Τι ειδικότητα θα δηλώσετε για ΕΠΟΠ; (2021)
- Zwgrafiotis13
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
Καλησπερα ρε παιδια... να ρωτησω κατι;
εγω που ημουν 35ΜΚ ΚΥΠΡΟΣ
το βρισκουν αυταπαγγελτα οτι ημουν κυπρο; Διοτι το απολυτηριο στρατου δεν δειχνει οτι ημουν κυπρο... Δειχνει που παρουσιαστικα και που επαναπατριστηκα. Ευχαριστω...
το βρισκουν αυταπαγγελτα οτι ημουν κυπρο; Διοτι το απολυτηριο στρατου δεν δειχνει οτι ημουν κυπρο... Δειχνει που παρουσιαστικα και που επαναπατριστηκα. Ευχαριστω...
Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια πολλά. Εγω είμαι 21 είμαι τριτεκνος έχω υπηρετήσει 8 μήνες στην προεδρική φρουρά και έχω απολυτηρίου λυκείου 18,7. Εχω και δίπλωμα οδήγησης β κατηγορίας. Σπουδαζω κιόλας αλλά δεν έχει σημασία στην προκήρυξη γιατί ειναι άσχετο με τις ειδικότητες. Αυτο που ήθελα να ρωτήσω είναι αν έχω πιθανότητες να μπω είτε ως ειδικότητα πυροσβέστης είτε αμύνης αεροδρομίων ειδικών επιχειρήσεων. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !
Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω αν το πτυχίο του ΕΠΑΛ χρειάζεται κάποια έξτρα πιστοποίηση γιατί κάτι γράφει για πιστοποίηση δευτεροβάθμιας αλλά δεν κατάλαβα να πω την αλήθεια.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 44
Zwgrafiotis13 έγραψε:Καλησπερα ρε παιδια... να ρωτησω κατι;
εσύ παίρνεις μήνες στην Ελλάδα Χ10 και μήνες στην κυπρο Χ15 καπου θα λέει πότε πηγες στην μοναδα της κυπρου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Πέμ Μαρ 25, 2021 8:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπέρα σε όλους. Εγω έχω απολυτήριο 18.7 επίπεδο γνώσης αγγλικής γλώσσας β2 τριτεκνος δίπλωμα οδήγησης β και υπηρέτησα στην προεδρική φρουρά. Τι πιθανότητες έχω να μπω ; Σκέφτομαι να δηλώσω πυροσβεστική ή αμύνης αεροδρομίων ειδικών επιχειρήσεων. Εχω ελπίδες; Και ας είναι και τραυματιοφορεας δεν έχω πρόβλημα αλλά έχω ελπίδες ;
Καλησπέρα παιδια
Έχω πτυχίο νοσηλευτή πέρα απο Το πτυχίο Χρειάζεται να προσκομίσω και αδεια ασκήσεως επαγγέλματος;
Ευχαριστώ πολύ.
Έχω πτυχίο νοσηλευτή πέρα απο Το πτυχίο Χρειάζεται να προσκομίσω και αδεια ασκήσεως επαγγέλματος;
Ευχαριστώ πολύ.
Θανάσης έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Εγω έχω απολυτήριο 18.7 επίπεδο γνώσης αγγλικής γλώσσας β2 τριτεκνος δίπλωμα οδήγησης β και υπηρέτησα στην προεδρική φρουρά. Τι πιθανότητες έχω να μπω ; Σκέφτομαι να δηλώσω πυροσβεστική ή αμύνης αεροδρομίων ειδικών επιχειρήσεων. Εχω ελπίδες; Και ας είναι και τραυματιοφορεας δεν έχω πρόβλημα αλλά έχω ελπίδες ;
και γιατι δεν πας για αστυνομια;
Οι πιθανότητες πιστεύω είναι καλές που έχεις με αυτά που γράφεις παίρνεις μπόλικα μόρια!
Καλησπέρα σε όλους, Χρόνια Πολλά και καλή μας επιτυχία!
Θα ήθελα να ρωτήσω εφόσον έχω στείλει την αίτηση μου για ΕΠΟΠ ΠΑ αλλά μετά είχα δει ότι βγήκε προκήρυξη και για Νομικό Σώμα, ξέρει κανένας εάν μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου και στο νομικό σώμα και να δηλώσω εκεί ότι είμαι κοινός υποψήφιος και σε ΠΑ;(Στα χαρτιά της ΠΑ δεν έβαλα στην επιλογή κοινό σώμα το ΝΣ)
Καλησπέρα σε όλους, Χρόνια Πολλά και καλή μας επιτυχία!
Θα ήθελα να ρωτήσω εφόσον έχω στείλει την αίτηση μου για ΕΠΟΠ ΠΑ αλλά μετά είχα δει ότι βγήκε προκήρυξη και για Νομικό Σώμα, ξέρει κανένας εάν μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου και στο νομικό σώμα και να δηλώσω εκεί ότι είμαι κοινός υποψήφιος και σε ΠΑ;(Στα χαρτιά της ΠΑ δεν έβαλα στην επιλογή κοινό σώμα το ΝΣ)
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
ανωνυμος έγραψε:Θανάσης έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Εγω έχω απολυτήριο 18.7 επίπεδο γνώσης αγγλικής γλώσσας β2 τριτεκνος δίπλωμα οδήγησης β και υπηρέτησα στην προεδρική φρουρά. Τι πιθανότητες έχω να μπω ; Σκέφτομαι να δηλώσω πυροσβεστική ή αμύνης αεροδρομίων ειδικών επιχειρήσεων. Εχω ελπίδες; Και ας είναι και τραυματιοφορεας δεν έχω πρόβλημα αλλά έχω ελπίδες ;
εσύ γτ δεν πας αστυνομία, μήπως επειδή δεν παίρνεις μόρια από θητεία στην λέσχη και στα ΚΑΑΥ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Πέμ Μαρ 25, 2021 10:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχω 300 μόρια για ειδικών αποστολών στρατού ξηράς εχω ελπίδες;
re pate kala re έγραψε:ανωνυμος έγραψε:Θανάσης έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Εγω έχω απολυτήριο 18.7 επίπεδο γνώσης αγγλικής γλώσσας β2 τριτεκνος δίπλωμα οδήγησης β και υπηρέτησα στην προεδρική φρουρά. Τι πιθανότητες έχω να μπω ; Σκέφτομαι να δηλώσω πυροσβεστική ή αμύνης αεροδρομίων ειδικών επιχειρήσεων. Εχω ελπίδες; Και ας είναι και τραυματιοφορεας δεν έχω πρόβλημα αλλά έχω ελπίδες ;
εσύ γτ δεν πας αστυνομία
είμαι ήδη!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα παιδιά καλή επιτυχία σε όλους και σε όλες εγώ ενδιαφέρομαι για την ειδικότητα υπηρέτης πολυβόλων ΕΔ και συγκεντρώνω 784 δεν ξέρω εάν τα έχω υπολογίσει σωστά για αυτό και τα βάζω από κάτω να με διωρθωσετε εάν κάνω λάθος Απολυτήριο λυκείου 12x12= 144 Αγγλικά β2 50 Δίπλωμα Β Γ 100+50 Προϋπηρεσία στην ειδικότητα 6-9 μήνες 150 Θητεία 9 μήνες 90 Μόρια Ειδικές δυνάμεις 100 Πολύτεκνoς 100
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
xristoss1996 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά καλή επιτυχία σε όλους και σε όλες εγώ ενδιαφέρομαι για την ειδικότητα υπηρέτης πολυβόλων ΕΔ και συγκεντρώνω 784 δεν ξέρω εάν τα έχω υπολογίσει σωστά για αυτό και τα βάζω από κάτω να με διωρθωσετε εάν κάνω λάθος Απολυτήριο λυκείου 12x12= 144 Αγγλικά β2 50 Δίπλωμα Β Γ 100+50 Προϋπηρεσία στην ειδικότητα 6-9 μήνες 150 Θητεία 9 μήνες 90 Μόρια Ειδικές δυνάμεις 100 Πολύτεκνoς 100
διπλώμα μετράει μονο το Γ ΑΡΑ 100 μόρια
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να μου πείτε αν γίνεται αν έχω μαζέψει σωστά τα μόρια. Για ειδικότητα πυροσβέστης, αμύνης αεροδρομίων ειδικών επιχειρήσεων ή τραυματιοφορέας. Απολυτήριο λυκείου 18.7×12=224,4, αγγλικά β2 50 τριτεκνος 50 δίπλωμα οδήγησης 50 και 8μηνη θητεία 8×10= 80, σύνολο 454,4. Αυτά είναι σωστά ; Έχω υπηρετήσει και στην προεδρική φρουρά αυτό προσθέτει κάποια μόρια στην συγκεκριμένη προκήρυξη; Ευχαριστώ για την ανταπόκριση
- greenalexyo
- Λοχαγός
- Posts in topic: 10
Σε ειδικότητες που ζητάει μόνο Απολυτηρίου λυκείου, σαν εάν κάποιος με Πτυχίο ΑΕΙ κάνει τα χαρτιά του, μετράνε τα μόρια του πτυχίου του ή αναγκαστικά πρέπει να βάλει το απολυτήριο λυκείου?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες