296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ziaba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 4
Επάγγελμα: Βοηθός χειριστή πριονοκορδέλας

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από ziaba »

Τωρα ειναι απο τα καλυτερα στρατοπεδα οποιος παιρνει μεταθεση απο κει κλαιει με μαυρο δακρυ
Πολίτης !!!336 !!!
Αϊνστάιν 96

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από Αϊνστάιν 96 »

Τον Μ************ τον έχετε ακουστα ; Το χειρότερο στέλεχος του 296 θα τιμωρηθεί ποτε και να φάει στέρηση βαθμού ;
Μαγειρας

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από Μαγειρας »

Καλησπέρα παιδιά!! Υπάρχει κάποιος από 290 σειρά; 2005 Α ' ΕΣΣΟ!!Ήμουν μάγειρας τότε εκεί και η μαυρίλα στο φουλ! Μέχρι και εγώ σαν μάγειρας έφτασα να κάνω 25 συνεχόμενες υπηρεσίες!
βαγγέλης

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από βαγγέλης »

348 / 2017 Α ΕΣΣΟ

Μαυρίλα σκέτη. Ανάθεμα αν βγαίναμε μια φορά στις 2 βδομάδες, τρέξιμο και διπλουπηρεσίες. Το μόνο τυχερό ήταν να πας φυλάκιο, παλευόταν πιο εύκολα, ή το καλοκαίρι στα ΚΑΑΥ.

Το πιο χυδαίο απ' όλα όμως ήταν το ότι δεν δινόταν άδειες, ή μάλλον δινόταν σε όσους είχαν και το κατάλληλο βύσμα. Προσωπικά ζητούσα και δεν έπαιρνα άδεια 7 μήνες αν και είχα κερδίσει αρκετές τιμητικές. Όταν ο παππούς μου έπεσε σε κόμα ζητούσα μια βδομάδα άδεια έστω για δυο μέρες να πάω να τον χαιρετήσω και ο άνθρωπος μου πέθανε και εγω ακόμα βαρούσα υπηρεσίες. Απο πολλούς Συναδέλφους κόπηκαν τα Ε. Τ. Α. Π και οι λοιπές τιμητικές ενω άλλοι έβγαλαν όλη τους τη θητεία συνεχόμενα στο φυλάκιο, δεν πάτησαν σχεδόν καθόλου στη μονάδα.

Γενικά πιο μαύρο. Το φαί είναι καλό και οι Ε. Π. Ο. Π είναι εντάξει άνθρωποι στη πλειονότητα τους αλλά τι να το κάνεις, το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι. Αν είσαι Μυτηλινιός πάλι δεν το συζητώ, είναι ότι καλύτερο. Δίπλα στη πόλη και (για κάποιο περίεργο λόγο) εξόδους ή υπηρεσιακά Σχεδόν κάθε μέρα.

βας

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από βας »

Ποιον ειχες διοικητη;2005 δ πηγα εκει καλα ηταν αρκετα λασκα μονο κατι εποπ στον λυτ ηταν ρουφιανοι του λοχαγου του γ******* λοχαγος ι5
Στεφανος

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από Στεφανος »

Καλησπερα! Το 126 Τ. Ε ειναι σε αυτο το στρατοπεδο; . Αν ναι υπαρχει καποιος να μας πει ετσι δυο τρια πραγματα να εχουμε μια ιδεα?
Πολίτης

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από Πολίτης »

Αν και κάπως καθυστερημένα. Το 126 βρισκεται στο ιδιο μέρος με το 296. Μπαινεις απο κοινή πυλη αλλα για το 126 πας ευθεία και για το 296 αριστερα. Το 126 δεν εχει πολλά άτομα και τους πάνε καλυτερα οι υπηρεσίες. Οταν ημουν εγώ, οι φαντάροι εκαναν μονο θαλαμοφύλακες και περιπολο. Πυλη εκαναν εποπ. Εμεις στο 296 καναμε ο. τι υπηρχε απο υπηρεσία. Γενικα στο 126 είναι χαλαρα. Ελπιζω να βοήθησα!
Γιωργος

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από Γιωργος »

2005 σειρά 2ος Λόχος
Αντωνης

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από Αντωνης »

267 σειρά ήμουνα είχαμε έναν μαλ, α τον χουριδη διοικητή μας είχε πηδηξει στην άσκηση πορείες εμπλοκή μόνιμη.. όλο τρέχαμε.. πολύ μαυρίλα 296 φρίκη.. θυμάμαι 4μηνες είχα να πάρω άδεια και μας πήγαινε 15..1.. σκατα
Γιώργος

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από Γιώργος »

290 σειρά Α ΕΣΣΟ ήμουν εγώ. Κόριθνο 6οΣΠ Πεζικού παρουσιάστικά έπειτα ΚΕΒΟΠ Άργος Ορεστικό κι έπειτα 296ΤΕ Μόρια, Λ. Υ. Τ.
Βαιος

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από Βαιος »

Yπηρετησα στο 296τε το 1989 89β εσσο. Γνωριζει κάποιος τι απέγινε ο τότε διοικητής Καραβάς Κωνσταντίνος.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες