Βρε παιδια αν ειστε σωστοι παντου καλα ειναι, αν προκαλειτε και σας βαλουν στο ματι τοτε ισως σας αγγαρεψουν λιγο παραπανω. Για κεντρο μεχρι να μπεις εχεις βγει πλεον, εχεις και αδειες ορκωμοσιας,24ωρη (ή 48ωρη) κτλ, μια χαρα ειναι. Αν δεις ολο το θεματακι θα δεις πανω κατω τι παιζει, απλα σκεψου οτι πας φανταρος και οχι κατασκηνωση και λογικο ειναι να πρεπει να εισαι τυπικος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tsiripobina την Πέμ Απρ 15, 2010 8:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπαινω 11 μαιου... Απο αθηνα ειμαι... ειχα καταθεσει ολα τα πτυχια μου, νομικης, υπολογιστων μπλα μπλα μπλα και κατεληξα Τριπολη... Που ουτε ειδικοτητα δεν εχει εκει, μου φαινεται. Σαν στρατοπαιδο τι λεει; Τα θετικα που εχω ακουσει ειναι περισσοτερα απο τα αρνητικα. Ενα πραγμα με απασχολει... Ουτε σκοπιες, ουτε πορειες, ουτε βημα, χαβαλε τα βλεπω αυτα. η καθαριοτητα... οι τουαλετες τι λενε; Θα φυγουμε και κανα τυφο απο εκει;
Οταν ηταν το αγορι μου εκει φανταρος (πριν δυο ΕΣΣΟ δλδ) ολα ηταν πολυ καθαρα. Αλλα η καθαριοτητα εξαρταται απο εσας. Εαν κανετε οσα βλεπει η πεθερα και γενικοτερα δε προσεχετε εσεις Θα την πατησετε...
Παιδες, κ γω παρουσιαζομαι 11/5 στο 11ΣΠ στην τριπολη. Αλλα εχω ενα προβλημα. Φετος ξαναδινω πανελληνιες κ γραφω στις 14 αλλα με καλεσαν κ μενα στις 11... Μπορω να παρω απο την σχολη που ειχα γραφτει αναβολη; Ξερετε ποσο καιρο κανει να εγκριθει η αναβολη; Κ επισης, τι χρειαζεται να δωσω απο στοιχεια μου στην σχολη για να μου δωσουν βεβαιωση σπουδων;SOS!
Φιλε μου απότι έχω διαβάσει και σε αλλα forum ο υπνόσακος δεν επιτρέπεται στην εκπαίδευση όπως και τα κινητά με camera.mi τα πάρεις τσάμπα και σε τρέχουν...
Αλλο τι διαβασες και αλλο τι ισχυει... Ατυπα... και υπνοσακους επιτρεπουν και κινητα αρκει να μην προκαλεις, δηλαδη να το εχεις στο σακο, να το ανοιγεις οταν θα εισαι ελευθερος απο υπηρεσιες κτλ. και προς θεου μην σε δουν να βγαζεις φωτο... αν δεν τα παρεις, μαλακια θα κανεις, μην εισαι τοσο ψαρι