Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2019)
Είμαι 2540 στην Α και στην Β γύρο στις 3000... Στην ουσία τι προφισιενσι π πήρα.. τα μόρια αυτά στα βγάζω με την μοριοδότηση των ειδικών φρουρών φίλε.
Ο. Π. Κ. Ε
Εχει κανεις την τελευταια προκυρηξη να δούμε τι ήθελε κ τι μοριοδοτουσε4;
Ο. Π. Κ. Ε
Φιλε όσα μορια και να έχεις δυστυχώς αν δεν εχεις την εντοποιοτητα δε περνάς! Κρίμα δυστυχώς αυτή η προκυρηξη είναι καθαρά μόνο για τους εβριτες!
Garlik έγραψε:Φιλε όσα μορια και να έχεις δυστυχώς αν δεν εχεις την εντοποιοτητα δε περνάς! Κρίμα δυστυχώς αυτή η προκυρηξη είναι καθαρά μόνο για τους εβριτες!
αποκλειστικά για τον Έβρο θα είναι;
και ο xanthos τι θα κάνει?
400 οικογένειες από Έβρο Θα φάνε ένα κομμάτι ψωμί. Πρέπει οι νέοι να μένουν στον τόπο τους. Γιατί τα σύνορα αδειάζουν από νέους
τελικά μάθαμε αν βγει φέτος και αν θέλει υποχρεωτικά ξένη γλώσσα;
Πολύ δύσκολο να αλλάξετε υπηρεσία. Γι αυτό θέλουν από Έβρο Κ παραμέθωριο... Για να παραμείνουν στα συνοριακα τμήματα Κ να μην θέλουν να πάρουν μετάθεση ως αστυφ Μετά από 8 χρόνια.
Συνοριοφυλακες έχουν Έβρο Λάρισα Γιάννενα Θεσσαλονίκη κ σε κάτι αλλά όπως λέει το σαιτ τις αστυνομίας.. Δηλαδή μόνο για Έβρο θα βγάλουν τις 400 θέσεις;
Ο. Π. Κ. Ε
Καλησπέρα παιδιά να γνωρίζεται όλοι σας εφόσον θα μπει εντοπιότητα και είναι δεδομένο αυτό η οποιαδήποτε συζήτηση για μόρια χωρίς να έχετε εντοπιότητα είναι άκυρη δλδ αν ζητήσουν 300 άτομα για Έβρο και πληρούν τ βασικά κριτήρια να κάνουν τα χαρτιά τους ασχέτως μορίων αν βρεθούν αυτοί οι 300 πάνε αυτοί αυτόματα αν δεν βρεθούν πάει με τον πίνακα κατάταξης μορίων από γενική σειρά. Παντός μια άποψη προσωπική από τους 400 δύσκολα να μπει κάποιος χωρίς εντοπιότητα
ναι φιλε. Ειμαι διδυμοτοιχο! Σε ευχαριστω!Xanthos έγραψε:Σε ευχαριστώ αδερφέ. Εσύ αν θυμάμαι καλά μπήκες σωστά; Κ σ εσένα φίλε ότι καλύτερο κ με προσοχή στο δρόμο φίλε...
Μπράβο φίλε χαίρομαι για εσένα.. εύχομαι όλα να πάνε καλά.. άντε κ άμα μπούμε κ εμείς αν προλάβουμε να τα κάνουμε να έχουμε κ ένα άτομο να μας πει τι παίζει στη σχολή.. :)
Ο. Π. Κ. Ε
Κύριοι συνοριοφυλακες είχε το. Μετ'έπειτα τμήμα αλλοδαπών στην Αθήνα. Τι λέτε παίζει να πάρει παιδί από Αθήνα; συνοριακα τμήματα υπάρχουν μόνο στον Έβρο μετά τη αναδιάρθρωση
Υπαρχει τμημα Λαθρομεταναστευσης στη Γαδα.. εκει μπορει να παει συνοριοφυλακας!
Δεν υπάρχει πλέον. Όπως Κ όλα τα γραφεία λαθτομεταναστευσης. Στα νησιά υπάρχουν μόνο τα τμήματα διαχείρισης μεταναστευσης... Κ στην Θεσσαλονίκη. Ο πρωθυπουργός το είπε καθαρά 400 συνοριακοι για Έβρο
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 59
Για να δούμε τι έπεται ρε μάγκες το 92 είμαι κι εγώ δεν έχω περιθώρια πολλά. Δεν προλαβαίνω και το προφισιενσι.
POLICE
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες