Ολα αυτα ειναι παιχνιδια για να γινεται ολο το το σκηνικο... Δυστυχως το εχουμε αυτο να βαζουμε ταμπελες στους ανθρωπους, δεν ειναι Τουρκοι, ειναι απλα μουσουλμανοι, Ελληνες αλλα οχι ορθοδοξοι... Αν ηταν Αλβανιδα τι θα λεγαμε; Μουσουλμανοι δεν ειναι; Γιατι δεν λεμε τιποτα για τους Ρωσοποντιους που εχουν πιασει παρα πολλες θεσεις δημοσιου; επειδη ειναι ορθοδοξοι; Ειναι και καλα παλλινοστουντες Ελληνες, να γελασω τωρα ή μετα; Σκεψου ομως και σε ενδεχομενο πολεμου αυτοι οι ανθρωποι μπορει να ειναι οι "μυστικοι μας πρακτορες"... Ισως να εχουν καποιο λογο που τους εντασσουν στον ελληνικο στρατο... δεν ξερω, αμφιταλαντευομαι και δεν μπορω να εχω μια ολοκληρωμενη αποψηtzovana18 έγραψε:Δηλ βρε illy μου εσενα σου αρεσει αυτο που μπηκε η και που μπαινουν μουσουλμανου στον ελληνικο στρατο; Εγω δν το θελω καθολου μα καθολου!
Η πρώτη μουσουλμάνα Επαγγελματίας Οπλίτης
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 12
Εγω παντως ειμαι σιγουρος οτι σε περιπτωση πολεμου ελαχιστοι απο αυτους θα ειναι με το μερος μας
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 25
Μένω και μεγάλωσα στον Ν. Κιλκίς αλλά η μητέρα μου είναι κομοτηναία οπότε έχω αρκετά ιδία άποψη για το θέμα των μουσουλμάνων στην Θράκη.sakisal έγραψε:Μαρκο εσυ απο που εισαι αν επιτρεπεται;
Ναι και τι ξερεις δηλαδη; οτι οι μουσουλμανοι ειναι με το μερος μας; ξερεις οτι σε πολεμο τους μαζευουν ολους σε γηπεδα;
-
- Στρατηγός
Έλληνες ειναι, την Ελλαδα θα υπερασπιστουν, δεν νομιζω οτι ειναι θεμα θρησκειας... Παντως επειδη εχω δει πολλες αμερικανικες ταινιες αξιοποιουν κατι τετοιους σαν κατασκοπους, το θεωρω καταπληκτικη στρατηγικη! Το ολο θεμα που μας "ξενιζει" ειναι οτι ειναι μουσουλμανα ε; Αν οι Τουρκοι ηταν χριστιανοι δεν θα αντιδρουσαμε... Ειμαστε τοσο αρνητικοι με τους μουσουλμανους διοτι πολυ απλα θεωρουμε μουσουλμανοι=Τουρκοι... Ισως να κρυβονται πολλα πισω απο ολα αυτα, ξαναλεω πως ισως εχουν καποιο λογο που τους εντασσουν στον ελληνικο στρατοsakisal έγραψε:Εγω παντως ειμαι σιγουρος οτι σε περιπτωση πολεμου ελαχιστοι απο αυτους θα ειναι με το μερος μας
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
παιδιά δεν κοιτάτε το γεγονός ότι με αυτήν την κίνηση το κράτος μας Προσπαθεί να κρατήσει την θράκη στην ελλάδα; αν απορίψουμε τους μουσουλμάνους έλληνες πολίτες της θράκης, θα επαναστατήσουν, θα πουν ότι δεν τους δίνουμε ίσα δικαιώματα, θα μπεί η τουρκία στο παιχνίδι και Τότε θα πάνε με τον μέρος των τούρκων... Η τουρκία θα αρχίσει να διεκδικεί εδάφη στην θράκη και όλο το σκηνικό με τις προκλήσεις στο αιγαίο θα μεταφερθεί και στη θράκη...
ευκαιρίες ψάχνουν οι τούρκοι...
παιχνίδι είναι, ξυπνήστε... Μην κολλάτε σε λεπτομέριες... λέτε να μην το έχουν Σκεφτεί αυτό το θέμα στο ΓΕΣ; κάτι ξέρουν...
**και να σημειώσω ότι όλες οι απόψεις σας σε αυτό το θέμα, δεν έχει σημασία πιανού μέρος πέρνετε, είναι όλες Σωστές... απλά κοιτάξτε και λίγο την ουσία... Και σε τέτοια θέματα να έχετε ανοιχτό μυαλό...
παιδιά πείτε με τρελό... Αλλά βλέπω το μέλλον... Αν κάνουμε λάθος κινήσεις, βλέπω την τουρκία να διεκδικεί εδάφη στην θράκη, ίδη βλέπουμε τα σκόπια να διεκδικούν εδάφη στην μακεδονία μας, και ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ, Τούρκοι αξιωματικοί εκπαιδεύουν το στρατό των σκοπίων... ! και όλος ο εξοπλισμός τους είναι τουρκικής προέλευσης...
κάνε ένα λάθος ελλάδα και απέρριψε την μουσουλμάνα απο τον στρατό μας, δώσε έτσι το δικαίωμα στον τούρκο να μπεί στη θράκη... θα δείτε τι θα γίνει μετά...
κάτι ξέρουν αυτοί στο ΓΕΣ πιστέψτε με... Αλλιώς δεν είναι τίποτα γιαυτούς να προσθέτανε μια παράγραφο στην προκύρηξη "όλοι έλληνες έχουν το δικαιώμα πλην μουσουλμάνων"
ευκαιρίες ψάχνουν οι τούρκοι...
παιχνίδι είναι, ξυπνήστε... Μην κολλάτε σε λεπτομέριες... λέτε να μην το έχουν Σκεφτεί αυτό το θέμα στο ΓΕΣ; κάτι ξέρουν...
**και να σημειώσω ότι όλες οι απόψεις σας σε αυτό το θέμα, δεν έχει σημασία πιανού μέρος πέρνετε, είναι όλες Σωστές... απλά κοιτάξτε και λίγο την ουσία... Και σε τέτοια θέματα να έχετε ανοιχτό μυαλό...
παιδιά πείτε με τρελό... Αλλά βλέπω το μέλλον... Αν κάνουμε λάθος κινήσεις, βλέπω την τουρκία να διεκδικεί εδάφη στην θράκη, ίδη βλέπουμε τα σκόπια να διεκδικούν εδάφη στην μακεδονία μας, και ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ, Τούρκοι αξιωματικοί εκπαιδεύουν το στρατό των σκοπίων... ! και όλος ο εξοπλισμός τους είναι τουρκικής προέλευσης...
κάνε ένα λάθος ελλάδα και απέρριψε την μουσουλμάνα απο τον στρατό μας, δώσε έτσι το δικαίωμα στον τούρκο να μπεί στη θράκη... θα δείτε τι θα γίνει μετά...
κάτι ξέρουν αυτοί στο ΓΕΣ πιστέψτε με... Αλλιώς δεν είναι τίποτα γιαυτούς να προσθέτανε μια παράγραφο στην προκύρηξη "όλοι έλληνες έχουν το δικαιώμα πλην μουσουλμάνων"
sakisal έγραψε:ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ. ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΡΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΜΗΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ...
Αν γίνει αυτο φιλε μου ξέρεις γιατι θα γινει;
Γιατι πάντα υπήρχαν καποια κολλημενα μυαλα σαν εσένα που δε τους έκανε να νιωσουν οτι είσαι δίπλα τους... Οτι τους νιώθεις Έλληνες
-
Σε περίπτωση κρίσης θα υπερασπιστούν το σπίτι τους, και ότι έβγαλαν με τον ιδρώτα τους... Όσο τους συμπεριφερόμαστε άριστα και τους δίνουμε ίσα δικαιώματα η πατρίδα τους είναι η Ελλάδα, το σπίτι τους είναι η Ελλάδα... Δε θα μπορέσει κανένας τούρκος Να τους πει άφησε τα και έλα με το μέρος μου... αν θέλανε, θα μπορούσανε ήδη να πάνε στην τουρκία που είναι γεμάτη μουσουλμάνους... ο τούρκος όμως δεν είναι έλληνας, θα τους συμπεριφερθεί χειρότερα απο ποτέ...
γιαυτό να προσέχουμε τι λέμε...
συμφωνώ απόλυτα με τον αντώνη
γιαυτό να προσέχουμε τι λέμε...
συμφωνώ απόλυτα με τον αντώνη
Λοιπον ακουστε διότι οι περισσοτεροι απο σας δε ξερετε καν που ειναι η κομοτηνή... Ξερετε ποσες φορες με εχουν αποκαλέσει τουρκο οταν λεω οτι ειμαι απο κομοτηνη; Η επόμενη ερώτηση ειναι: "Εισαι μουσουλμάνος"; Αυτο ξερετε πως λέγεται; Ρατσισμός κ κομπλεξ κατωτεροτητας!
Γιατι εχετε βάλει ταμπελα στην κοπέλα οτι δε μπήκε με τη αξια της;
ποσοι απο σας δε βάλατε μεσο για να μπείτε στο στρατό;
Απαντήστε μου σε κατι; Οι τουρκικες εταιριες προίοντον σε ποιον θα πηγαιναν... Σε καποιον που δε ξερει τουρκικα... ελληνα χριστιανο ή σε εναν έλληνα μουσουλμάνο που μιλαει τη γλώσσα;
Πεστε μου... Γιατι πιστεύετε οτι το χωμα που παταω εγω... Αυτος το αγαπαει λιγοτερο; Εκει που έπαιξα εγω οταν ημουν παιδί επαιξε κ ο ελληνας μουσουλμανος! Γιατι τον υμνο που ακουω εγω κ νιωθω ενα ριγος να μην το νιώθει κ αυτος; Γιατι να μην εχει δικαιωμα να υπερασπιστεί αυτους που αγαπάει οταν χρειαστεί;
Πιστεψτε με οτι μπρόστα στην ελληνική σημαία καθονται λαμπάδα...
Τι θες να μου πεις οτι ο χριστιανος ξερει τι σημαινει ο σταυρος εκει στη γωνια της σημαιας... ; Το πολυ πολυ οταν παιζει ο υμνος κ σηκωνεται η σημαια... Να σκαλιζει την μυτη του κ να μασαει τσιχλα!
Εχω πολλους φιλους μουσουλμανους κ ξερω τις απόψεις τους... Δε μπορεί να με αμφισβητισει κανεις!
Η κοπέλα για να πήγε εκεί που πήγε... Εχει Ελληνική συνειδηση... Κ ειναι ετοιμη να ασκησει το δικαιωμα που της εδωσε το ελληνικο σύνταγμα! Να υπηρετισει τον ελληνικο στρατο!
Εγω παντως οταν θα υπηρετισω θα προτιμουσα να εχω την κοπέλα διπλα μου αυτην, παρα καποιον που ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα μου γυρισει την πλατη σε μια δυσκολη στιγμη!
Υ. Σ : δεν εχω καμια σχεση με το στρατο κ τα εποπ απλα επεσε στα χερια μου το συγκεκριμενο τοπικ
Γιατι εχετε βάλει ταμπελα στην κοπέλα οτι δε μπήκε με τη αξια της;
ποσοι απο σας δε βάλατε μεσο για να μπείτε στο στρατό;
roula έγραψε: Ακουστέ, οι μουσουλμάνοι(Τούρκοι) τις Ροδόπης εισάγουν μονό τουρκικά προϊόντα στα μαγαζιά τους
Απαντήστε μου σε κατι; Οι τουρκικες εταιριες προίοντον σε ποιον θα πηγαιναν... Σε καποιον που δε ξερει τουρκικα... ελληνα χριστιανο ή σε εναν έλληνα μουσουλμάνο που μιλαει τη γλώσσα;
Πεστε μου... Γιατι πιστεύετε οτι το χωμα που παταω εγω... Αυτος το αγαπαει λιγοτερο; Εκει που έπαιξα εγω οταν ημουν παιδί επαιξε κ ο ελληνας μουσουλμανος! Γιατι τον υμνο που ακουω εγω κ νιωθω ενα ριγος να μην το νιώθει κ αυτος; Γιατι να μην εχει δικαιωμα να υπερασπιστεί αυτους που αγαπάει οταν χρειαστεί;
Πιστεψτε με οτι μπρόστα στην ελληνική σημαία καθονται λαμπάδα...
Τι θες να μου πεις οτι ο χριστιανος ξερει τι σημαινει ο σταυρος εκει στη γωνια της σημαιας... ; Το πολυ πολυ οταν παιζει ο υμνος κ σηκωνεται η σημαια... Να σκαλιζει την μυτη του κ να μασαει τσιχλα!
Εχω πολλους φιλους μουσουλμανους κ ξερω τις απόψεις τους... Δε μπορεί να με αμφισβητισει κανεις!
Η κοπέλα για να πήγε εκεί που πήγε... Εχει Ελληνική συνειδηση... Κ ειναι ετοιμη να ασκησει το δικαιωμα που της εδωσε το ελληνικο σύνταγμα! Να υπηρετισει τον ελληνικο στρατο!
Εγω παντως οταν θα υπηρετισω θα προτιμουσα να εχω την κοπέλα διπλα μου αυτην, παρα καποιον που ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα μου γυρισει την πλατη σε μια δυσκολη στιγμη!
Υ. Σ : δεν εχω καμια σχεση με το στρατο κ τα εποπ απλα επεσε στα χερια μου το συγκεκριμενο τοπικ
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 25
Φίλε αντώνη συμφωνώ απόλυτα με την άποψή σου και με τα επιχειρήματα που παραθέτεις, απλά θα σε συμβούλευα (όσο μου επιτρέπεται μιας και δεν είμαι ο "σοφός") να διατυπώνεις την γνώμη σου με πιο ήρεμο τρόπο, έτσι ώστε κάποιος που διαφωνεί μαζί σου να σε ακούσει και όχι να τον προκαλέσεις.
... και οποιον τουρκο βρηκανε του πηραν το κεφαλη... Με ηθικο ατσαλι... Καραμαν/λι Ελλαδισταν Τουρκοσπορι
-
- Στρατηγός
Οι μουσουλμανοι δεν ειναι Τουρκοι και επισης εχουν παρει κ αλλες χρονιες μουσουλμανους εποπ οποτε δεν ειναι τακτικη της σημερινης κυβερνησης για ψηφοθηρια οπως ισχυριζεσαιOUST έγραψε:Gia na paroun psifous apo tous Tourkoous ths thrakis :::neadhmokratia
Markos_Hdi έγραψε:Φίλε αντώνη συμφωνώ απόλυτα με την άποψή σου και με τα επιχειρήματα που παραθέτεις, απλά θα σε συμβούλευα (όσο μου επιτρέπεται μιας και δεν είμαι ο "σοφός") να διατυπώνεις την γνώμη σου με πιο ήρεμο τρόπο, έτσι ώστε κάποιος που διαφωνεί μαζί σου να σε ακούσει και όχι να τον προκαλέσεις.
Ο τροπος που μιλω φιλε μαρκο δεν εχει σκοπο να προκαλεσει παρα μονο να κανει καποιους να αναρωτηθουν... θετει καποια ερωτηματα τα οποια ειναι αξια σκεψης...
Τωρα αν ηταν αποτομα... Ειναι μονο κ μονο διοτι απεχθανομαι το ρατσισμο
-
Φίλε Αντώνη εγω θα συμφωνίσω σε όλα αυτά που είπες, λέξη προς λέξη...
θα τονίσω το παρακάτω,
έχει μεγάλη σημασία αυτο. πολλοί απο μας τους έλληνες ορθόδοξους έχουμε χάσει αυτην την 'ελληνική συνείδηση' και θα 'πρεπε να ντρεπόμαστε... γιατί έχεις δίκιο,
να κοιτάμε πρώτα τα χάλια μας Και να πάψουμε να κατηγορούμε κάποιον που πέρασε με την αξία του...
και εγώ επίσης προτιμώ να υπηρετώ με αυτήν την κοπέλα, η οποία έχει ελληνική συνείδηση, πάρα κάποιον που θα μου γυρίσει την πλάτη ξεχνόντας στην κρίσιμη στιγμή ότι είναι 'ελληνας'...
θα τονίσω το παρακάτω,
Αντωνης έγραψε:
Η κοπέλα για να πήγε εκεί που πήγε... Εχει Ελληνική συνειδηση...
έχει μεγάλη σημασία αυτο. πολλοί απο μας τους έλληνες ορθόδοξους έχουμε χάσει αυτην την 'ελληνική συνείδηση' και θα 'πρεπε να ντρεπόμαστε... γιατί έχεις δίκιο,
Αντωνης έγραψε:
να κοιτάμε πρώτα τα χάλια μας Και να πάψουμε να κατηγορούμε κάποιον που πέρασε με την αξία του...
και εγώ επίσης προτιμώ να υπηρετώ με αυτήν την κοπέλα, η οποία έχει ελληνική συνείδηση, πάρα κάποιον που θα μου γυρίσει την πλάτη ξεχνόντας στην κρίσιμη στιγμή ότι είναι 'ελληνας'...
Οπως σας ανεφερα... Καταγομαι απο την κομοτηνή, συνεπως γνωριζω τα πράματα απο την καθε οψη τους
Οπως ανεφερε μια κοπέλα πριν... Πολλοι μουσουλμανοι μιλανε μονο την τουρικη!
Εχει σκεφτει κανεις τον πραγματικο λογο που δε γνωριζουν Ελληνικα;
Αυτοι οι ανθρωποι παλαιοτερα ηταν τελειος παραγκονισμένοι απο την ελληνικη κοινωνια... Ουτε στιριξη ουτε βοηθεια υπηρχε απο κανεναν...
Μηπως οτι τα παιδία τους από 5 χρονων μαζευαν μπαμιες κ μπαμπακια, τους ωθησε στο βουνα κ τα πομακοχωρια; Διοτι οταν εισαι μια ολοκληρη κοινωνικη ομάδα κ δεν έχεις την στηριξη κανενος(ουτε του ιδιου του κρατους που ζεις) απομονονεσαι κ δημιουργεις μια δικια σου κοινωνια;
Δε νομιζω οτι οι ανθρωποι το διάλεξαν... Δε νομιζω οτι ειχαν κ πολλες επιλογες!
Απο την στιγμη ομως που αυτη η κοινωνικη ανταπώκριση ηρθε καποια πραγματα εχουν αλλαξει:
ο φιλος μου ο μουσταφα πηρε πτυχιο στα 4 χρονια στην νομικη
ο φιλος μου ο αμετ μπηκε πρωτος στο οικονομικο
ο φιλος μου ο βεισελ μπηκε στη πληροφορικη
ο φιλος μου ο ριτβαν ειναι τωρα Δασκαλος
Οπως ανεφερε μια κοπέλα πριν... Πολλοι μουσουλμανοι μιλανε μονο την τουρικη!
Εχει σκεφτει κανεις τον πραγματικο λογο που δε γνωριζουν Ελληνικα;
Αυτοι οι ανθρωποι παλαιοτερα ηταν τελειος παραγκονισμένοι απο την ελληνικη κοινωνια... Ουτε στιριξη ουτε βοηθεια υπηρχε απο κανεναν...
Μηπως οτι τα παιδία τους από 5 χρονων μαζευαν μπαμιες κ μπαμπακια, τους ωθησε στο βουνα κ τα πομακοχωρια; Διοτι οταν εισαι μια ολοκληρη κοινωνικη ομάδα κ δεν έχεις την στηριξη κανενος(ουτε του ιδιου του κρατους που ζεις) απομονονεσαι κ δημιουργεις μια δικια σου κοινωνια;
Δε νομιζω οτι οι ανθρωποι το διάλεξαν... Δε νομιζω οτι ειχαν κ πολλες επιλογες!
Απο την στιγμη ομως που αυτη η κοινωνικη ανταπώκριση ηρθε καποια πραγματα εχουν αλλαξει:
ο φιλος μου ο μουσταφα πηρε πτυχιο στα 4 χρονια στην νομικη
ο φιλος μου ο αμετ μπηκε πρωτος στο οικονομικο
ο φιλος μου ο βεισελ μπηκε στη πληροφορικη
ο φιλος μου ο ριτβαν ειναι τωρα Δασκαλος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης