Ok παίδες, ευχαριστώ. Πάντως για καλό και για κακό θα το κάνω το τηλεφωνάκι στην στρατολογία. καλή θητεία σε όσους μπαίνουν τώρα! Θα πήξουμε ψαρούκλες!Lol!
Krhth το έμαθα κι εγώ ότι κάτι τέτοιο ισχύει. Ευτυχώς να ξεμπερδέψουμε αμέσως από τη διαδικασία επιλογής Δοκίμων . Παίδες θα τα πούμε μέσα σε λίγες μέρες .
γεια σου νικο ειμαι ο γιωργος και σε 10 μερες παω στο λαγο εβρου στο 30 λοχο διαβιβασεων. Πως ειναι τα πραγματα αυτη την εποχη απο θεμα υπηρεσιες και απο διοικηση. Στειλε πληροφοριες ευχαριστω...
Γεια σας παίδες... και εγώ τώρα μπαίνω καλαμάτα στις 11/11... μαλλον απο τις 10 θα είμαι εκεί γιατί ερχομαι απο θεσ/νίκη! αν και εγώ εχω επιλεχθεί για ΥΕΑ δε το κοβω να πηγαίνω (ι4 μάλλον) λόγω εγχείρισης στη μέση... έχω ακούσει και εγώ πολυ καλα λόγια για το κέντρο! Ξέρει κανένας αν στην αδεια ορκομωσίας εμεις που είμαστε αρκετα μακρυα απο εκεί δικαιούμαστε οδοιπορικά; ευχαριστώ και καλη θητεία σε όλους
Μήπως ξέρεις yandr πόσες μέρες δικαιούμαστε περίπου; επίσης γνωρίζει κανείς τι παίζει με τους λόχους; υπάρχει κάποιος καλύτερος; ή είναι πάνω-κάτω τα ίδια;
aimilios έγραψε: Μήπως ξέρεις yandr πόσες μέρες δικαιούμαστε περίπου; επίσης γνωρίζει κανείς τι παίζει με τους λόχους; υπάρχει κάποιος καλύτερος; ή είναι πάνω-κάτω τα ίδια;
Γεια σας Μαλλον θα παρουσιαστω καλαματα-διαβιβασεων. Η Καβαλα εχει μοναδα; και κατι αλλο... Η κυπρος Για ενα διαβιβαστη ειναι υποχρεοτικη; γιατι ολοι μου οι φιλοι εχοθν υπηρετησει ως διαβιβαστες στην Κυπρο!
Λοιπον παλικαρια για τους επομενους θα γραψω. Πριν μια βδομαδα εφυγα απο το ΚΕΔΒ με μεταθεση. Μια χαρα θα περασετε στην Καλαματα. Αλλα θελει λιγο προσοχη μην καμπανιαστειται τζαμπα. Απο θεμα στελεχων τα στελεχη του 2ου ταγματος πολυ καλα παιδια. Μικροι σε ηληκιακαι συνενοησιμοι. Στην αρχη θα σας τερξουν λιγο και καμια καμψη παραπανω αλλα πριν φυγετε θα περασετε ζωαρα
Καλησπέρα. Κι εγώ ΚΕΔΒ Καλαμάτας παρουσιάζομαι στις 9/2. Πώς πάει κανείς στο στρατόπεδο; Είναι κοντά στα ΚΤΕΛ; Για πείτε καμιά πληροφορία να ξέρουμε...
Γεια σας ψαρουκλες. Εγω παρουσιασθηκα Καλαματα 2008 Δ ΕΣΣΟ. Τωρα ειμαι Χαιδαρι ως ΥΕΑ. Το κεντρο ειναι πολυ καλο, θα περασετε καλα κοντα στα ΚΤΕΛ και ειδικα στον 1ο Λοχο που ημουνα και εγω. Καλη αρχη πατοψαρα. Γερα
Γεια σας παιδια. μου ηρθε το χαρτι και παρουσιαζομαι 10 φεβρουαριου στην καλαματα διαβιβασεις. δεν εχω ιδεα απο στρατο, δεν εχω μιλησει ακομα με καποιον γνωστο μου οποτε δε ξερω τι παιζει εκει. θα μπορουσατε να με δωσετε μερικες πληροφοριες; τι πρεπει να προσεξω ας πουμε κλπ; δε γνωριζω τιποτα και αυτος ειναι ο λογος που δε μπορω να κανω συγκεκριμενη ερωτηση.