Μεταθέσεις στο στρατό (2015)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όλοι πάνε παραμεθόριο και μετά τον μήνα όποιος έχει μεγάλο βύσμα γυρίζει...
george

Δημοσίευση από george »

Καλησπερα... Στις 12 Σεπτεμβρη μπαινω τεθωρακισμενα-Αυλωνα-διαβιβασεις.Τα δικαιολογητικα Για να ερθω Αθηνα αν γινεται τα προσκομιζω στο κεντρο... Δηλαδη Αυλωνα με το που μπω; ...

Ποιες οι πιθανες μεταθεσεις αν δεν ερθω Αθηνα... ; .

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Τα δικαιολογητικά τα καταθέτεις στο στρατολογικό γραφείο που ανήκεις, όσο για Αθήνα και ο Αυλώνας στην Αττική ανήκει και εφόσον δικαιούσαι μετάθεση κοντά στον τόπο σου ποιο μακριά δεν θα πας
Άβαταρ μέλους
tekilas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από tekilas »

Θα ηθελα να ρωτησω για να παρω μεταθεση για το Ταγμα Εθνοφυλακης Ερμουπολης και απο κει στο Λοχο Εθνοφυλακης Θηρας τι βασικη εκπαιδευση πρεπει να εχω κανει; Σε ποιο κεντρο; Γενικα για τα ταγματα εθνοφυλακης τι ισχυει, που υπαγονται; Επισης πρεπει να εχω συγκεκριμενη ειδικοτητα για να παω εκει; Ευχαριστω εκ των προτερων
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν γίνεται να τοποθετηθείς μετά την βασική ούτε στο ένα ούτε στο άλλο διότι δεν θεωρούνται παραμεθόριες περιοχές, μόνο αν δικαιούσαι κατ'εξαίρεση μετάθεση η μειωμένη θητεία θα μπορέσεις να πας εφόσον είναι ο τόπος διαμονής σου

Σε τάγματα εθνοφυλακής πηγαίνεις από πεζικό-πυροβολικό-εφοδιασμού μεταφορών-μηχανικό-τεχνικό δεν ξέρω αν ξέχασα κάτι

Άβαταρ μέλους
tekilas
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από tekilas »

Δικαιουμαι λογω συνυπηρετουντος αδερφου. Το θεμα ειναι που εντασσεται το ταγμα εθνοφυλακης ερμουπολης. Γιατι αν παω βασικη εκπαιδευση τεθωρακισμενα μετα δεν θα μπορω να παρω μεταθεση για συρο αφου το ΤΕ δεν μ φαινεται να εντασσεται στα τεθωρακισμενα, ετσι δεν ειναι?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

tekilas έγραψε:Δικαιουμαι λογω συνυπηρετουντος αδερφου. Το θεμα ειναι που εντασσεται το ταγμα εθνοφυλακης ερμουπολης.Γιατι αν παω βασικη εκπαιδευση τεθωρακισμενα μετα δεν θα μπορω να παρω μεταθεση για συρο αφου το ΤΕ δεν μ φαινεται να εντασσεται στα τεθωρακισμενα, ετσι δεν ειναι;

από την στιγμή που δικαιούσαι τέτοια μετάθεση θα πας στο κοντινότερο στρατόπεδο του τόπου κατοικίας σου, έτσι και αλλιώς δεν είναι σίγουρο ότι επειδή έκανες βασική εκπαίδευση στα τεθωρακισμένα θα πάρεις μετάθεση σε μονάδα τεθωρακισμένων
Άβαταρ μέλους
tekilas
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από tekilas »

Αυτο ειναι υποχρεωτικο για αυτους που αποφασιζουν; Αν ας πουμε Στο λοχο εθνοφυλακης θηρας που ειναι το κοντινοτερο σε μενα υπαρχει θεση για 2 φανταρους και υπαρχουν εκει ηδη 2 βυζματικοι, το λογικο στη χωρα που ζουμε δεν ειναι να μην με πανε εκει αλλα να με κρατησουν το πολυ πολυ καμια συρο?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ε ναι, θα σε πάνε όσο ποιο κοντά μπορούνε
Άβαταρ μέλους
tekilas
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από tekilas »

Οκ, ευχαριστω
defender

Δημοσίευση από defender »

KΑλημέρα παιδια.

Χθες ορκιστηκα στο ΚΕΤΘ Αυλώνας και σε λίγες μέρες θα μάθω που θα πάρω μετάθεση. Μένω Αθήνα και ξέρω πως είναι δύσκολο να Πάω εκεί οπότε δήλωσα Καστοριά που έχω συγγενείς. Υπάρχει πιθανότητα να πάω εκεί; Να διευκρινήσω πως είμαι στο πεζικό.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Η Καστοριά δεν θεωρείται παραμεθόριος οπότε δύσκολο το κόβω
Χρηστος

Δημοσίευση από Χρηστος »

Καλημέρα οπως και το παιδι ποιο πανω ορκιστικα και εγω στο κετθ αλλα ειμαι απο σαμο οπως και ολλα τα χαρτια τα εχω στην σαμο εγω δικαιουμε να παρω μεταθεση αμεσως για σαμο?
Άγνωστος1

Δημοσίευση από Άγνωστος1 »

Καλημέρα! Δικαιούμαι 8μηνη θητεία, και μου έχουν πεί ότι μετά το 4μηνο δικαιούμαι μετάθεση κοντά στο σπίτι μου (Αθήνα). Μπορώ να επιδιώξω με κάποιον τρόπο, το πρώτο τετράμηνο να το βγάλω στην Κάλυμνο, όπου έχω γνωστούς;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από D.Y.K »

Λίγο δύσκολο.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες