Συνυπηρέτηση στρατιωτικών / σωμάτων ασφαλείας

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Velerefontis »

Να 'σαι καλα. Ευχομαι να μπορειτε να ειστε μαζι. Ειναι πολυ σημαντικο για την οικογενεια
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Είμαι υποψηφια ΕΠ. ΟΠ. Και ο άντρας μου Ειδικός Φρουρός 3ης σειράς (2007) και υπηρετεί στην ΓΑΔΑ. Με το θέμα της συμυπηρέτησης τι γίνεται; Αν γνωρίζει κάποιος πραγματικά θα με βοηθούσε. Ευχαριστώ
Anonymous

Είμαι υποψηφια ΕΠ. ΟΠ. Και ο άντρας μου Ειδικός Φρουρός 3ης σειράς (2007) και υπηρετεί στην ΓΑΔΑ. Με το θέμα της συμυπηρέτησης τι γίνεται; Αν γνωρίζει κάποιος πραγματικά θα με βοηθούσε. Ευχαριστώ

anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από anna.nikos »

Αν ειναι παντρεμενο ζευγαρι ειναι εποπ. Ο αντρας να ειναι ο παλαιοτερος πεζικο και η γυναικα νεα πυροβολικο. Θα παιρνουν μαζτι μεταθεσεις; Στην ιδια πολη;
Anonymous

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

καλημέρα έγραψε:Είμαι υποψηφια ΕΠ. ΟΠ. Και ο άντρας μου Ειδικός Φρουρός 3ης σειράς (2007) και υπηρετεί στην ΓΑΔΑ. Με το θέμα της συμυπηρέτησης τι γίνεται; Αν γνωρίζει κάποιος πραγματικά θα με βοηθούσε. Ευχαριστώ
Δες εδω http://www.sefeaa.gr/ar8ra/NOMOI/pd-meta8esewn.pdf Και στις 4 σελ του παρωντος
Anonymous

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Τα παραπάνω τα ξερω. Στην πράξη ποιος τραβάει ποιον;
Anonymous

Λοιπον παιδια για να ξερετε. Η συνηπηρετηση εποπ με εποπ ισχει κανονικα. Τωρα σε εμας δεν παιζει ρολο η αρχαιοτητα δηλ. Εμενα η γυναικα μου μπηκε τωρα με την 7η σειρα εγω ειμαι 2η σειρα και με τραβηξε αυτην γιατι εδω που ειμαι εγω δεν υπηρχε η ειδικοτητα της. Βεβαια να ξερετε καθυστερει λιγο ολο το πραγμα οπως παντα και σε αυτο το θεμα μας δημιουργουν προβληματα αλλα μην το αφηνετε... Να πατε και σε δικηγορο αν σας το καθυστερουν και αν λενε οτι θελουν η συνηπηρετηση ειναι νομος και οχι διαταγη.
Anonymous

Ξερει κανεις αν εγω που γυριζω απο αδεια κυησεωσ στον τοπο μου μπορω να τραβηξω τον συζυγο μου που εχει μεγαλυτερο βαθμο; Sos βοηθηστεΕικόνα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Βαση γενικης διαταγης του γες οπου ο καθενας μπορει να ανατρεξει στη Φ.400/51/23918./Σ.5079 12 οκτ 2001

ητοι

α. Τακτικοι υπαλληλοι και υπαλληλοι ιδιωτικου δικαιου αοριστου χρονου δημοσιων υπηρεσιων και νομικων προσωπων δημοσιου δικαιου, που κατεχουν οργανικες θεσεις και ειναι συζυγοι στρατιωτικων των ενοπλων δυναμεων, ενστολου προσωπικου της Ελληνικης Αστυνομαις του πυροσβεστικου και λιμενικου σωματος επιτρεπεται να αποσπωνται κατα παρεκκλιση των ισχυουσων διαταξεων σε υπηρεσιες του στενου δημοσιου τομεα και προτεραιοτητα και σε περιπτωση ελλειψης υπηρεσιακων αναγκων σε υπηρεσιες του ευρυτερου δημοσιου τομεα στην περιοχη που υπηρετει ο/η συζυγος τους.

η αποσπαση διενεργειται με κοινη αποφαση των συναρμοδιων υπουργων που εκδιδεται κατοπιν σχετικης αιτησης του υπαλληλου και συμφωνης γνωμης του αρμοδιου υπηρεσιακου συμβουλιου. Αρνητικη γνωμοδοτηση δικαιολογειται μονο για σοβαρο υπηρεσιακο λογο που διαπιστωνεται και αιτιολογειτε επαρκως απο το υπηρεσιακο συμβουλιο.

αυτο φυσικα ειναι φυσικα το μετρο της αποσπασης οταν η μεταθεση δεν ειναι εφικτη. Και σαφως δυσκολη
Anonymous

cristi αυτα που γραφεις ειναι γνωστα και τα ξερω απο το πδ4-26. εγω ρωτησα συγκεκριμενα.
agkalitsa
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από agkalitsa »

Γεια σας ειμαι καινουργια στο φορουμ και θα ηθελα να ρωτησω κατι αν μπορει καποιος να με διαφωτησει. εχω κανει την πρωτη τοποθετηση μου στη μοναδα υπηρετησα για ενα χρονο στην συνεχεια εμεινα εγκυος και τωρα βρισκομαι σε αδεια κυησεω τραβηξα και τον συζυγο που ειναι εμθ στη μοναδα της παραμεθωριου και τωρα σε 2 μηνες γυριζω και εχω βαλει φρουρα προτιμησεως οχι παραμεθωριο. το ερωτημα μου ειναι εγω θα μετατεθω την ευνοικη φρουρα τον συζυγο τον τραβαω στην φρουρα μου και ας μην εχει συμπληρωσει τα τρια χρονια στη παραμεθωριο; Εγω ειμαι εποπ

Guest

Δημοσίευση από Guest »

Εγώ ήθελα να ρωτήσω κάτι άσχετο με το θέμα. Τι ισχύει με το θέμα ζευγαριου επ οπ και μεταθέσεις. Πάνε πάντα μαζί στις μεταθέσεις και αν ναι ισχύει μόνο εντός γάμου ή και αραβώνα.
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Guest έγραψε:Εγώ ήθελα να ρωτήσω κάτι άσχετο με το θέμα. Τι ισχύει με το θέμα ζευγαριου επ οπ και μεταθέσεις. Πάνε πάντα μαζί στις μεταθέσεις και αν ναι ισχύει μόνο εντός γάμου ή και αραβώνα.

μονο για γαμο ισχυει και πανε μαζι. Ο ενας τραβαει τον αλλο αναλογα την περιπτωση. Αρκει να ειναι και οι 2 στο δημοσιο και παντρεμενοι εστω με πολιτικο γαμο
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
agkalitsa
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από agkalitsa »

agkalitsa έγραψε: Γεια σας ειμαι καινουργια στο φορουμ και θα ηθελα να ρωτησω κατι αν μπορει καποιος να με διαφωτησει. Εχω κανει την πρωτη τοποθετηση μου στη μοναδα υπηρετησα για ενα χρονο στην συνεχεια εμεινα εγκυος και τωρα βρισκομαι σε αδεια κυησεω τραβηξα και τον συζυγο που ειναι εμθ στη μοναδα της παραμεθωριου και τωρα σε 2 μηνες γυριζω και εχω βαλει φρουρα προτιμησεως οχι παραμεθωριο. Το ερωτημα μου ειναι εγω θα μετατεθω την ευνοικη φρουρα τον συζυγο τον τραβαω στην φρουρα μου και ας μην εχει συμπληρωσει τα τρια χρονια στη παραμεθωριο; Εγω ειμαι εποπ

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης