Καλησπέρα mila82. Μέχρι στιγμής και εγώ μαθαίνω ότι την έχουν επιλέξει περισσότερες κοπέλες παρά άντρες! Δύσκολη ειδικότητα πάντως για γυναίκα και απαιτητική και το κακό είναι ότι στην συνέντευξη δεν ξέρανε οι περισσότερες κάν τι δηλώσανε!
Καμια να μην παρουνε. Χαχαχα φαλοκρατισμος για παντα... Ψευτοφεμινιστριες... Ολες να μεινετε απο εξω... Πλακα κανω κοπελιες. Αμα αξιζεται να μπειτε ας μπειτε... Και κατι ακομη, για υπηρετης Α-Τ ζητανε 235 ατομα, ξερετε αν μπαινουνε μισοι και μισοι; Δηλαδη θα μπουνε μισοι αντρες και μισες γυναικες ή ενδεχετε να μπουνε περισσοτεροι αντρες ;
Καλησπερα παλικαρια εχω δηλωσει και εγω Α Τ οπλα ειναι η δευτερη φορα που δινω εξετασεις ΕΠΟΠ Ειμαι ΥΕΑ στο Λουτρακι προς το παρων και περιμενω τα αποτελεσματα τον Νοεμβριο για να δω τι θα κανω. Ακουω πολλα αρνητικα για τους ΕΠΟΠ, αλλα λεω στον εαυτο μου πως θα ειμαι ''μεσα'' στο σπιτι μου και θα περνω περιπου 1050 Ευρο, συγγεκριμενα απο Εβρο ειμαι, και απο την αλλη λεω πως δεν μπορει να περναω χειροτερα απο ΥΕΑ. Οποτε αν με παρουν θα διακοψω την εκπεδευση μου για δοκιμος και θα παω Καστορια. Τι λετε ειναι καλα για εμενα που ειμαι απο Εβρο;
D.Y.K έγραψε:Εγω εχω δηλωσει αυτην την ειδικοτητα! Το αν ειναι καλη η οχι θα το διαπιστωσετε με τον καιρο. Για εσας τις γυναικες καταλαβαινω οτι ειναι λιγο 'αγνωστη' η συγκεκριμενη. Εχει να κανει με τα αντιαρματικα οπλα και την χρηση τους. Παρουσιαζομεθα στην καστορια απ'οσο γνωριζω.
xameleon έγραψε:τι εγινε ρε παιδια ολοι αντι αρματικα δηλωσαμε ; Ειμαστε παρα πολλοι τελικα σε αυτη την ειδηκοτητα και πιστευω θα γινει σφαγη...
πραγματι εχουν δηλωσει παρα πολλα ατομα αντιαρματιστες. Οπως τα λες... Σφαγη. Ειδικα αν εχουν δηλωσει πολλα ατομα με πτυχια τοτε η βαση θα εκτοξευτει...
εγω δηλωσα με πτυχιο απο τει, απολυτηριο δοκιμου, παραμεθωριο και αγγλικα. Τι να πω αμα δεν με παρουν και φετος... Να δειτε που στο πεζικο θα χρειαστουμε περισσοτερα μορια απο οτι αν δηλωναμε συνοδος σκυλων... Χαχαχαχ
xameleon έγραψε:εγω δηλωσα με πτυχιο απο τει, απολυτηριο δοκιμου, παραμεθωριο και αγγλικα. Τι να πω αμα δεν με παρουν και φετος... Να δειτε που στο πεζικο θα χρειαστουμε περισσοτερα μορια απο οτι αν δηλωναμε συνοδος σκυλων... Χαχαχαχ
ετσι μου φαινεται και εμενα! μια χαρα ειναι τα μορια σου, εχεις πολλες ελπιδες