Αναγκαια ειναι εδω και χρονια... μη μπερδευεστε με τις οργανικες.. και να αυξηθουν μπορει να μη καλυφθουν αμεσα... οπως επισης αν δεν αλλαξουν τον νομο δεν μπορουν να ξαναβγαλουν προκυρηξη.. το φεκ ηταν ρητο κ ελεγε τελευταια κατ εξαιρεση πριν την εισαγωγη της πρωτης σειρας των πανελληνιων.. θα δειξει εν καιρω..1500 προκυρηξη ειναι πολυ μεγαλη για να βγει.. ολα πιθανα ωστοσοPolice7 έγραψε:όταν λέει ότι είναι αναγκαία προσλήψη σημαίνει ότι δεν μπορεί να περιμένει 2 χρόνια! ΑυτάΒαγγέλης. έγραψε:Αυξηση οργανικων δεν σημαινει νεα προκυρηξη. Πρεπει να περαστει νεος νομος καθως εχουν εισχωρησει στις πανελληνιες οι σχολες λιμενοφυλακων κ αξιωματικων.. μη μπερδευεστε με την αστυνομια.. εκει υπαρχει ο αστυφυλακας, ο συνοριοφυλακας και οι ειδικοι φρουροι.. αστυφυλακες βγαινουν απο τη σχολη και οι υπολοιποι μπαινουν με προκυρηξεις.. το λιμενικο εχει λιμενοφυλακες κ μονο οπου εμπαιναν μεχρι περυσι μονο με προκυρηξεις ενω απο φετος μπαινουν με πανελληνιες.. μπορει να μη παρει ουτε επιλαχοντες ουτε νεα προκυρηξη και να παρει περισσοτερους απο πανελληνιες οπου σε δυο χρονια θα ειναι ανακριτικοι με την αποφοιτηση τους..Επισης δεν συγχεεται η προσληψη συνοριοφυλακων με το λιμενικο.. αυτοι εξυπηρετουν το υπουργειο για την αποφυγη 3μηνων αποσπασεων σε διμοιριες και προκεκα καθως επιβαρυνεται ο προυπολογισμος του..
Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)
Για ένα χρόνο τουλάχιστον δεν παίζει να Βγει νέα προκυρηξη. οι επιλαχόντες μέχρι κ ένα χρόνο παραμένουν σε αναμονή. το πιθανότερο είναι να πάρουν περισσότερα άτομα. δεν βγαίνει προκυρηξη τόσο εύκολα. οτινα ναι ο καθένας. ΑΦΟΥ ΖΗΤΑΝΝΕ ΑΤΟΜΑ Κ ΛΕΝΕ ΓΙΑ 1000 Μ 1500 ΘΕΣΕΙΣ ΓΤ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ Κ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΧΡΗΜΑ Κ ΧΡΟΝΟ.
Συμφωνω απολυτα! Και οπως ειπε πιο πανω ο φιλος αιτημα εγινε δεν σημαινει τπτ.. καθε χρονο καναν αιτηματα οι συνδικαλιστες του λς για ενισχυσηΓιωργος έγραψε:Για ένα χρόνο τουλάχιστον δεν παίζει να Βγει νέα προκυρηξη. οι επιλαχόντες μέχρι κ ένα χρόνο παραμένουν σε αναμονή. το πιθανότερο είναι να πάρουν περισσότερα άτομα. δεν βγαίνει προκυρηξη τόσο εύκολα. οτινα ναι ο καθένας. ΑΦΟΥ ΖΗΤΑΝΝΕ ΑΤΟΜΑ Κ ΛΕΝΕ ΓΙΑ 1000 Μ 1500 ΘΕΣΕΙΣ ΓΤ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ Κ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΧΡΗΜΑ Κ ΧΡΟΝΟ.
Νεα προκηρυξη δεν προκειται να βγει ! Ειναι καθαρα λογια του αερα... Επισης, τα αποτελεσματα δεν αργουν επειδη σκεφτονται για αυξηση των θεσεων. Εξ αρχης γνωριζαν ποτε θα ανακοινωσουν τα αποτελεσματα και σε εμενα τουλαχισοτν ειχαν πει Φεβρουαριο απο τον Οκτωβρη.
Γιωργος έγραψε:Για ένα χρόνο τουλάχιστον δεν παίζει να Βγει νέα προκυρηξη. Οι επιλαχόντες μέχρι κ ένα χρόνο παραμένουν σε αναμονή. Το πιθανότερο είναι να πάρουν περισσότερα άτομα. Δεν βγαίνει προκυρηξη τόσο εύκολα. Οτινα ναι ο καθένας. ΑΦΟΥ ΖΗΤΑΝΝΕ ΑΤΟΜΑ Κ ΛΕΝΕ ΓΙΑ 1000 Μ 1500 ΘΕΣΕΙΣ ΓΤ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ Κ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΧΡΗΜΑ Κ ΧΡΟΝΟ.
Ελα ντε δεν εχει λογικη ολο αυτο! Εγινε μια προκυρηξη και τωρα θελουν 1500 δλδ να γινει και αλλη. Τι να πω... Ας παρει απο τους ηδη επιλαχοντες. Ο διαγωνισμος αυτος δλδ γιατι εγινε; Επισης αν θυμαμαι καλα ο προηγουμενος εγινε το 2016. Δεν παιζει να ξαναβγει και εγω αυτης της γνωμης ειμαι. Αλλιως ειναι παδικικη χαρα εκει μεσα
Γιατί να είναι παιδική χαρά; κράτος είναι ότι θέλει κάνει.. ακόμη να το καταλάβετε; μην σας χαλάει αν μιλάνε κ θέλουν να βγάλει κ άλλη προκήρυξη ρε παίδες.. Υπάρχουν κ άλλοι π δεν τα έκαναν κ θέλουν να τα κάνουν. ακομη κ γι'αυτούς π τα έκαναν κ δεν τους πήραν.. Θα έπρεπε να χαίρεστε που θέλει να βγάλει ξ άλλη αρκεί να μπουν άτομα π το θέλουν.. Δηλαδή κ εδώ μέσα ο άλλος αρκεί να είναι καλύτερος από τον άλλον; χαρείτε που υπάρχουν τέτοια πράγματα.. Κ οι λόγοι είναι πολλοί... ειδικά γι'αυτούς στο είδη υπάρχων σώμα π είναι μέσα
Ο. Π. Κ. Ε
- shootmann
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
Πολύ σωστός ο Ξάνθος!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
Xanthos έγραψε:Γιατί να είναι παιδική χαρά; Κράτος είναι ότι θέλει κάνει. Ακόμη να το καταλάβετε; Μην σας χαλάει αν μιλάνε κ θέλουν να βγάλει κ άλλη προκήρυξη ρε παίδες. Υπάρχουν κ άλλοι π δεν τα έκαναν κ θέλουν να τα κάνουν. Ακομη κ γι'αυτούς π τα έκαναν κ δεν τους πήραν. Θα έπρεπε να χαίρεστε που θέλει να βγάλει ξ άλλη αρκεί να μπουν άτομα π το θέλουν. Δηλαδή κ εδώ μέσα ο άλλος αρκεί να είναι καλύτερος από τον άλλον; Χαρείτε που υπάρχουν τέτοια πράγματα. Κ οι λόγοι είναι πολλοί... Ειδικά γι'αυτούς στο είδη υπάρχων σώμα π είναι μέσα
δεν χαιρομαι αν θα ξαναβγαλει αλλη. Εκτος του οτι ειμαι 29 και ειμαι στο οριο ηλικιακα, ειναι ψυχοφθορο, χρονοβορο και μας παει πισω γενικα με τοση αναμονη. Αμα θελουν τοσο πολυ κοσμο και εχουν αναγκη, ας παρουν απο αυτη την προκηρυξη. Δοξα τω θεω, αιτησεις εχουν γινει υπεραρκετες. Καλυπτουν 1500 λφ κ αλλους τοσους επιλαχοντες αμα θελουν. Και οσοι δεν εκαναν σε αυτη την προκηρυξη ειτε γιατι τους φανηκαν λιγα τα ατομα (155) , ειτε γιατι προτιμησαν εφ αλλα εκατσαν στον αξονα και δεν μπηκαν, δεν τους φταιει κανεις αλλος. Βολεψακηδες δεν θελουμε στο σωμα. Ας πανε συνοριοφυλακες οσοι δεν εκαναν στο λιμενικο και αγαπουν τοσο πολυ την αστυνομια.
alex
Φιλε μου υπηρχαν προκηρυξεις να κανεις αιτηση ξεκιναμε 1500 εφ μετα το λιμενικο και τωρα θα τρεξει σε λογο συνοριοφυλακων.Xanthos έγραψε:Κράτος είναι ότι θέλει κάνει.. Κ με τους ειδικούς φρουρούς υποτίθεται ότι δεν θα επερνε άλλους επιλαχών κ να π ζήτησες.. οπότε έτσι μπορούν να κάνουν κ με αυτούς είτε με νέα είτε με επιλαχών.. αν κ το επιλαχών δύσκολα γιατί δεν το αναφέρουν καν πάρα μόνο για νέα
Ειναι παραλογη η νεα προκυρηξη εφοσον ΤΡΕΧΕΙ ηδη μια και εχουν κανει αιτησεις 6000 ατομα. Ειναι ρεαλισμος δεν ειναι κατι αλλο καο απλη λογικη. Εχει προκηρυξη συνοριοφυλακων αν θες να κανεις τα χαρτια σου.. φιλικα
Ξανθος δεν σκέφτεσαι σφαιρικα κ σωστά τα βλέπεις από την δική σ κ μόνο οπτική γωνία οπωσ σε συμφέρει. εχεισ σκεφτεί παιδιά που είναι 29 χρόνων κ έχουν χάσει τόσες προκυρηξεισ τόσα χρόνια; που είχε βγει μόνο μια; κ αυτή για λίγα άτομα; κ δεν έχουν άλλη ευκαιρία λόγω ηλικίας; Εγώ είμαι 29 έχω μορια κ δεν έχω άλλη ευκαιρία. ούτε συνοριοφύλακας μπορώ ούτε ειδικός φρουρός για 3 μήνες. κ Μ λες εσύ δεν πρόλαβαν να την κάνουν κ άλλα άτομα; πάμε καλά; εγώ περίμενα πόσα χρόνια φιλαράκι. ποσο χρονών είσαι;
Φιλε με ολο το σεβασμο δεν ειναι θεμα χαρας η λυπης η το τι θελεις εσυ κ γω και ο ενας και ο αλλος... Δεν μπορει να βγαλει νεα, βαση του υπαρχον νομου και της εισαγωγης της σχολης στις πανελλαδικες εξετασεις.. το ελεγε ξεκαθαρα το φεκ πως μπορει να προκυρηχθει διαγωνισμος μεχρι την εισαγωγη της πρωτης σειρας μεσω πανελλαδικων οπως κ εγινε. Αν καποιος δεν εκανε τα χαρτια του γιατι ηταν λιγες η θεσεις μαλλον δεν το ηθελε τοσο πολυ.. επισης πρακτικα δεν γινεται να βγαλει αν δεν αλλαξει ο νομος.. η αστυνομια εχει φρουρους και συνοριοφυλακες μεσω προκυρηξης και αστυφυλακες μεσω σχολης.. το λιμενικο λιμενοφυλακες μεσω σχολης.. ειναι σαν να λεμε οτι θα βγαλει η αστυνομια με προκυρηξη για αστυφυλακες πραγμα π ναι αδυνατο..Xanthos έγραψε:Γιατί να είναι παιδική χαρά; κράτος είναι ότι θέλει κάνει.. ακόμη να το καταλάβετε; μην σας χαλάει αν μιλάνε κ θέλουν να βγάλει κ άλλη προκήρυξη ρε παίδες.. Υπάρχουν κ άλλοι π δεν τα έκαναν κ θέλουν να τα κάνουν. ακομη κ γι'αυτούς π τα έκαναν κ δεν τους πήραν.. Θα έπρεπε να χαίρεστε που θέλει να βγάλει ξ άλλη αρκεί να μπουν άτομα π το θέλουν.. Δηλαδή κ εδώ μέσα ο άλλος αρκεί να είναι καλύτερος από τον άλλον; χαρείτε που υπάρχουν τέτοια πράγματα.. Κ οι λόγοι είναι πολλοί... ειδικά γι'αυτούς στο είδη υπάρχων σώμα π είναι μέσα
- hellenic_ranger
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 24
Καλησπέρα παιδιά... Πιστεύω προκυρηξη άλλη για το λιμενικό δεν θα βγάλει... Λέει μέσα στην προκυρηξη για όποιον την διάβασε όλη, ότι ο πίνακας με τους επιλαχόντες μένει ενεργός για έναν χρόνο αυτό για μένα αυτόματα σημαίνει ότι θα καλέσει επιλαχόντες. Θέλουν άτομα μπορεί να μην πάρει 1000 και 1500 αλλά μπορεί να πάρει 500 600 άτομα και αν θελήσουν και άλλους να πάρουν και άλλους επιλαχόντες (το έχει κάνει παλιά στην πυροσβεστική καλούσε επιλαχόντες για πολύ καιρό μετά) ...xanthos για μένα μεγάλο λάθος που δεν έκανες τα χαρτιά σου ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει να που τώρα μπορεί να πάρει παραπάνω άτομα την ίδια βλακεία είχα κάνει το 11 που έδωσα βάση στην προκυρηξη της αστυνομίας και με το λιμενικό δεν ασχολήθηκα καν και κάθισα ωραιότατα στον μεσαίο άξονα...
Με όλο το σεβασμό Γιώργο κ στους υπόλοιπους μια χαρά σφαιρικά σκέφτομαι.. Όχι δυστηχος δεν τα έκανα για προσωπικούς λόγους τα χαρτιά μ για το λιμενικό.. δεν μίλησα για τον εαυτό μου αλλά γενικά.. Δεν μίλησα ποτέ για τον εαυτό μ Κ ποτέ δεν σκέφτηκα την πάρτυ μου. ειμαξ είδη 29.. το αν είναι βλακεία γ αν χάσαμε τα χρόνια το τι χάσαμε κ το τι όχι το ξέρει ο κάθε ένας μας.. Κ εγ έχασα στους ειδικούς φρουρούς π δεν τα έκανα στην Β π θα ήμουν από τους πρώτους μέσα γιατί πολύ απλά δεν το πίστεψα ποτέ.. άσχετο αλλά σχετικό μ αυτά ο λέμε.. Ένα άλλο το ότι δεν μιλάω για την πάρτυ μ Κ μιλάω είναι να χαιρόμαστε ο υπάρχουν προσλήψεις. δηλαδη ένας π σπούδαζε κ είναι 27 τώρα κ απολύεται αύριο από το στρατό πχ.. Γιατί να μη έχει την ευκαιρία αν το γουστάρει να μπει τώρα με μια νέα προκήρυξη; για να καταλάβετε δεν μιλάω για εμένα.. καθαρά πράγματα... μιλάω για το σύνολο.. πολλά παραδείγματα υπάρχουν κ γι'αυτούς π δεν μπήκαν τώρα κ γι'αυτούς κ. δεν έκαναν τα χαρτιά τους.. τεσπα. παντα φιλικά κ όποιος κατάλαβε κατάλαβε τι θέλω να πω
Ο. Π. Κ. Ε
Κ το όλο θέμα είναι να σκεφτόμαστε ανθρώπινα.. όπου υπάρχει ανεργία κ ταυτόχρονα προσλήψεις όπου κ να είναι αυτό είναι καλό. αυτο λέω στην ουσία... Κ να χαίρεστε με το ότι υπάρχουν κ λένε ότι θα υπάρξουν προσλήψεις.. Τώρα τα γιατί κ ξεγιατι να πάρει από άλλη προκήρυξη δεν είναι στο χέρι μας
Ο. Π. Κ. Ε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες