Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
Απο τοτε που εχει βγει ΠΡΟΚΕΙΡΙΞΗ το παιζουν ολοι Κομαντα και τα πσολακια... ρε παιδια θα πειξεται εισται σε κατασταση να σοκοσεται οπλα μπηκαν και τα φλορακια που δεν πηγαν Στρατο αλλα Εποπ θελουν να γινουν και μετα απο 2 Μηνες Παρετουμεεεεεε αλλα εχουμε πτηχια καλεεεε καλα οταν θα τρεχει το κατουρι απ των Φοβο θα τα ξανα πουμε αν δεν μασατε ελατε μαζι για κοσοβο καθ αφγανισταν για ελατε ρε παιδακια
Ακου παλικαρη καταρχην δεν σου επιτρεπω να μιλασ ετσι γιατη παιρνει και εμενα η μπαλα κοιτα την δουλειτσα σου γιατη αυτουσ που αποκαλεισ εδω μεσα φλωρουσ και ψωλακια μπορει να ειναι πιο μαγκεσ απο σενα και να υπαρχουν γυναικεσ που να μην μασανε τιποτα και να ειναι πιο αντρακια απο καποιουσ που εσει αποκαλεισ ετσι, και που ξερεισ εσυ ρε [μαγκα]ολο και καποιοσ θα θελει να παει και στο κοσοβο και στο αφγαδισταν αλλα και στο κονκο καταλαβεσ, εγω μπορει να μην εχω παει στρατο αλλα το γουσταρω πολυ να μπω και να ειμαι μαχιμη και οχι σε γραφειο, και να θελω να παω στησ παραπανω χωρεσ που ανεφερα, και αμα δν γουσταρεισ μην ξαναμπεισ εδω γιατη ξερεισ κατι; Δν σου φταινε τιποτα τα ματακια μασ που γραφεισ ολεσ αυτεσ τησ βλακειεσ, αντε και με πολυ μυαλο γιατη καταλαβα οτι δν το κατεχεισ
.

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
Δηλαδη εσυ τι παραπανω εχεις και αντεχεις; Οποιος θελει τα καταφερνει ρε φιλε! οσο για τα πτυχια πιστεψε με χρειαζονται για να μη λενε οι εκτος στρατου οτι στο στρατο μπαινουν ανορθογραφοι σαν εσενα και το παιζουνε και μαγκες... μη κρινεις για να μη κριθεις... (ο λαος κατι παραπανω ξερει και το λεει... )
Μην δινεισ σημασια σε τετοια ατομα νομιζουζουν οτι κατι ειναι.Zzzzzz moy.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 91
Καταρχην μαθε πρωτα ορθογραφια και μετα μιλα... Ρε παιδια, δεν μπορω να καταλαβω γιατι τετοιο μισος, εμπάθεια και ειρωνεια για ολους αυτους που ασχολουνται επαγγελματικα με τον στρατο!!! Γιατι; Και εφοσον δεν τους γουσταρετε τοτε γιατι συμμετεχετε σε ενα τετοιο forum; Δεν το παιζει κανεις κομαντο αλλα ειναι τεραστιο κατορθωμα να πιασεις αυτα τα ορια και τους χρονους που ζητανε σε χρονο περιπου 2-3μηνες απο την στιγμη που προκειται για ανθρωπους που δεν εχουν κανει ποτε τετοιου ειδους γυμναστικη και προπονηση! Καταλαβες; Και εσυ που κρινεις ολους εμας, την ωρα της κρισης να εισαι σιγουρος οτι θα εισαι απο τους πρωτους που θα λακισει και που θα λερωσει τα παντελονια του!!!Επ/Λοχιας ΣΜΥ έγραψε:Απο τοτε που εχει βγει ΠΡΟΚΕΙΡΙΞΗ το παιζουν ολοι Κομαντα και τα πσολακια... ρε παιδια θα πειξεται εισται σε κατασταση να σοκοσεται οπλα μπηκαν και τα φλορακια που δεν πηγαν Στρατο αλλα Εποπ θελουν να γινουν και μετα απο 2 Μηνες Παρετουμεεεεεε αλλα εχουμε πτηχια καλεεεε καλα οταν θα τρεχει το κατουρι απ των Φοβο θα τα ξανα πουμε αν δεν μασατε ελατε μαζι για κοσοβο καθ αφγανισταν για ελατε ρε παιδακια
Λχιασ σμυ
Μπραβο ρε εισαι πολυ
Αλακασ

-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 3
βαρεθηκα να διαβαζω μηνυματα απο ''αγορακια'' που τα κατεχουν ολα!Επ/Λοχιας ΣΜΥ έγραψε:Απο τοτε που εχει βγει ΠΡΟΚΕΙΡΙΞΗ το παιζουν ολοι Κομαντα και τα πσολακια... ρε παιδια θα πειξεται εισται σε κατασταση να σοκοσεται οπλα μπηκαν και τα φλορακια που δεν πηγαν Στρατο αλλα Εποπ θελουν να γινουν και μετα απο 2 Μηνες Παρετουμεεεεεε αλλα εχουμε πτηχια καλεεεε καλα οταν θα τρεχει το κατουρι απ των Φοβο θα τα ξανα πουμε αν δεν μασατε ελατε μαζι για κοσοβο καθ αφγανισταν για ελατε ρε παιδακια

Λυπάμαι ειλικρινά που βλέπω αυτά τα μνμτα απο παιδιά που εχουν μπει σε σχολές! Υποτίθεται ότι έχεις ένα επίπεδο και μια μόρφωση! Έτσι συμπεριφέρεσαι στους συναδέλφους σου/ανώτερους ή κατώτερους; και όπως σου το είπε η Τζοβάνα υπάρχουν γυναίκες που γουσταρουν τον στρατό και είναι πιο άντρες και απ τους ιδιους τους άντρες και δεν κολλώνουν να πάνε πουθενά! Και γιατί δεν παραιτείσαι; τι το λες και δεν το κανεις; ; cool λίγο φιλε... απ τη ΣΜΥ!
-
- Στρατηγός
Λινακι μου, θεωρεις εσυ με τετοια ορθογραφια να εχει μπει σε σχολη μεσω πανελληνιων; Αμφιβαλλω... Εκτός και αν είναι εμθ παραμένοντας μετα τη θητεια του... Απλα το ψευδωνυμο του ηταν σχετικό με το site διοτι πολυ απλα δεν ειναι ικανός να μπει σε μια τετοια σχολη και να υπηρετησει στις Ενοπλες Δυναμεις! Επιτελους έλεος με αυτά τα κόμπλεξ σας... Και τα συμπλεγματα κατωτεροτητας που εχετε μερικοί... Γι"αυτό και καταφερεστε τόσο πολύ εναντίον όλων όσων είναι επαγγελματιες οπλιτες! Λυπάμαι πολύ...
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 11
Χωρις παρεξηγηση αλλα γιατι ασχολειστε; Οσο ασχολειστε τοσο πιο χαρουμενο τον κανετε. Η αδιαφορια ειναι η χιεροτερη τιμωρια για τετοιυς τυπους. Και για να κανω λιγο τον συνηγορο του διαβολου, τετοιους θα αντιμετωπιζετε δυστυχως Πολυ συχνα Στον στρατο, πρεπει να μαθετε να μην σας πειραζουν τετοια πραγματα απο την στιγμη που διαλεξατε να μπειτε στον στρατο 

-
- Στρατηγός
Ναι Κωστα, εχεις δικιο... Δεν αξιζει!Kostas_Topo έγραψε:Χωρις παρεξηγηση αλλα γιατι ασχολειστε; Οσο ασχολειστε τοσο πιο χαρουμενο τον κανετε. Η αδιαφορια ειναι η χιεροτερη τιμωρια για τετοιυς τυπους.
Δεν ξέρω illy μου από που ειναι αλλά όπως λέει και ο Κώστας μην ασχολουμαστε με καθε κομπλεξικο... Δουλειά λέει δεν έχει ο διαολος και... τα παιδια του!
Δεν ξερω τι λετε εσεις, το μονο σιγουρο οτι για την ειδικοτητα που δηλωσα (συν. Σκυλων) μολις με πηρε τηλ η αδελφη μου που ειναι εκει μεσα και ειπε ουτε για αθληματα να μην παω ουτε για εξετασεις απο τριτη. ειμαι ηδη μεσα. Περιμενω τις λεπτομερειες καταταξης πλεον
Καλως η κακως αυτην ειναι η ζωη...
Καλως η κακως αυτην ειναι η ζωη...
Και βεβαι αυτη ειναι η ζωη οποιος εχει κατι καλο [βισμα]καθεται στο σπιτακι του και ουτε γατα και ουτε ζημια, εμενα δν με αφορα μπραβο σου και αλλοι ομως ξερουν οτι θα μπουν αλλα πανε να δειξουν κατι εστω και κατι στηχειοδες, μπραβο που κερδισες μαι θεση σε αυτην την ειδικοτητα γιατη την εχουν δηλωσει οι περισσοτεροι, και φαντασου εσυ καθεσαι και τα ξινεις και μπηκες οι αλλοι ομως που ειμαστε μαζι και εχουν διαλεξει αυτη την ειδικοτητα τους βγαινει η παναγια, αλλα μην νομιζεις οτι θα αντεξεις στο λεω αυτο γιατη δν θα ξερεις τι θα σε περιμενει εκει μεσα... Ενω εγω και αλλα πολλα παιδια που προπονουνται εχουμε δει την σκληρη οψη της σκληρης γυμναστικης, και στο λεω αυτο γιατη δν γινεται μεσα σε 2 η και 3 μηνες που εχει βγει η προκυρηξη να γινω εγω ΚΕΝΤΕΡΗΣ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΦΑΝΗ ΧΑΛΚΙΑ ΣΤΟ ΑΛΜΑ ΕΙΣ ΜΗΚΟΣ.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 16
Ο καθενας εδω μεσα μπορει να λεει οτι θελει και οτι να ναι
Και τζοβανα εγω λεω να μην το πιστεψουμε το παιδι που λεει οτι ειναι ηδη μεσα, απο+κλειεται να λεει
Αληθεια και μας προσβαλει περιμενοντας να τον πιστεψουμε!
Και τζοβανα εγω λεω να μην το πιστεψουμε το παιδι που λεει οτι ειναι ηδη μεσα, απο+κλειεται να λεει
Αληθεια και μας προσβαλει περιμενοντας να τον πιστεψουμε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης