Βελερεφοντη μου ειναι κατι που το θελω πολυ και οπως εχω αναφερει ξανα θα ηθελα πολυ και θα ηταν τιμη μου να εισαι κ εκπαιδευτης μου!!! Αρκει να ξερω οτι εισαι εσυ
Αν με το καλο-που σου το ευχομαι-επιτυχεις στο διαγωνισμο και εγω μπορεσω να ερθω σαν εκπαιδευτης, τοτε να εισαι σιγουρη οτι θα σε ενημερωσω απο εδω. Βεβαια λιγο δυσκολο να με εχεις εκπαιδευτη, αφου τις γυναικες τις εκπαιδευουν ατομα του ιδιου φυλλου
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Αν με το καλο-που σου το ευχομαι-επιτυχεις στο διαγωνισμο και εγω μπορεσω να ερθω σαν εκπαιδευτης, τοτε να εισαι σιγουρη οτι θα σε ενημερωσω απο εδω. Βεβαια λιγο δυσκολο να με εχεις εκπαιδευτη, αφου τις γυναικες τις εκπαιδευουν ατομα του ιδιου φυλλου
Μαρινα σε ευχαριστω παρα πολυ. Ολους σας ευχαριστω παιδια. Σας ευχομαι, οσοι απο εσας επιθυμειτε να ενταχθειτε στις ενοπλρες δυναμεις και γιατι οχι στην αεροπορια
Μεινε οπως εισαι μην αλλαζεις τιποτα, εγω ετσι σ'αγαπαω... ΩΠΑ!!! σε ευχαριστω πολυ σαυρακι. Παιδια με κανετε και ντρεπομαι. το νημα εγινε κεντρο συγχαρητηριων (σου υποσχομαι να μεινω ετσι. Τουλαχιστον θα προσπαθησω)