Όριο ηλικίας για Σώματα Ασφαλείας (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Greek_Army »

Από 18 μπορείς όπως ήτανε και σε προηγούμενες
Biku
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Biku »

Γεια σας παιδια! Θελω να ρωτησω και εγω κατι! Ειμαι 20 χρονων και τωρα τελειωσα το δευτερο ετος στη σχολη πολιτικων επιστημων στο αριστοτελειο πανεπιστημιο θεσσαλονικης. Σκεφτομαι μολις τελειωσω, σε 3 χρονια περιπου απο τωρα να ξαναδωσω πανελληνιες για να μπω στην αστυνομια. Δε με πειραζει και πολυ αν θα παω αξιωματικων αστυνομιας η απλα αστυφυλακων. Προσπαθω να πηγαινω σρο γυμναστηριο, κανω ελξεις με μονοζυγο μηπως ψηλωσω και απο 1,68 ανεβω στο 1,70 αλλα η ερωτηση μου ειναι η εξης. Οταν τελειωσω θα ειμαι 23-24, προλαβαινω να μπω στην αστυνομια με την ηλικια που εχω?
Giannis-Sotiropoulos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Giannis-Sotiropoulos »

Biku αν δεν κάνω λάθος το όριο είνει μέχρι τα 26, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος γι' αυτο θα σου συνιστούσα να περιμένεις και για άλλους να απαντήσουν!
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giannis-Sotiropoulos την Σάβ Ιούλ 10, 2010 8:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
valantis315
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από valantis315 »

greek γνωριζεις πιο ειναι το ελαχιστο όριο ηλικιας που μπορει καποιος να κανει τα χαρτια του για εφ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

18
valantis315
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Greek_Army έγραψε:18

Και πώς γίνετε στην προκύριξη του 2009 να έχει μπεί ΕΦ ένα παιδάκι 17,5 χρονών; Και εκτός αυτό πότε πρόλαβε και πήγε στρατο; Στα 16; http://www.astynomia.gr/images/stories/2009/PROKYR09/a1-2500.pdf δείτε ημερομηνία γέννησης το παλικάρι με Α/Α 1108. Πραγματικά παράξενο...
TEO

Δημοσίευση από TEO »

Αν ειναι δυνατον. Ωραια αξιοκρατια
δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

Μετα λενε οτι δεν περνανε τα βισματα!
sakis

Δημοσίευση από sakis »

Αν δεν ειναι λαθος ειναι οντως παραξενο. Και δεν φαινεται πουθενα πολυτεκνια ωστε να πεις οτι εκανε εξαμηνο στο στρατο.
Β' ΜΚ

Δημοσίευση από Β' ΜΚ »

Εγω ρε παιδια ειχα σειρες μ στο στρατο που απολυθηκαν μαζι μ το νοεμβριο 2009 και μπηκα και τους ειδα στις λιστες μεσα στο σωμα και μαλιστα δειχνει πως ειχαν καταθεση χαρτι ειδικων δυναμεων ενω δεν ειχαν απολυθει και το κουφο; ειναι στο σωμα ενω δεν περασαν ουτε απο επιλογη ουτε απο εκπαιδευση αφου ηταν στο στρατο... για τον εναν ξερω τη βισματαρα ηταν υπηρετησε 3 μηνες καταδρομεας διθεν στο γ. ε. ς. τα συμπερασματα δικα σασ...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δίπλωμα για αμάξι πως έβγαλε; Αφού δεν έχει κλείσει τα 18. Εγώ πιστεύω ότι έχει γίνει λάθος ρε παιδιά. ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Ιούλ 13, 2010 7:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
valantis315
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Το δίπλωμα για το αμαξι σε πείραξε; Σχολείο και στρατο ποτε εβγαλε; Σχολείο στα 17 δεν τελιώνουν όλοι; Στρατό 1 χρόνο γιατι δεν τον επιασε η μείωση, πάμε 18 διπλωμα μηχανής εβγαλε όσο ήταν φαντάρος; Και η πλάκα είναι πως στην τελευταία στηλη στο "πληρή προυποθέσεις"έχουν tick, τιποτα παραξενο... Δεν ξέρω τι να πώ... Πάντος ηλικιακά δεν βγαίνουν τα χρόνια...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μωρέ όλα με πειράξανε αλλά εκεί έπεσε το μάτι μου με την μια... Δίπλωμα για μηχανάκι βγάζεις και πριν τα 18 εντάξει

για τον στρατό μπορεί να έκανε 9μηνο αν ήτανε προστάτης
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τρί Ιούλ 13, 2010 8:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
θρυλος

Δημοσίευση από θρυλος »

Καλησπερα σας. Ξερει καποιος αν υπαρχει καποια εξαιρεση-προσαυξηση στα ορια ηλικιας; Εγω ειμαι 6-8-80. Υπηρετησα 10 χρονια στο στρατο ως μονιμος, εχω διπλωμα μεχρι και εκπαιδευτη μαζι με αρκετα αλλα, και απο πολυτεκνη οικογενεια. Ευχαριστω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δυστηχώς δεν έχει ακουστεί κάτι για αύξηση στο όριο ηλικιάς. Με τα σημερινά δεδομένα δεν μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες