Insomniac έγραψε:Ηρθε ενα χαρτι στον γιο μου για αναβολη λογω σπουδων (ΤΕΙ) και γραφει οτι οταν διακοψει την αναβολη πρεπει να προσκομισει οτι τιτλους σπουδων εχει αποκτησει κατα την διαρκεια της. Το ερωτημα μου ειναι οτι αν δεν εχει παρει πτυχιο ή δεν εχει περασει μαθηματα τι γινεται; Επισης για να ειναι σε ισχυ η αναβολη χρειαζεται να κανει κατι; Ο γιος περσαε ΤΕΙ αλλα τα παρατησε στους 3 πρωτους μηνες. Ευχαριστω.
δεν πειραζει αν δεν εχει παρει πτυχιο, ουτε τους ενδιαφερει ποσα μαθηματα εχει περασει. Η αναβολη ειναι σε ισχυ και παραμενει σε ισχυ χωρις να κανει τιποτα.
παρεπιπτοντως ας κανει ανανεωση στα εξαμηνα δεν κανει κακο, μπορει να του ρθει να ξαναπαει στο μελλον, οπως εγινε και με μενα
Παιδια καλησπερα και απο μενα. Η αναβολη μου ληγει τελος του 2011 και θα ηθελα να ρωτησω το εξης: Υποτιθεται πως ακομα σπουδαζω, γινεται να μου δωθει αναβολη για ενα ακομα ετος εαν το ζητησω απο τη στρατολογια; Αν οχι λογω σπουδων υπαρχει καποιος αλλος τροπος; Ο λογος ειναι κυριος οικονομικος στην πραγματικοτητα...
Αλεκος έγραψε:Παιδια καλησπερα και απο μενα. Η αναβολη μου ληγει τελος του 2011 και θα ηθελα να ρωτησω το εξης: Υποτιθεται πως ακομα σπουδαζω,1.γινεται να μου δωθει αναβολη για ενα ακομα ετος εαν το ζητησω απο τη στρατολογια; 2.Αν οχι λογω σπουδων υπαρχει καποιος αλλος τροπος; Ο λογος ειναι κυριος οικονομικος στην πραγματικοτητα...
Κυριοι καλησπερα. Εχω αναβολη μεχρι τελος του 2011 λογω σπουδων σε ΑΕΙ. Λογω δυσχερεστατων οικονομικων συνθηκων δεν εχω καταφερει να τελειωσω και επειδη διαφενεται εξαιρετικα δυσκολο να γινει μεχρι και το τελος αυτης, σκεπτομουν να καταφυγω στη λυση μιας επιπλεον για ενα ακομη χρονο.
Αν δεν κανω λαθος δικαιουμαι ενα ακομη χρονο. Ειμαι γεννημενος το 1984 και την πηρα το 2002. Θα σας ημουν υποχρεος για μια διαφωτιστικη απαντηση. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Καλε μου φίλε, το ίδιο πράγμα λέω και εγώ! Αυτή τη στιγμή είμαι φοιτητής σε ΑΕΙ, άρα μέχρι να κλείσω το 28ο έτος δικαιούμαι αναβολή σωστά; Άσχετα με το οτι η αναβολή μου τελειώνει το 2011 (που εγω κλείνω τα 27). Άρα δεν δικαιούμαι άλλον έναν χρόνο σύμφωνα με τα παραπάνω
HΛια νομίζω οτι εκει πέρα αναφέρει οτι μέχρι το 28ο ετος σου δικαιούσαι να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ αναβολή αλλα σε κάποιο άλλο σημείο παραπάνω η παρακάτω λέει οτι μπορείς να ΠΑΡΕΙΣ αναβολή εώς το 28ο ετος. Πρόσεξε την διαφορά ανάμεσα στις 2 λέξεις. Ενώ δηλάδή μπορείς να πάρεις αναβολή ακόμη και αν είσαι 27 κ μια μέρα, η αναβολή αυτή θα λήξει όταν είσαι 28 Όλα αυτά τα λέω με επιφύλαξη καθώς ειναι νομοθεσία και όπως όλες οι νομοθεσίες γράφονται τοσο μπερδεμενες για να μην τις καταλαβαίνει ο απλός πολίτης Και φυσικά αν κατάλαβα σωστά τι θες να πείς.