Εγώ αδερφέ μου έχω δηλώσει αεροπορία και ξηρά εσύ ;; Καλή μας επιτυχία !!
Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Καλησπέρα σε όλους παιδιά μου ήρθε ειδοποίηση για ΣΣΕ 26/5 με ειδικότητα γραφεας με 680 μορια ελπίζω για να με κάλεσανε να είναι αρκετά για επιτυχών είναι κανένας άλλος για 26 για εκεί να βρεθούμε εκεί;
Παιδιά σας έχουν έρθει και μέιλ; Γιατί εμένα μόνο εκεί που μπήκαμε με κωδικού taxis net μου λέει που να παρουσιαστώ.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 12
Καλη Επιτυχια αδερφουλη
Εδω περα οχι δεν μου εχει ερθει κανενα email Στρατος Ξηρας ειμαι και μονο στην Σελιδα ΕΠ.ΟΠ μου δειχνει που και τι.
Καλησπέρα και καλά αποτελέσματα σε όλους. Θέλω να κάνω την εξής ερώτηση για όποιον γνωρίζει να μου απαντήσει. Όταν είσαι κοινός υποψήφιος σε δύο σώματα πρέπει οι γνωματεύσεις να είναι συμπληρωμένες και στις δύο αιτήσεις ή αρκεί σε μία για την επιτροπή;
και στις δυο εγω τουλαχιστον αυτο εκανα για να ειμαι καλυμενος
εγω απο αλλες φορες που συμμετειχα τα ειχα συμπληρωμενα αλλα κρατουσαν μονο το ενα.και καθε επιτροπη μονο στο ενα υπεγραφε
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΕ 588 ΜΟΡΙΑ ΣΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΚΑΛ ΑΔΕΝ ΕΙΜΑΙ?
290 μόρια υπηρέτης όπλων ΑΤ πεζικού αξίζει να το παλέψω;
Φέτος που παίρνει παραπάνω άτομα με λιγότερες αιτήσεις φυσικά και αξίζει
Καλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία εύχομαι γνωρίζει κανείς από μέσα πόσες αιτήσεις έγιναν αν γνωρίζει ας μας πει και κατι ακόμη με 528 μόρια λέτε να εχω ελπίδες για Υπηρέτης πολυβόλων ΕΔ ευχαριστώ
Καλησπέρα συνυποψηφιε και εγώ για τεχνικός γραφεας με 710 μορια στην Ευελπιδων 30/5 καλή μας επιτυχία
Καλησπέρα παιδιά
Μέχρι την ημερομηνία που λέει για τον εκάστοτε θα πρέπει να έχουν περαστεί πρώτα κάποιοι γιατροί η θα τους περάσουμε εκεί που λέει τον κάθε ένα ??
Μέχρι την ημερομηνία που λέει για τον εκάστοτε θα πρέπει να έχουν περαστεί πρώτα κάποιοι γιατροί η θα τους περάσουμε εκεί που λέει τον κάθε ένα ??
Αυτοί ανακοίνωσαν 922 αιτήσεις για ΠΝ και ξαφνικά έγιναν 262 ?? Ναι βρε σίγουρα 700 άτομα είχαν λάθος χαρτιά εεεε ρε κουτόχορτο που τρώμε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες