεργίας των ναυτεργατών να μην κατάφεραν να ταξιδέψουν... Ελπίζω να υπάρξει κάποια ρύθμιση σε τέτοια περίπτωση.
ΕΛΛΑΣ
Καλησπέρα παιδιά, αύριο δίνω και εγώ τις ψυχομετρικές δοκιμασίες και εκείνο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι, εάν γνωρίζει κάποιος να μου πεί, πώς πρέπει να σχεδιάσουμε τον άνδρα και τη γυναίκα, δηλαδή γυμνούς ή με ρούχα. Ευχαριστώ!
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
Γιώργος έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, αύριο δίνω και εγώ τις ψυχομετρικές δοκιμασίες και εκείνο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι, εάν γνωρίζει κάποιος να μου πεί, πώς πρέπει να σχεδιάσουμε τον άνδρα και τη γυναίκα, δηλαδή γυμνούς ή με ρούχα. Ευχαριστώ!

Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 7
Γιώργος έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, αύριο δίνω και εγώ τις ψυχομετρικές δοκιμασίες και εκείνο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι, εάν γνωρίζει κάποιος να μου πεί, πώς πρέπει να σχεδιάσουμε τον άνδρα και τη γυναίκα, δηλαδή γυμνούς ή με ρούχα. Ευχαριστώ!
Ε βάλτους και κανένα ρουχαλάκι μην κρυώσουν.

- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
δεκεμβης μηνας μπαινει.Whiteyez έγραψε:Ε βάλτους και κανένα ρουχαλάκι μην κρυώσουν.Γιώργος έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, αύριο δίνω και εγώ τις ψυχομετρικές δοκιμασίες και εκείνο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι, εάν γνωρίζει κάποιος να μου πεί, πώς πρέπει να σχεδιάσουμε τον άνδρα και τη γυναίκα, δηλαδή γυμνούς ή με ρούχα. Ευχαριστώ!

Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
πιο καλα με ρουχα να ειναι το παν ειναι να μη το παιζεις κατι που δεν εισαι καθολου... Και ολα θα πανε καλα δεν ειναι τιποτα το ιδιετερο... Αδικα τρελενομουν και εγω τοσο καιρο!
- gregory-90
- Αρχιλοχίας
Ουφ παιδια παει η πρωτη δοκιμασια! Κριθηκα ικανος ολα κομπλε! Τελικα αδικα ειχα αγχος ολα ηταν καλα στην αρχη μας εβαλαν σε αιθουσες και μας ειπαν να ζωγραφισουμε εναν ανδρα και μια γυναικα και να γραψουμε μια παραγραφο για τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα μας. Υστερα μας φωναζαν ανα δεκαδες και μας πηγαιναν για συνευντεξη. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι οι Πρωτοετης που ειχαν βαλει να μας προσεχουν ηταν πολυ ανετοι μας εδιναν συμβουλες και γενικα μας εκαναν να νιωσουμε ανετα
Συγχαρητηρια φιλε. Αντε και στα δικα μαςgregory-90 έγραψε:Ουφ παιδια παει η πρωτη δοκιμασια! Κριθηκα ικανος ολα κομπλε! Τελικα αδικα ειχα αγχος ολα ηταν καλα στην αρχη μας εβαλαν σε αιθουσες και μας ειπαν να ζωγραφισουμε εναν ανδρα και μια γυναικα και να γραψουμε μια παραγραφο για τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα μας. Υστερα μας φωναζαν ανα δεκαδες και μας πηγαιναν για συνευντεξη. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι οι Πρωτοετης που ειχαν βαλει να μας προσεχουν ηταν πολυ ανετοι μας εδιναν συμβουλες και γενικα μας εκαναν να νιωσουμε ανετα

- ΓΙΩΡΓΟΣ_93
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
gregory σε ποιά επιτροπή ήσουν?
gregory-90 έγραψε:Ουφ παιδια παει η πρωτη δοκιμασια! Κριθηκα ικανος ολα κομπλε! Τελικα αδικα ειχα αγχος ολα ηταν καλα στην αρχη μας εβαλαν σε αιθουσες και μας ειπαν να ζωγραφισουμε εναν ανδρα και μια γυναικα και να γραψουμε μια παραγραφο για τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα μας. Υστερα μας φωναζαν ανα δεκαδες και μας πηγαιναν για συνευντεξη. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι οι Πρωτοετης που ειχαν βαλει να μας προσεχουν ηταν πολυ ανετοι μας εδιναν συμβουλες και γενικα μας εκαναν να νιωσουμε ανετα
Ομαδική συζήτηση κάνατε;
Ποιό ήταν το θέμα;
- gregory-90
- Αρχιλοχίας
Ναι ηταν λιγα τα παιδια απο επαλ, οι περισσοτεροι ηταν απο γενικο και εδιναν δευτερη φορα πανελληνιες. Ομαδικη συζητηση δεν καναμε ακριβως απλως εμπαιναν δεκαδες σε μια αιθουσα οπου ηταν 3 ψυχολογοι και ρωτουσαν εναν εναν κατι σαν συνεντευξη. Πχ εκαναν την κλασικη ερωτηση γιατι θελεις να πας αστυνομια, επιπλεον σε ρωτουσαν με βαση τα οσα εγραφες στο κειμενο για τον εαυτο σου. Για παραδειγμα εγω ειχα γραψει οτι εχω ενα πλεονεκτημα να ειμαι πιστος στα πιστευω και στις αξιες μου και με ρωτησαν να πω ποιες ειναι οι αξιες μου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες