Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Tourkofagia έγραψε: Τρί Μάιος 20, 2025 5:21 pm Ποιοί  σχολή Ευελπίδων στην Βάρη 27/5?

Εγώ αδερφέ μου έχω δηλώσει αεροπορία και ξηρά εσύ ;; Καλή μας επιτυχία !!

Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Καλησπέρα σε όλους παιδιά μου ήρθε ειδοποίηση για ΣΣΕ 26/5 με ειδικότητα γραφεας με 680 μορια ελπίζω για να με κάλεσανε να είναι αρκετά για επιτυχών είναι κανένας άλλος για 26 για εκεί να βρεθούμε εκεί; 
Anonymous12

Δημοσίευση από Anonymous12 »

Παιδιά σας έχουν έρθει και μέιλ; Γιατί εμένα μόνο εκεί που μπήκαμε με κωδικού taxis net μου λέει που να παρουσιαστώ.
NikhtasK
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από NikhtasK »

Anonymous12 έγραψε: Τρί Μάιος 20, 2025 9:08 pm Παιδιά σας έχουν έρθει και μέιλ; Γιατί εμένα μόνο εκεί που μπήκαμε με κωδικού taxis net μου λέει που να παρουσιαστώ.

Καλη Επιτυχια αδερφουλη

Εδω περα οχι δεν μου εχει ερθει κανενα email Στρατος Ξηρας ειμαι και μονο στην Σελιδα ΕΠ.ΟΠ μου δειχνει που και τι.
Επισκέπτης

Καλησπέρα και καλά αποτελέσματα σε όλους. Θέλω να κάνω την εξής ερώτηση για όποιον γνωρίζει να μου απαντήσει. Όταν είσαι κοινός υποψήφιος σε δύο σώματα πρέπει οι γνωματεύσεις να είναι συμπληρωμένες και στις δύο αιτήσεις ή αρκεί σε μία για την επιτροπή;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 20, 2025 10:13 pm Καλησπέρα και καλά αποτελέσματα σε όλους. Θέλω να κάνω την εξής ερώτηση για όποιον γνωρίζει να μου απαντήσει. Όταν είσαι κοινός υποψήφιος σε δύο σώματα πρέπει οι γνωματεύσεις να είναι συμπληρωμένες και στις δύο αιτήσεις ή αρκεί σε μία για την επιτροπή;

και στις δυο εγω τουλαχιστον αυτο εκανα για να ειμαι καλυμενος
guest79

Δημοσίευση από guest79 »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 20, 2025 10:13 pm Καλησπέρα και καλά αποτελέσματα σε όλους. Θέλω να κάνω την εξής ερώτηση για όποιον γνωρίζει να μου απαντήσει. Όταν είσαι κοινός υποψήφιος σε δύο σώματα πρέπει οι γνωματεύσεις να είναι συμπληρωμένες και στις δύο αιτήσεις ή αρκεί σε μία για την επιτροπή;

εγω απο αλλες φορες που συμμετειχα τα ειχα συμπληρωμενα αλλα κρατουσαν μονο το ενα.και καθε επιτροπη μονο στο ενα υπεγραφε
1043

Δημοσίευση από 1043 »

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΕ 588 ΜΟΡΙΑ ΣΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΚΑΛ ΑΔΕΝ ΕΙΜΑΙ?

Anonymous12

Δημοσίευση από Anonymous12 »

290 μόρια υπηρέτης όπλων ΑΤ πεζικού αξίζει να το παλέψω;
Επισκέπτης

Φέτος που παίρνει παραπάνω άτομα με λιγότερες αιτήσεις φυσικά και αξίζει
dimif

Δημοσίευση από dimif »

Καλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία εύχομαι γνωρίζει κανείς από μέσα πόσες αιτήσεις έγιναν αν γνωρίζει ας μας πει και κατι ακόμη με 528 μόρια λέτε να εχω ελπίδες για Υπηρέτης πολυβόλων ΕΔ ευχαριστώ 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 20, 2025 8:40 pm Καλησπέρα σε όλους παιδιά μου ήρθε ειδοποίηση για ΣΣΕ 26/5 με ειδικότητα γραφεας με 680 μορια ελπίζω για να με κάλεσανε να είναι αρκετά για επιτυχών είναι κανένας άλλος για 26 για εκεί να βρεθούμε εκεί; 

Καλησπέρα συνυποψηφιε και εγώ για τεχνικός γραφεας με 710 μορια στην Ευελπιδων 30/5 καλή μας επιτυχία 

Επισκέπτης

Καλησπέρα παιδιά 
Μέχρι την ημερομηνία που λέει για τον εκάστοτε θα πρέπει να έχουν περαστεί πρώτα κάποιοι γιατροί η θα τους περάσουμε εκεί που λέει τον κάθε ένα ??
Επισκέπτης

Αυτοί ανακοίνωσαν 922 αιτήσεις για ΠΝ και ξαφνικά έγιναν 262 ?? Ναι βρε σίγουρα 700 άτομα είχαν λάθος χαρτιά εεεε ρε κουτόχορτο που τρώμε
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες