Προκήρυξη σπουδαστών ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ (2009)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Συμφωνω μαζι σου Ελισαβετ! Η ιδεα και μονο οτι μπορει να μπουν στη σχολη, που θελω, ατομα που δεν εχουν το παθος που εχω εγω, μονο και μονο επειδη θα γραψουν καλυτερα στις εξετασεις, με σκοτωνει! Εδω και 5 χρονια κοιμαμαι και ξυπναω με την ελπιδα να περασω στη σχολη και ειναι ΑΔΙΚΟ να μην τα καταφερω. Ευχομαι να τα καταφερουμε και οι δυο για να τους δειξουμε τι σημαινει γυναικα στρατιωτικος!

kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από kallitexnis »

Christy έγραψε: Συμφωνω μαζι σου Ελισαβετ! Η ιδεα και μονο οτι μπορει να μπουν στη σχολη, που θελω, ατομα που δεν εχουν το παθος που εχω εγω, μονο και μονο επειδη θα γραψουν καλυτερα στις εξετασεις, με σκοτωνει! Εδω και 5 χρονια κοιμαμαι και ξυπναω με την ελπιδα να περασω στη σχολη και ειναι ΑΔΙΚΟ να μην τα καταφερω. Ευχομαι να τα καταφερουμε και οι δυο για να τους δειξουμε τι σημαινει γυναικα στρατιωτικος!

Έγραψα περισσότερο από 16.000 μόρια και έδωσα για τη ΣΣΕ και δεν πέρασα για λίγα μόρια... Αντιθέτως πέρασε ένας πολύτεκνος ο οποίος δεν έχει σχέση με την πειθαρχία και την υπακοή.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Marina2 »

kallitexnis έγραψε:
Christy έγραψε: Συμφωνω μαζι σου Ελισαβετ! Η ιδεα και μονο οτι μπορει να μπουν στη σχολη, που θελω, ατομα που δεν εχουν το παθος που εχω εγω, μονο και μονο επειδη θα γραψουν καλυτερα στις εξετασεις, με σκοτωνει! Εδω και 5 χρονια κοιμαμαι και ξυπναω με την ελπιδα να περασω στη σχολη και ειναι ΑΔΙΚΟ να μην τα καταφερω. Ευχομαι να τα καταφερουμε και οι δυο για να τους δειξουμε τι σημαινει γυναικα στρατιωτικος!

Έγραψα περισσότερο από 16.000 μόρια και έδωσα για τη ΣΣΕ και δεν πέρασα για λίγα μόρια... Αντιθέτως πέρασε ένας πολύτεκνος ο οποίος δεν έχει σχέση με την πειθαρχία και την υπακοή.
Σε λίγο ολο το δημόσιο θα εχει γεμίσει με πολύτεκνους και τρίτεκνους! Εντάξει καταλαβαινω να υπάρχει οικονομική βοηθεια από το κρατος, αλλα τι να κάνουμε και εμεις που ειμαστε 2 αδελφια; Να μενουμε απεξω σε ολες τις δουλειες; Έλεος.

kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Μαρίνα1 έγραψε: Σε λίγο ολο το δημόσιο θα εχει γεμίσει με πολύτεκνους και τρίτεκνους! Εντάξει καταλαβαινω να υπάρχει οικονομική βοηθεια από το κρατος, αλλα τι να κάνουμε και εμεις που ειμαστε 2 αδελφια; Να μενουμε απεξω σε ολες τις δουλειες; Έλεος.
Εγώ που είμαι τέκνο στρατιωτικού με το 90% των συγγενών μου στρατιωτικούς δεν ζήτησα βοήθεια. Να μην καταργηθεί η κατηγορία για τέκνα στρατιωτικών ΜΟΝΟ για Στρατιωτικές Σχολές. Δεν έχει ζήσει κάθε πολύτεκνο ότι εγώ και άλλα παιδιά μάχιμων Αξιωματικών...
Dargal
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Dargal »

Ειναι οντως λιγο ανυποστατη, αυτη η επιπλεον βοηθεια σε τριτεκνους και πολυτεκνους. Και γενικα, ας πουμε εχω δει οικογενεια με 3 παιδια, και να απολαμβανουν ενα σωρο προνομια///Και τα παιδια μονογονεικης οικογενειας η ορφανα, να ειμαστε σαφως σε χειροτερη κατασταση, χωρις να εχουμε καμια κρατικη βοηθεια.

Αλλα τι να κανουμε, αυτα ανηκουν στην προσπαθεια κατα της υπογεννητικοτητας... Λες και εχουμε φτιαξει ολα τα αλλα και αυτο ειναι το μονο προβλημα.
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ChrPat έγραψε:Ειναι οντως λιγο ανυποστατη, αυτη η επιπλεον βοηθεια σε τριτεκνους και πολυτεκνους. Και γενικα, ας πουμε εχω δει οικογενεια με 3 παιδια, και να απολαμβανουν ενα σωρο προνομια///Και τα παιδια μονογονεικης οικογενειας η ορφανα, να ειμαστε σαφως σε χειροτερη κατασταση, χωρις να εχουμε καμια κρατικη βοηθεια.

Αλλα τι να κανουμε, αυτα ανηκουν στην προσπαθεια κατα της υπογεννητικοτητας... Λες και εχουμε φτιαξει ολα τα αλλα και αυτο ειναι το μονο προβλημα.
Ας δώσουν επιδόματα όχι θέσεις στο στρατό και την αστυνομία. Γι'αυτό γίνονται όσα γίνονται...
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

kallitexnis έγραψε:
ChrPat έγραψε:Ειναι οντως λιγο ανυποστατη, αυτη η επιπλεον βοηθεια σε τριτεκνους και πολυτεκνους. Και γενικα, ας πουμε εχω δει οικογενεια με 3 παιδια, και να απολαμβανουν ενα σωρο προνομια///Και τα παιδια μονογονεικης οικογενειας η ορφανα, να ειμαστε σαφως σε χειροτερη κατασταση, χωρις να εχουμε καμια κρατικη βοηθεια.

Ας δώσουν επιδόματα όχι θέσεις στο στρατό και την αστυνομία. Γι'αυτό γίνονται όσα γίνονται...
Συμφωνώ απόλυτα με αυτό. Ξερεις γιατι γίνεται αυτό ομως; Οσο μεγαλύτερη η οικογένεια τοσοι περισσότεροι ψηφοι! Γιαυτό δωσανε τοσα προνόμια και μονο γιαυτό!
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Προφανώς Μαρίνα μου. Όμως οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι για την ακεραιότητα των συνόρων και την υπεράσπιση της Πατρίδος μας όχι για ψήφους...
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

kallitexnis έγραψε:Προφανώς Μαρίνα μου. Όμως οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι για την ακεραιότητα των συνόρων και την υπεράσπιση της Πατρίδος μας όχι για ψήφους...
Αυτό ειναι το μόνο σιγουρο! Αλλα στη θητεία τους ακόμη, οι πολύτεκνοι πάλι ευνοημένοι ειναι εχοντας πάρει και τοσα προνόμια. Εγω πάντως ξέρω οικογένεια με 1 μονο παιδι που αυτοί εχουν πολύ μεγαλύτερη ανάγκη και κυρίως βιοποριστική και ουτε ο πατέρας αλλα ουτε και το παιδι τυγχάνει καλύτερης μεταχείρισης από το κράτος! Γιατι; Επειδή δεν τυχαινει να εχει αλλα 2 αδέλφια για να ειναι τρίτεκνος. Αστα να πάνε.
Anonymous

Οι προκήρυξη για τα ΑΣΕΙ το 2006 έχει ημερομηνία εκδόσεως 09/2, του 2007 26/02 και του 2008 5/02. Εφέτος τι γίνεται; Έχουμε 19/03 και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα! Οι περισυνές προθεσμίες υποβολής των δικαιολογητικών ήταν 11 Απριλίου. Εφέτος έχουμε 19 Μαρτίου και ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα ανακοινωθεί. Και η ιστοσελίδα της ΣΣΕ υπο κατασκευή. Μήπως περιμένουν να φτιαχτεί για να την συμπεριλάβουν στην προκήρυξη; Γνωρίζει κανείς τίποτα;
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ratatoulis »

Φιλε μην σε τρωει Η αγωνια Η προκηρυξη θα βγει, και περση τα ιδια Ειχαμε Οποτε μην Σκας Και οταν βγει στον αερα Θα εχεις 15 μερες προθεσμια για τιν υποβολη των δικαιολογητικων, λογικα η που Θα βγει Τιν τελευταια δευτερα του μαρτιου ι τιν πρωτη δευτερα του απριλιου,
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ratatoulis »

Και καλη σου σταδιοδρομια Αν περασεις εκει ειναι αρκετα καλη σχολη και θα μαθεις πολλα εκει μεσα εχει καλο επιπεδο γνωσεων
Anonymous

Ευχαριστώ. Μακάρι. Έχει ο Θεός.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Στην προκήρυξη που θα βγει γραφει αναλυτικά για τις παθησεις των ματιών.
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Μαρίνα1 έγραψε:Στην προκήρυξη που θα βγει γραφει αναλυτικά για τις παθησεις των ματιών.
Η εκάστοτε προκύρηξη είτε για ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ είτε για ΕΠ. ΟΠ. Αναφέρεται αναλυτικά σε όλα τα ιατρικά προβλήματα που αποκλείουν έναν υποψήφιο. Οπότε μόλις βγεί η προκύρηξη θα περιλαμβάνονται εντός της αναλυτικά όλες τις παθήσεις των οφθαλμών...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης