Επιλογή σώματος και ειδικότητας
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 15
Γιατί ρε θρύλε έχεις πάει πεζοναύτης και ξέρεις; Μην μιλάτε χωρίς να έχετε δει με τα μάτια σας
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Στο περιοδεύον έχω δήλωση Ενδιαφέρον για ειδικές δυνάμεις και συγκεκριμένα για αλεξιπτωτιστές. Μπορώ όταν θα έρθει η σειρά μου για να παρουσιαστώ Να αλλάξω και να βάλω Κάποια άλλη κατηγόρια από τις Ειδικές δυνάμεις;
-
- Λοχαγός
Αν πας απευθείας ΕΔ και δεν μεταταχθείς από πεζικό ή άλλου τότε μετά ττην ορκομωσία σου θα σας καθησουν κάπου να συμπληρώσετε 3 Επιλογές (3 Μονάδες) Αν θυμάμαι καλά ανάμεσα στις μονάδες των ΜΑΚ, ΛΟΚ, ΜΑΛ, ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΚ. ΟΥΚ δεν παίρνουν πλέον Και μας είπαν να μη το συμπληρώσουμε. Από κει και πέρα δηλώνεις ανάμεσα στις μοίρες τάγματα που θα υπάρχουν στο χαρτί. Εγώ ας πούμε δήλωσα 1η επιλογή: Ε'ΜΚ (που να'ξερα!),2η: Β'ΜΚ και τρίτη νομίζω το ΕΤΕΘ στη Ρόδο (γιατί νόμιζα ότι θα κάνουνε κανένα μπάνιο και θα σμπρώξω κανένα σκανδιναβικό κομμάτι). ΑΝ η μονάδα που θες είναι βυσματική τότε αν έχεις βύσμα θα πας αλλιώς εξαρτάται αλλά δεν είναι σίγουρο.giannhs έγραψε:Ααα, καταλαβα! Ευχαριστω πολυ φιλε!
θα ηθελα και μερικες γνωμεσ.
τι πιστευετε εχει πιο ενδιαφερον και επισης σε πιο απο τα δυο ειναι περισσοτερες οι πιθανοτητες να σε παρουν αμα το δηλωσεις. ΛΟΚ η' ΜΑΚ ;
όλες οι μονάδες εφέδρων λίγο πολύ τα ίδια κάνουν. Αυτά που λέτε για πεζοναύτες είναι @@ίδια. Κανονικά κάνουν ότι οι υπολοιποι. Απλά μας αρέσει να τους πειράζουμε (βλέπε: Νερόκοτες!)
Επίσης το να πάς σε "δύσκολη" μονάδα δεν είναι απαραίτητο να είναι όπως το νομίζεις... Οι διαφορές δεν είναι όπως το νομίζεις. Από τις παραπάνω μονάδες πιο δύσκολη μονάδα από την Ε' ΜΚ δεν ύπάρχει... Αλλά η δυσκολία δεν είναι μόνο η γυμναστική ή τρόπος που ΄θα κάνεις τις ασκήσεις αλλά και πώς σε πάνε οι υπηρεσίες, τι στρατιωτικό κλίμα επικρατεί εκεί μέσα. Πιστεύω πώς δεν υπάρχει χειρότερη μονάδα να βρίσκεσαι μέσα σα νέος! Τώρα όμίζω κάποια από τις ΜΑΚ έχει τα πρωτιά από αριθμό υπηρεσίων/αγγαρείας...
Αν δε σε νοιάζει αγγαρεία/υπηρεσία και είσαι πορωμένος με εκπαίδευση τότε ένα είναι το όνομα: Ε' ΜΚ.

Λήξις ΛΟΚ
Η ερωτηση μου ειναι... Μπορω εγω να δηλωσω αν θελω να γινω αμφιβιος η ορινος; Η μας βαζουν οπου θελουν?
Μπορεις ναι οταν περασεις περιοδευον
ΘΡΥΛΟΣ έγραψε:Μπορεις ναι οταν περασεις περιοδευον
και κατι αλλο φιλε μου... Στη κω πανε μονο αμφιβιοι; Ι και λοκατζηδες; Η και κατι αλλο; Ευχαριστω...
Για να παω στη κω τι πρεπει να δηλωσω; Πεζοναυτης?
-
- Στρατηγός
Αμφίβιος καταδρομέας
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Ενδιαφέροντα: Γυμναστικη
Μην μπερδευετε τους καταδρομεις με τους πεζοναυτες ειναι μεν στις ε. Δ αλλα ειναι κατι το διαφορετικο.
Παιδια δλδ μπορει να δηλωσω ΛΟΚ και να με στειλουν αλεξιπτωτα; Αυτο καταλαβα. Διορθωστε με αν κανω λαθος
-
- Στρατηγός
Όχι δεν γίνεται αυτό. Για να πας αλεξίπτωτα περνάς άλλα αθλήματα
Τωρα τελευταια κατι πηρε το αυτι μου για μια ειδικοτητα στι ειδικες δυναμεις νομιζω Τ. Ε. Ν. Ξ λεγεται οποιος ξερει παραπανο πληροφοριες για αυτο ας μου απαντησει.
Καλημερα. Ενδιαφερομαι για μακ. Υπαρχρει περιπτωση να δηλοσω μακ και να με παρουν πεζοναυτη?
-
- Στρατηγός
Όχι. Από μεγάλο πεύκο πηγαίνεις αμφίβιος η λοκατζής
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης