Σημείωμα κατάταξης (2019)
Σημείωμα κατάταξης
Και εγώ προς τέλη Ιουλίου την έκοψα, και μέχρι χθες έλεγε και σε εμένα Δ ΕΣΣΟ. Θα δούμε από εβδομάδα τι θα μας πουν στις Στρατολογίες
Σημείωμα κατάταξης
Εγώ την έκοψα αρχές Μαΐου, ίσως και την 1η βδομάδα. Ελπίζω να μην κάνουν καμιά βλακεία τελευταία στιγμή και με αλλάξουν και μένα τον Οκτώβρη...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Σημείωμα κατάταξης
Και εμένα άλλαξε από Δ 2019 σε Α 2020. Τα νεύρα μου με τον γαμ@ στρατο 

Σημείωμα κατάταξης
Δυστυχώς δεν μπορείτε να κάνετε πολλά, ναι είναι υποχρεωτικός ο στρατός και είναι ***** που δεν μπορείς να μπεις όποτε θες, αλλά και τα στρατόπεδα μπορούν να δεχτούν μέχρι έναν συγκεκριμένο αριθμό οπλιτών και σε αυτές τις περιόδους σε πρώτο πλάνο βρίσκονται όσοι τελείωσαν τις σπουδές τους/την βασική εκπαίδευση, οι ανυπότακτοι και πάει λέγοντας.
το μόνο που μπορείτε να κάνετε τώρα (και άμεσα θα συμβούλευα) είναι να πάτε στην στρατολογία και να κάνετε μια αίτηση άμεσης κατάταξης. Αν περάσει πέρασε.
το μόνο που μπορείτε να κάνετε τώρα (και άμεσα θα συμβούλευα) είναι να πάτε στην στρατολογία και να κάνετε μια αίτηση άμεσης κατάταξης. Αν περάσει πέρασε.
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπερα σας , παρουσιάζομαι με Δ εσσο τον οκτωμβριο και θα ηθελα να μάθω ποτέ έρχεται τ χαρτί κατάταξης στην αστυνομία στο περίπου και ποτέ πεουσιαζομαστε στο στρατόπεδο... γιατί ειμαι εκτός πόλης και θελω να ξερω λόγο το ότι θελω ν παω φρουραρχείο για αναβολή/απαλλαγή 5 μερες νωρίτερα και δεν θελω να χάσω την διορία.. ευχαριστω εκ τον προτέρων
Σημείωμα κατάταξης
και όσο αφορά την κατάταξη από Δ σε Α εγω πηρα την αναβολή 8/5 για οικονομικούς λόγους και θ έμπαινα με την Δ τωρα μπορει ν μπω μ την Α;
Σημείωμα κατάταξης
Κάπου στο ιντερνετ διαβασα ότι Δ ΕΣΣΟ είναι οσοι έκοψαν αναβολή μέχρι 20-25 ιουνίου και όχι 31. Οι υπόλοιποι πήγαν Α ΕΣΣΟ 2020 γιατί είχαν ήδη γεμίσει. Εγώ έκοψα κάπου στις 6-7 Ιουνίου και ακόμα μου λέει Δ ΕΣΣΟ
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπέρα σε όλους. Πρόκειται να καταταγώ με Δ ΕΣΣΟ Οκτώβρη. Φαντάζομαι μέσα στην εβδομάδα ή το αργότερο στην επόμενη θα έχουν βγει οι μονάδες. Πως μπορώ να πάρω το χαρτί κατάταξης με την πρώτη ευκαιρία; Να πάω Στρατολογία απευθείας ή να ενοχλώ συνέχεια το Αστυνομικό Τμήμα; Επίσης για ακτινογραφίες κλπ, πρέπει να έχω απαραίτητα το χαρτί; Μπορώ να τους δείξω από την ιστοσελίδα ότι είμαι υπόχρεος για κατάταξη;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Σημείωμα κατάταξης
Για το χαρτί περιμένεις πότε θα το στείλει η στρατολογία στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα για να πας να παραλάβεις. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι να το πάρεις νωρίτερα.
Και ναι για την ακτινογραφία θες το χαρτί.
Και ναι για την ακτινογραφία θες το χαρτί.
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπερα σε ολους. Την αναβολη την εκοψα 20/7/19. Συμπληρωνω τα στοιχεια μου στην katataxi.armyΜου αναφερει οτι "τα στοιχεια που εχω εισαγει δεν αντιστοιχουν σε στρατευσιμο". Εχω προγραματισει να ξενοικιασω το σπιτι τελη οκτωβριου. Ειμαι μπερδεμενος.
Σημείωμα κατάταξης
Σου γραφει έτσι γιατί δεν εχουν περαστεί ακόμα τα στοιχεία της Δ εσσο
Σημείωμα κατάταξης
Στο stratologia.gr, κάτω κάτω λέει κάπου, πληροφορίες για την κατάταξη μου. Εκεί βάλε τα στοιχεία σου κ θα δεις... Ακόμα δεν έχουν αναρτήσει ακριβής πληροφορίες για μέρος και ημερομηνία παρουσίασης αλλά τουλάχιστον θα ξέρεις σε ποια ΕΣΣΟ θα είσαι.
Σημείωμα κατάταξης
1) Αυτοί που πρόλαβαν και έκοψαν την αναβολή μέχρι 25 ιουλίου θα μπουν τώρα τον Οκτώβρη (Δ ΕΣΣΟ). 2) Το σημειώμα κατάταξης έρχεται μια εβδομάδα πριν παρουσιαστούμε (20 Οκτώβρη περίπου θα παρουσιαστούμε)
3) Η Α ΕΣΣΟ (Φλεβάρης 2020) θα υπηρετήσει 12 μήνες.
3) Η Α ΕΣΣΟ (Φλεβάρης 2020) θα υπηρετήσει 12 μήνες.
Σημείωμα κατάταξης
Καλησπέρα σας παιδιά, στο site της στρατολογίας είχε να συμπληρώσουμε τα στοιχεία μας μέχρι της 31 Αυγούστου (διαδικασία όχι υποχρεωτική). Μέσα σε αυτά τα στοιχεία συμπεριλαμβανόταν και η μονάδα προτίμησής μας. Δήλωσα Ειδικές Δυνάμεις, ξέρετε αν λαμβάνουν υπόψιν τις προτιμήσεις μας ή σε γράφουν στο παπάρι τους ;
Επίσης, ειδα απο βίντεο της ΕΣΣΟ του Αυγούστου ότι όσοι παρουσιαστήκαν ΚΕΕΔ κάναν αθλήματα. Ξέρουμε αν έχει αλλάξει κάτι επ'αυτού ;
Ξέρω, δεν είναι πολύ σχετικά με το τοπικ αυτά που ρωτάω, αλλά αν μπορούσε κάποιος να απαντήσει θα ήμουν υπόχρεος.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Επίσης, ειδα απο βίντεο της ΕΣΣΟ του Αυγούστου ότι όσοι παρουσιαστήκαν ΚΕΕΔ κάναν αθλήματα. Ξέρουμε αν έχει αλλάξει κάτι επ'αυτού ;
Ξέρω, δεν είναι πολύ σχετικά με το τοπικ αυτά που ρωτάω, αλλά αν μπορούσε κάποιος να απαντήσει θα ήμουν υπόχρεος.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σημείωμα κατάταξης
Το τελευταίο που προκύπτει; Ψηφίστηκε κάτι τέτοιο; Ακούγεται τα τελευταία χρόνια αρκετά αλλά δεν υλοποιείται. Δεν το αμφισβητώ αλλά θέλω να ξέρω αν γνωρίζεις κάτι συγκεκριμένο και το λες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης