Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις (2011)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Greek_Army »

Γιωργος Καν έγραψε:Γεια σε ολους, σημερα περασα απο επιλογη και δηλωσα λ. Ο. Κ αλλα εχω προωληματιστει μηπως και δεν με παρουν θελω πολυ να παω αλλα φοβαμαι λογο κιλων μηπως δεν με παρουν ειμαι 100 κιλα αλλα δεν μ φαινεται και τοσο εχω υψος 1,82. και θελω να παω εθελοντικα φετος.πρεπει να περασω απο αγωνισματαα. Πως παιρνανε ειδικες δυναμεις. Οι τους παιρνουν ολους λογο ελειψης που εχω ακουσει... Οποιος ξερει ας μου πει δυο πραματα που πρεπει να ξερω ευχατιστω.

1. Φυσική κατάσταση και σωματικές προϋποθέσεις
2. Αν σου έρθει το χαρτί για μεγάλο πεύκο η αυλώνα (πεζοναύτες) δεν θα δώσεις αθλήματα για να πας λοκ, αν παρουσιαστείς σε άλλο κέντρο θα δώσεις. Ποια είναι τα αθλήματα; Δες εδώ Αθλήματα για κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις

Angel

Δημοσίευση από Angel »

Καλησπερα παιδια η μητερα μου ειναι Ελληνιδα, ο πατερας μου απο Αλβανια, εχω γεννηθει αλβανια. Απο 3 χρονων ηρθα στην Ελλαδα. Εχω ελληνικη υπηκοοτητα κ οι συγγενεις της μητερας μου ειναι Ελληνες. Θελω να παω ειδικες δυναμεις... Ειναι ενα ονειρο για μενα... Δεν θελω να παω στρατο ξηρας οπως εχω κατανεμηθει. Διαθετω την καταλληλη φυσικη κατασταση που εχω διαβασει στο φορουμ σας και γυμναζομαι πολυ. Θα παρατησω το πανεπιστημιο γιατι δεν μου αρεσει η σχολη. Εχω πιθανοτητα να με παρουν; Η μαλλον οχι; Δεν εχω προβλημα αν θα μου την λενε εκει μεσα... Μηπως εχουν τυχει τετοιες περιπτωσεις σε σας οταν πηγατε στρατο; Ευχαριστω

Υ. Γ δν εχω βαφτιστει αλλα σχεδιαζω να το κανω σε λιγο καιρο... Λετε να το κανω πριν μπω για να μην εχω κ σε αυτο προβλημα;
ΓΙΑΝΝΗς

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗς »

Καταρχας καλησπερα σε ολους... Θελω να παω ειδικες δυναμεις και στο περιοδευων δηλωσα πεζικο... Τωρα αποφασισα πως θελς ειδικες δυναμεις... Τι μπορω να κανω για να παω Ε. Δ.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 25
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Θα το δηλώσεις όταν παρουσιαστείς. Περνάει κλιμάκιο των Ειδικών Δυνάμεων για επιλογή. Απορίες για αθλήματα, προετοιμασία κλπ, δές τον κατάλογο με τα θέματα περί Ειδικών Δυνάμεων

Ειδικές Δυνάμεις

ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Καλησπερα παιδια... Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση... Στο περιοδευων δηλωσα πεζικο αλλα τωρα θελω να παω ειδικες δυναμεις... Τι μπορω να κανω για να παω κατευθειαν ε. Δ.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από D.Y.K »

Και κατευθείαν να μην πάς περνάει κλιμάκιο των ΕΔ απο όλα τα ΚΕΝ και ζητάει εθελοντές έφεδρους.
????

Δημοσίευση από ???? »

Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να μπω στις ειδικες δυναμεις;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

; έγραψε:Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να μπω στις ειδικες δυναμεις;

Συγνώμη τι απάντηση περίμενεις τώρα; Ρωτάς κάτι αόριστο. Τι πως μπορείς;
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από 310LELE »

; έγραψε:Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να μπω στις ειδικες δυναμεις;

Ειναι απλο...50 καλες λιγο ερπιναρισμα και εισαι μεσα! Εικόνα

ανωνυμος

Δημοσίευση από ανωνυμος »

Λοιπόν, είμαι φοιτητής και όταν τελειώσω θέλω να κάνω τη θητεία μου στις ειδικές δυνάμεις.

Όταν είμασταν 18 και πήγαμε στο στρατολογικό γραφείο να δηλώσουμε που θα υπηρετήσουμε - (αυτό ειναι το περιοδεύον;) - η τύπισσα που ήταν εκεί μου είπε ότι έχω επιλογή μόνο στρατό ξηράς, ναυτικό, αεροπορία. Ρώτησα για ειδικές δυνάμεις και μου επανέλαβε αυτά τα τρία. Ε, είπα κι εγώ στρατό ξηράς.

Όταν πάω να ακυρώσω την αναβολή και να υπηρετήσω θα με ξαναρωτήσουν που θέλω να πάω, για να τους πω ειδικές δυνάμεις; Ή θα πρέπει να μπω στη φασαρία να πάω πρώτα σε άλλο κέντρο εκπαίδευσης π. Χ. Πεζικού και μετά θα πάω ειδικές δυνάμεις;
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Deathdiver »

ανωνυμος έγραψε:Λοιπόν, είμαι φοιτητής και όταν τελειώσω θέλω να κάνω τη θητεία μου στις ειδικές δυνάμεις.

Όταν είμασταν 18 και πήγαμε στο στρατολογικό γραφείο να δηλώσουμε που θα υπηρετήσουμε - (αυτό ειναι το περιοδεύον;) - η τύπισσα που ήταν εκεί μου είπε ότι έχω επιλογή μόνο στρατό ξηράς, ναυτικό, αεροπορία. Ρώτησα για ειδικές δυνάμεις και μου επανέλαβε αυτά τα τρία. Ε, είπα κι εγώ στρατό ξηράς.

Όταν πάω να ακυρώσω την αναβολή και να υπηρετήσω θα με ξαναρωτήσουν που θέλω να πάω, για να τους πω ειδικές δυνάμεις; Ή θα πρέπει να μπω στη φασαρία να πάω πρώτα σε άλλο κέντρο εκπαίδευσης π. Χ. Πεζικού και μετά θα πάω ειδικές δυνάμεις;

Θα σου ερθει χαρτι που παρουσιαζεσαι και απο εκει θα περασει κλιμακιο των ειδικων δυναμεων για να μαζεψει εθελοντες...

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 8
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

ανωνυμος έγραψε:Λοιπόν, είμαι φοιτητής και όταν τελειώσω θέλω να κάνω τη θητεία μου στις ειδικές δυνάμεις.

Θα ξανασυμπληρωσεις το ιδιο χαρτι με τοτε, προσεξε το σου δεινει την δυνατοτητα να δηλωσεις Ειδικες Δυναμεις
ανωνυμος

297ΙΜΑΚ έγραψε:
Θα ξανασυμπληρωσεις το ιδιο χαρτι με τοτε, προσεξε το σου δεινει την δυνατοτητα να δηλωσεις Ειδικες Δυναμεις

Δηλαδή δε θα χρειαστεί να πάω πρώτα σε άλλο κέντρο, μπορώ να πάω κατευθείαν ειδικές δυνάμεις;

Βασικά ούτως ή αλλως ειδικές δυνάμεις θα πάω, απλά αν γίνεται να γλιτώσω τη φασαρία να πάω από το ένα κέντρό στο άλλο.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

KΑι να το δηλώσεις παίζει να μην σε πάρουνε και πάλι. Οπότε μην προτρέχεις.
ανωνυμος

Γιατί να μη με πάρουνε; Επειδή μπορεί να μην περάσω τα όρια στα αγωνίσματα;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες