Γιωργος Καν έγραψε:Γεια σε ολους, σημερα περασα απο επιλογη και δηλωσα λ. Ο. Κ αλλα εχω προωληματιστει μηπως και δεν με παρουν θελω πολυ να παω αλλα φοβαμαι λογο κιλων μηπως δεν με παρουν ειμαι 100 κιλα αλλα δεν μ φαινεται και τοσο εχω υψος 1,82. και θελω να παω εθελοντικα φετος.πρεπει να περασω απο αγωνισματαα. Πως παιρνανε ειδικες δυναμεις. Οι τους παιρνουν ολους λογο ελειψης που εχω ακουσει... Οποιος ξερει ας μου πει δυο πραματα που πρεπει να ξερω ευχατιστω.
Καλησπερα παιδια η μητερα μου ειναι Ελληνιδα, ο πατερας μου απο Αλβανια, εχω γεννηθει αλβανια. Απο 3 χρονων ηρθα στην Ελλαδα. Εχω ελληνικη υπηκοοτητα κ οι συγγενεις της μητερας μου ειναι Ελληνες. Θελω να παω ειδικες δυναμεις... Ειναι ενα ονειρο για μενα... Δεν θελω να παω στρατο ξηρας οπως εχω κατανεμηθει. Διαθετω την καταλληλη φυσικη κατασταση που εχω διαβασει στο φορουμ σας και γυμναζομαι πολυ. Θα παρατησω το πανεπιστημιο γιατι δεν μου αρεσει η σχολη. Εχω πιθανοτητα να με παρουν; Η μαλλον οχι; Δεν εχω προβλημα αν θα μου την λενε εκει μεσα... Μηπως εχουν τυχει τετοιες περιπτωσεις σε σας οταν πηγατε στρατο; Ευχαριστω
Υ. Γ δν εχω βαφτιστει αλλα σχεδιαζω να το κανω σε λιγο καιρο... Λετε να το κανω πριν μπω για να μην εχω κ σε αυτο προβλημα;
Καταρχας καλησπερα σε ολους... Θελω να παω ειδικες δυναμεις και στο περιοδευων δηλωσα πεζικο... Τωρα αποφασισα πως θελς ειδικες δυναμεις... Τι μπορω να κανω για να παω Ε. Δ.
Θα το δηλώσεις όταν παρουσιαστείς. Περνάει κλιμάκιο των Ειδικών Δυνάμεων για επιλογή. Απορίες για αθλήματα, προετοιμασία κλπ, δές τον κατάλογο με τα θέματα περί Ειδικών Δυνάμεων
Καλησπερα παιδια... Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση... Στο περιοδευων δηλωσα πεζικο αλλα τωρα θελω να παω ειδικες δυναμεις... Τι μπορω να κανω για να παω κατευθειαν ε. Δ.
Λοιπόν, είμαι φοιτητής και όταν τελειώσω θέλω να κάνω τη θητεία μου στις ειδικές δυνάμεις.
Όταν είμασταν 18 και πήγαμε στο στρατολογικό γραφείο να δηλώσουμε που θα υπηρετήσουμε - (αυτό ειναι το περιοδεύον;) - η τύπισσα που ήταν εκεί μου είπε ότι έχω επιλογή μόνο στρατό ξηράς, ναυτικό, αεροπορία. Ρώτησα για ειδικές δυνάμεις και μου επανέλαβε αυτά τα τρία. Ε, είπα κι εγώ στρατό ξηράς.
Όταν πάω να ακυρώσω την αναβολή και να υπηρετήσω θα με ξαναρωτήσουν που θέλω να πάω, για να τους πω ειδικές δυνάμεις; Ή θα πρέπει να μπω στη φασαρία να πάω πρώτα σε άλλο κέντρο εκπαίδευσης π. Χ. Πεζικού και μετά θα πάω ειδικές δυνάμεις;
ανωνυμος έγραψε:Λοιπόν, είμαι φοιτητής και όταν τελειώσω θέλω να κάνω τη θητεία μου στις ειδικές δυνάμεις.
Όταν είμασταν 18 και πήγαμε στο στρατολογικό γραφείο να δηλώσουμε που θα υπηρετήσουμε - (αυτό ειναι το περιοδεύον;) - η τύπισσα που ήταν εκεί μου είπε ότι έχω επιλογή μόνο στρατό ξηράς, ναυτικό, αεροπορία. Ρώτησα για ειδικές δυνάμεις και μου επανέλαβε αυτά τα τρία. Ε, είπα κι εγώ στρατό ξηράς.
Όταν πάω να ακυρώσω την αναβολή και να υπηρετήσω θα με ξαναρωτήσουν που θέλω να πάω, για να τους πω ειδικές δυνάμεις; Ή θα πρέπει να μπω στη φασαρία να πάω πρώτα σε άλλο κέντρο εκπαίδευσης π. Χ. Πεζικού και μετά θα πάω ειδικές δυνάμεις;
Θα σου ερθει χαρτι που παρουσιαζεσαι και απο εκει θα περασει κλιμακιο των ειδικων δυναμεων για να μαζεψει εθελοντες...
ανωνυμος έγραψε:Λοιπόν, είμαι φοιτητής και όταν τελειώσω θέλω να κάνω τη θητεία μου στις ειδικές δυνάμεις.
Θα ξανασυμπληρωσεις το ιδιο χαρτι με τοτε, προσεξε το σου δεινει την δυνατοτητα να δηλωσεις Ειδικες Δυναμεις