Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2025)
Δεν ξέρω για ποτέ για τους 150 οδηγούς λογικά σύντομα.
Μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου κανονικά.Kakarot έγραψε: Τρί Απρ 01, 2025 6:20 pm Εμείς που θα μπούμε τώρα αν έχουμε υπογράψει και βγάλει μετά από κάτι μέρες για εμοδε μπορούμε κανονικά να κάνουμε τα χαρτιά μας ;
Καλησπέρα σάς γνωρίζει κάποιος πώς κατανέμονται η θέσεις πάει ο καθένας όπου θέλει η υπάρχει κάποια προτεραιότητα?
Ευχαριστώ.Dimija έγραψε: Τρί Απρ 01, 2025 9:27 amΚαλημέρα.! Δεν σε καλούν απλά βγάζουν πανελλαδική πρόσκληση και όποιος θέλει κάνει αίτηση για την ανάλογη περιοχή που θέλουν άτομα ... ! Αν δεν σε ενδιαφέρει η περιοχή απλά δεν κάνεις αίτηση. Από όσο ξέρω δεν χάνεις την θέση σου... !niasimas έγραψε: Τρί Απρ 01, 2025 9:17 am Ευχαριστούμε για τις απαντήσεις. Θα ξαναρωτήσω, βάζοντας ένα παράδειγμα, πες οτι με καλούν από πανελλαδική, να πάω στον Έβρο, υποθετικά και τους λέω, παιδιά πέφτει μακριά και δεν, στην επόμενη πρόσκληση, θα είμαι διαθέσιμος ή χάνω την σειρά μου, για όλη την πενταετία, λόγω της αρχικής άρνησης; Και στην ουσία χάνω και την ευκαιρία μου για εποχικός;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
Ναι τα χαρτιά σου μπορείς να τα κάνεις σαν πολίτης αν είσαι μέχρι 28 για εμοδε! Ενώ αν είσαι κιόλας πυροσβέστης η έστω εποχιακός σου δίνει το δικαίωμα μέχρι και τα 35 να μπεις! Τουλάχιστον έτσι ήταν η τελευταία που έβγαλε για εμοδε! Αυτό ρωτάω από την στιγμή που υπογράφουμε σαν εποχιακή εάν βγει μετά λογικά εμείς που ήμαστε πάνω από 28 θα έχουμε το δικαίωμα να τα κάνουμε κανονικά
Από την στιγμή που υπογράφεις για εποχικός από την πρώτη μέρα θεωρείσαι που γίνεται η σύμβαση. Τα όρια έτσι ήταν στην τελευταία εμοδε. Για τους 150 οδηγούς λογικά τα ίδια θα είναι η 35 το ανώτερο 40 προσωπικη μου άποψη λόγο της ελλείψεως οδηγών στην Αττική
Εάν υπογράψεις είσαι εποχικός. Και θα σε πιάνει το όριο ηλικίας των εποχικών που είναι τα 35 για την ΕΜΟΔΕ. Και ξαναλέω ότι θα μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου κανονικά χωρίς κανένα κώλυμα.Kakarot έγραψε: Τρί Απρ 01, 2025 8:00 pm Ναι τα χαρτιά σου μπορείς να τα κάνεις σαν πολίτης αν είσαι μέχρι 28 για εμοδε! Ενώ αν είσαι κιόλας πυροσβέστης η έστω εποχιακός σου δίνει το δικαίωμα μέχρι και τα 35 να μπεις! Τουλάχιστον έτσι ήταν η τελευταία που έβγαλε για εμοδε! Αυτό ρωτάω από την στιγμή που υπογράφουμε σαν εποχιακή εάν βγει μετά λογικά εμείς που ήμαστε πάνω από 28 θα έχουμε το δικαίωμα να τα κάνουμε κανονικά
Την προκυρηξη 150 οδηγων την εχει απορριψει το ΣτΕ την εβγαλε αντισυνταγματικη
-
- Στρατιώτης
Τότε μακάρι να την βγάλει λίγο αργότερα για να μπορέσουμε και εμείς που ήμαστε στο όριο ηλικιακά κοντά στα 35 να κάνουμε χαρτιά!
Καλησπέρα σάς γνωρίζει κάποιος πώς κατανέμονται η θέσεις πάει ο καθένας όπου θέλει η υπάρχει κάποια προτεραιότητα?
Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Επιλέγουν θεση οι πρώτοι σε μόρια και αυτή που θα μείνει πάει στον τελευταίο επιτυχόντα
-
- Στρατιώτης
Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Αλλαγές επιτρέπεται να γίνουν αν συμφωνήσουν 2 άτομα ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες