Γυμναστική στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΝΕΟΣ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4
Επάγγελμα: φοιτητης ηλεκτρονικης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΝΕΟΣ »

makerel έγραψε:Καλά όλα αυτά περί γυμναστικής, αλλά οταν μιλάμε για τραυματισμούς είναι χοντρή μ... , και Αυτό ειναι το μόνο που με αποθεί απο το να πάω στα ΟΥΚ, αμα ειναι να κινδυνέψει η σωματική μου ακεραιότητα τότε να παει να γ... , αν μπορει να κάποιος να μου απαντήσει περί αυτου του θέματος

εμ, ετσι ειναι εκει παει οποιος εχει τρέλα μεσα του. Οι υπολοιποι θα αρκεστουν σε πεζικα, αεροποριες κλπΕικόνα
Άβαταρ μέλους
D.S.
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από D.S. »

Nassos έγραψε:Αληθεύει ότι στα Ο. Υ. Κ υπογράφεις χαρτί που αναφέρει ρητά ότι σε περίπτωση θανάτου σου δεν ευθύνεται η Μονάδα; Ρώτησα έφεδρο ΟΥΚ (από τις τελευτάιες σειρές) και μου το επιβεβαίωσε, αλλά θέλω και 2η γνώμη.
Καλημέρα φίλε μου!

Κοίτα δεν έχω πάει ακόμα στρατό! Είμαι όμως στρατόκ... ς και ειδικά με τις ειδικές δυνάμεις! Επειδή το ψάχνω πολύ το όλο θέμα του στρατού ξέρω ότι αυτό το οποίο ανέφερες Μάλλον ισχύει! Απλά μου το έχουν πει πάρα πολλά άτομα Που έχουν πάει στρατό και ξέρουν Και δεν υπήρξε κανένας που να μου πει έστω ότι "μπορεί να μην ισχύει"! Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν...

Αλλά έτσι κι αλλιώς Μόνο μονιμάδες μπαίνουν τώρα στα Ο. Υ. Κ. Και όχι κληρωτοί!

Εκτώς Και αν θες να πας ΕΠ. ΟΠ. Και Αν φυσικά ισχύει αυτό το οποίο συζητάμε τότε μόνο Θα πρεπει να το σκέφτεσαι! Βέβαια δεν γνωρίζω αν στους ΕΠ. ΟΠ. Οι οποίοι πάνε στα Ο. Υ. Κ. Δίνουν αυτό το χαρτί!-> ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΥΤΟ!

Ελπίζω να σε βοήθησα!Εικόνα

Υ. Γ. Αν κάνω λάθος σε κάτι από αυτά που γραφω ας με διορθώσει κάποιος έμπειρος στο θέμα αυτό!

Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Nassos έγραψε:Αληθεύει ότι στα Ο. Υ. Κ υπογράφεις χαρτί που αναφέρει ρητά ότι σε περίπτωση θανάτου σου δεν ευθύνεται η Μονάδα; Ρώτησα έφεδρο ΟΥΚ (από τις τελευτάιες σειρές) και μου το επιβεβαίωσε, αλλά θέλω και 2η γνώμη.
Ρε Nasso τι ερώτηση ήταν αυτή;

Δεν το περίμενα από εσένα!

Εννοείτε ναι...

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 3
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Επιβαιβέωση ήθελα. Γιατί έχω ρωτήσει τι συμβαίνει σε άλλες χώρες με το αντίστοιχο σώμα (πχ Σουηδία) και ο Σουηδός μου είπε ότι την ευθύνη την έχει το Σώμα και ο αρχηγός της Ομάδας.
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Είσαι σίγουρος οτι ο σουηδός δεν υπογράφει κανά χαρτάκι;
Άβαταρ μέλους
D.S.

Δημοσίευση από D.S. »

Su-35 έγραψε:Είσαι σίγουρος οτι ο σουηδός δεν υπογράφει κανά χαρτάκι;
Φιλαράκο μου εμένα δε μου φαίνεται και τόσο περίεργο αν δεν τους δίνουν να υπογράψουν με δική τους ευθύνη! Είναι άλλο κράτος αυτό και λογικά άλλη νοοτροπία!

Εδώ είναι Ελλάδα Και οι περισσότεροι όπου τα δουν σκούρα "την κάνουν με ελαφρά" Οπότε πιστεύω πως κανένας Έλληνας αξιωματικός θα δε θα διακινδύνευε το να πάρει τέτοια ευθύνη!

Γνώμη μου...

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Πεστε ενα καλο προγραμμα γυμναστικης επαρχια ειμαι και Ειμαι δεκαπεντε μισο Πεστε ενα καλο προγραμμα αλα να ξερει καπιος οχι αγνωστος ευχαριστω εκ τον προτερον.
Anonymous

γιαννισ έγραψε:Πεστε ενα καλο προγραμμα γυμναστικης επαρχια ειμαι και Ειμαι δεκαπεντε μισο Πεστε ενα καλο προγραμμα αλα να ξερει καπιος οχι αγνωστος ευχαριστω εκ τον προτερον.

για αρχη πηγαινε πισω στα 5 μαθε να γραφεις το ονομα σου, μετα κανε γυμναστικη
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Velerefontis »

Και εσυ να μαθεις τροπους καλης συμπεριφορας
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Velerefontis »

Προφανως φιλε μου δεν ξερει καποιος να σου απαντησει. Λυπαμαι
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
ΝΕΟΣ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΝΕΟΣ »

γιαννισ έγραψε:Πεστε ενα καλο προγραμμα γυμναστικης επαρχια ειμαι και Ειμαι δεκαπεντε μισο Πεστε ενα καλο προγραμμα αλα να ξερει καπιος οχι αγνωστος ευχαριστω εκ τον προτερον.

Δν υπαρχει συγκεκριμενο προγραμμα.
Ο καθενας προσαρμοζει την γυμναση του αναλογα με το σωματοτυπο του και τις δυνατοτητες του.
Τρεχε σε στιβο για αντοχη, κανε ελξεις, καμψεις,λιγα βαρη και λοιπες ασκησης ανδυναμωσης και στο τελος να κανεις ανοιγματα για να εχεις ευλιγισια.

Αν θες να απευθυνθεις σε αθλιατρο, αυτος πιστευω να σε πληροφορησει για αυτο που θελεις λεπτομερειακα
Anonymous

ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΤΡΕΞΕ ΣΤΙΟ ΣΤΙΒΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩ ΕΝΝΟΕΙΣ; Και ασκησης ενδυναμωσεις ποιες βοηθαμε σε παρακαλω ευχαριστν εκ τον προτερον.
ΝΕΟΣ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΝΕΟΣ »

Στο στιβο που τρεχουν οι αθλητες με τις γραμμες γυρω απο το γηπεδο.
Στο λεω να τρεχεις εκει γιατι εχω διαπιστωσει οτι ειναι πολυ πιο ξεκουραστο για τα ποδια απο το να τρεχεις οπουδηποτε αλλου. Ετσι ανεβαζεις καλυτερα αντοχη.

Τωρα για το 2ο που λες εγω ασχολουμαι με πολεμικες τεχνες και οι λοιπες ασκησεις ενδυναμωσεις που λεω εχουν σχεση με αυτο το τομεα που ασχολουμαι.
Αν θες γραψου σε μια τετοια σχολη, εκει υπαρχει και ο δασκαλος που ξερει να σε καθοδηγησει αλλα και να σε μαθει να γυμναζεσαι.

ΑΝ δν σ'αρεσει ή δν σκοπευεις να πας για δικους σο λογους ορισε μια συγκεριμενη ωρα μεσα στην ημερα και κανε ζεσταμα με συνδιασμους ποδιων (σηκωματα μπρος και πισω) μετα ετσι οπως τρεχεις μπουνιες συναμα πλαγιο τρεξιμο και απο τις 2 πλευρες.
Μετα κανε οσες περισσοτερες καμψεις μπορεις,100 μισους κοιλιακους,10 ραχιαιους απλους,10 με πιασιμο των ποδιων,10 σταυρωτα με πιασιμο του ενος ποδιου και 10 με το αλλο---> Χαλαρωμα με το κωλο να ακουμπαει στις γαμπες με τα γονατα φυσικα λυγιστα.

Μετα παμε στα ποδια εκει ειναι καποιοι οροι που δν τους ξερεις οι οποιοι ο καθενας τους προσδιοριζει και διαφορετικο ειδος εικονικης κλωτσιας (σηκωμα του ποδιου δλδ) που δν μπορω να στα δωσω να καταλαβεις απο πληκτρολογιο.

Για βαρη εχει ειδικα οργανα που βοηθουν (δν εννοω φυσικα οργανα γυμναστικης ετσι;) χωρις να ξοδεψεις τα λεφτα που θα εδινες για οργανα κανωντας συναμα καλυτερη δουλεια. Με 2 βαρακια των 4-5 κιλων και με 100 επαναληψεις 3 ασκησεων εχεις τη τελεια ασκηση για τους ομους και την ευρητερη περιοχη.
Με ενα λαστιχο (οχι αυτοκινητου) ευκαμπτο το διπλωνεις γυρω απο τη πλατη σου στο υψος των ωμων κρατωντας το συναμα με τα 2 χερια σου τις καμπυλες ακρες του δινοντας εικονικες μπουνιες προσπαθωντας ομως να "καει" τα χερι σου και οι ωμοι σου κυριως, να τεντωνεις τα χερια, να πηγαινεις μεχρι τερμα.
Ενα ελατηριο που το πιανεις και απο τις 2 ακρες του και το λυγιζεις προς τα κατω και προς τα πανω με 50 επαναληψεις το καθενα χωρις ομως κατα τη διαρκεια αυτων να ισχιωσει πληρως το ελατηριο οπως ηταν στην αρχη.
με ενα λαστιχο αυτοκινητο επισης ξαπλωσε ανασκελα και κανε 100 ανεβοκατεβασματα με τα χερια σου ισια και 100 προς τα πισω. Ξανα 100 και 100. Μετα σηκω και σε ορθια σταση 50 επαναλησεις προς τα μπροστα και 50 προς τα πανω. Ξανα κατω ανασκελα για αλλα 50 επαναλληψεις εκαστως και μετα ανοιγματα στα ποδια, καμμια "γεφυρα" κλπ

Υπαρχουν πααααρα πολλες ασκησεις, εγραψα καποιες ενδεικτικες για να σε κατατοπισω καπως. Ελπιζω να το καταφερα
Α! Παρε και μονοζυγο

edit: Και να θυμασαι οτι σε οτι βαρη και αν κανεις το καλυτερο ειναι ο συνδιασμος λιγων κιλων-πολλων επαναληψεων και οχι πολλων κιλων-λιγων επαναληψεων.

Anonymous

ρε παιδια ειμαι 16 και θελω ειδικεσ δυναμεις, σε γυμναστικη παω καλα αλλα σε ψυχολογια οχι, ασχολουμε με body building και αεροβιεσ ασκησεις, αλλα αν ερθεισ και μου πεισ οτι εισαι βλακασ τελιοσε θα το παρω κατακαρδα, οχι οτι θα σε βρησω η θα σου επιτεθω, αλλα θα με πειραηει τοσο πολυ αυτο που θα μου πεισ που θα το σκεφτομε για μερες, πειτε μου τι να κανο, και πωσ πρεπει να εισαι σαν πολυτης; ολοι αυτοι που τα καταφεραν να μπουν εκει πωσ ηταν στην ηλικια μου;
Vaggos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Vaggos »

PATRIS Προσωπικά θα σου πω αυτό που θα κανω εγώ... Οτι και να με πουνε οτιδήποτε όμως δεν θα με πειράξη καθόλου γιατι ξέρω ότι έτσι πρέπει να είναι για μια σωστή και σκληρή εκπέδευση τώρα αν εσύ δεν μπορέσεις να ακούς τον κάθε ανώτερο να σου φωνάζει καλό θα είναι να μην πας
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες