ΚΕΔΒ - Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
mamis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από mamis »

Ok παίδες, ευχαριστώ. Πάντως για καλό και για κακό θα το κάνω το τηλεφωνάκι στην στρατολογία. Εικόνα
καλή θητεία σε όσους μπαίνουν τώρα! Θα πήξουμε ψαρούκλες!Lol! Εικόνα Εικόνα
CostasP
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από CostasP »

Krhth το έμαθα κι εγώ ότι κάτι τέτοιο ισχύει. Ευτυχώς να ξεμπερδέψουμε αμέσως από τη διαδικασία επιλογής Δοκίμων Εικόνα. Παίδες θα τα πούμε μέσα σε λίγες μέρες Εικόνα.

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

γεια σου νικο ειμαι ο γιωργος και σε 10 μερες παω στο λαγο εβρου στο 30 λοχο διαβιβασεων. Πως ειναι τα πραγματα αυτη την εποχη απο θεμα υπηρεσιες και απο διοικηση. Στειλε πληροφοριες ευχαριστω...

aimilios
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από aimilios »

Γεια σας παίδες... και εγώ τώρα μπαίνω καλαμάτα στις 11/11... μαλλον απο τις 10 θα είμαι εκεί γιατί ερχομαι απο θεσ/νίκη! αν και εγώ εχω επιλεχθεί για ΥΕΑ δε το κοβω να πηγαίνω (ι4 μάλλον) λόγω εγχείρισης στη μέση... έχω ακούσει και εγώ πολυ καλα λόγια για το κέντρο! Ξέρει κανένας αν στην αδεια ορκομωσίας εμεις που είμαστε αρκετα μακρυα απο εκεί δικαιούμαστε οδοιπορικά; ευχαριστώ και καλη θητεία σε όλους
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από yandr »

Δικαιούστε οδοιπορικά ανάλογα με την χιλιομετρική απόσταση (τα νησιά παίρνουν παραπάνω).
aimilios
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από aimilios »

Μήπως ξέρεις yandr πόσες μέρες δικαιούμαστε περίπου; επίσης γνωρίζει κανείς τι παίζει με τους λόχους; υπάρχει κάποιος καλύτερος; ή είναι πάνω-κάτω τα ίδια;
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kallitexnis »

aimilios έγραψε: Μήπως ξέρεις yandr πόσες μέρες δικαιούμαστε περίπου; επίσης γνωρίζει κανείς τι παίζει με τους λόχους; υπάρχει κάποιος καλύτερος; ή είναι πάνω-κάτω τα ίδια;
Η Άδεια ορκωμοσίας είναι περίπου 4 ημέρες.
EVO THRISKEIA
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από EVO THRISKEIA »

Αποφοιτος ΤΕΙ Καβαλας Ηλεκτρολογος Μηχανικος παρουσιαζομαι 11/11 ΚΕΔΒ Καλαματας. Παιδια ελπιζω να ετοιμαστηκατε ψυχολογικα κυριως. Δεν ειναι τιποτα Ο στρατος. Υποψηφιοι Δοκιμοι γερα. Τα λεμε Καλαματα νεοσυλλεκτοι.

lisgeva
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από lisgeva »

Γεια σας Μαλλον θα παρουσιαστω καλαματα-διαβιβασεων. Η Καβαλα εχει μοναδα; και κατι αλλο... Η κυπρος Για ενα διαβιβαστη ειναι υποχρεοτικη; γιατι ολοι μου οι φιλοι εχοθν υπηρετησει ως διαβιβαστες στην Κυπρο!

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από yandr »

lisgeva έγραψε: Η κυπρος Για ενα διαβιβαστη ειναι υποχρεοτικη; γιατι ολοι μου οι φιλοι εχοθν υπηρετησει ως διαβιβαστες στην Κυπρο!

Όχι δεν είναι υποχρεωτική.

Agnantitis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Agnantitis »

Λοιπον παλικαρια για τους επομενους θα γραψω. Πριν μια βδομαδα εφυγα απο το ΚΕΔΒ με μεταθεση. Μια χαρα θα περασετε στην Καλαματα. Αλλα θελει λιγο προσοχη μην καμπανιαστειται τζαμπα. Απο θεμα στελεχων τα στελεχη του 2ου ταγματος πολυ καλα παιδια. Μικροι σε ηληκιακαι συνενοησιμοι. Στην αρχη θα σας τερξουν λιγο και καμια καμψη παραπανω αλλα πριν φυγετε θα περασετε ζωαρα
Anonymous

Παιδια , αν πας διαβιβαστης καλαματα μετα που σε στελνουν και παιρνεις καμια αλλη ειδικοτητα εκτος απο διαβιβαστης;
dude
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από dude »

Καλησπέρα. Κι εγώ ΚΕΔΒ Καλαμάτας παρουσιάζομαι στις 9/2. Πώς πάει κανείς στο στρατόπεδο; Είναι κοντά στα ΚΤΕΛ; Για πείτε καμιά πληροφορία να ξέρουμε...

Από τους λόχους ποιος είναι ο καλύτερος;

Καλή θητεία σε εμάς τους νεοσύλλεκτους!

Anonymous

Γεια σας ψαρουκλες. Εγω παρουσιασθηκα Καλαματα 2008 Δ ΕΣΣΟ. Τωρα ειμαι Χαιδαρι ως ΥΕΑ. Το κεντρο ειναι πολυ καλο, θα περασετε καλα κοντα στα ΚΤΕΛ και ειδικα στον 1ο Λοχο που ημουνα και εγω. Καλη αρχη πατοψαρα. Γερα

lari
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από lari »

Γεια σας παιδια. μου ηρθε το χαρτι και παρουσιαζομαι 10 φεβρουαριου στην καλαματα διαβιβασεις. δεν εχω ιδεα απο στρατο, δεν εχω μιλησει ακομα με καποιον γνωστο μου οποτε δε ξερω τι παιζει εκει. θα μπορουσατε να με δωσετε μερικες πληροφοριες; τι πρεπει να προσεξω ας πουμε κλπ; δε γνωριζω τιποτα και αυτος ειναι ο λογος που δε μπορω να κανω συγκεκριμενη ερωτηση.

Ευχαριστω εκ των προτερων...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες