Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)
ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΝΤΕΣ;
ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ.. ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΚΤΛ
ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ.. ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΚΤΛ
Όποτε αποτελέσματα από Δευτέρα κύριοι
Παιδια συγνωμη που το ανακινονω ετσι αλλα μολις με στειλαν email και με λλεν οτι ισοψηφω με αλλους και αν θελω να παρεβρεθω στην κληρωση 6-9-19 ... παρεπιπτοντως συμπληρωνα 2630 μορια στην αλφα κατηγορία
Θεωρώ ότι αν κάποιος όντως είχε κάποια πληροφορία.. Θα ήταν στο περίπου!! Δεν βοηθάει το περίπου όμως γτ όλα αλλάζουν κ λίγο πολύ όλοι θέλουμε να στηριζομαστε κ να ενημερωνομαστε από κάποια πληροφορία κάποιου εδώ μέσα.. Αλλά στην τελική, έρχομαι στα λόγια σου, είμαστε άξιοι της μοίρας μας, διότι πολύ απλά το τελικό αποτέλεσμα έχει σημασία και όχι το περιπουlamdar92 έγραψε: Εγώ θα σταθώ στο άλλο για να τελειώνουμε... ; Εδώ ξεκάθαρα βλέπουμε το αρχηγείο να μας ξεμπροστιάζει.. κανένας δεν είχε καμία πληροφορία μετά από αυτήν την ανακοίνωση.. είμαστε άξιοι της μοίρας μας όλοι σε αυτό το νήμα.. όλες οι πληροφορίες ήταν άκυρες και όπως είπα μας διαψεύδει την αρχηγείο μετά από αυτή την ανακοίνωση περί κληρώσεων..
CASTILLO έγραψε:Λοιπον για πολλοστη φορα θα το πω
α κατηγορια 2380 με μικρη πιθανοτητα ελαχιστης πτωσης
β κατηγορια 2640 με μεγαλη πιθανοτητα πτωσης εως 80 μοναδες.
η σφαγη στην α γινεται στους τελευταιους 100. Εχουν προκυψει πολλες ισοβαθμιες
αντιστοιχα στην β τα πραγματα ειναι πιο ξεκαθαρα. Οι 100 πρωτοι ειναι ανετοι και απο θεσεις 220-300 γινεται η σφαγη του δραμαλη.
δλδ με 2370 που έχω είμαι στο όριο ;:o
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 9
- Επάγγελμα: Λοχιας
Castillo το θεμα ειναι κληρωση θα γινει και για τους επιτυχοντες; ή μονο στις τελευταιες θεσεις των 1200ιων θα γινει κληρωση για να δουν ποιος θα μπει;
- Asdorf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 13
Opel-gtc έγραψε:Παιδια συγνωμη που το ανακινονω ετσι αλλα μολις με στειλαν email και με λλεν οτι ισοψηφω με αλλους και αν θελω να παρεβρεθω στην κληρωση 6-9-19 ... παρεπιπτοντως συμπληρωνακ 2630 μορια στην αλφα κατηγορία
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 10
Πριν καιρό διάβασα τ νήμα του 2011 και έλεγαν οτ τους έπαιρναν τηλέφωνο για κλήρωση πριν βγουν τα μόρια. Καλούσαν και ατομα πάνω από τν βάση...
Αλανια καλησπερα. Συνηθως ολοι εχουμε ενα γνωστο στο σωμα που μιλησε με δικο του γνωστο στη Γ. Α. Δ. Α ο οποιος τον ενημερωσε για τις βασεις. Τι εγινε σημερα. Με πειρε αυτος ο γνωστος και μου ειπε, με επιφυλαξη παντα, οτι ο δικος του στη Γ. Α. Δ. Α, ο οποιος πειρε αποσπαση εκει για 15 ημερες για την καταμετρηση, τον ρωτησε αν εχει κανεναν δικο του ο οποιος εχει κανει τα χαρτια του και αυτος του εδωσε το ονομα μου. Εγω εχω 2,440 μορια στην Α. Μου ειπε οτι δεν ειμαι ουτε στους επιλαχοντες! Ειναι κ αυτη "εγκυρη πηγη"; Και ρωταω τον castillio τη φαση ο δικος του; Μου φαινεται υπερβολη και σε εμενα και σε ολους το 2600+ στην Α.
Νασαι καλα μπρο
Λογικά σ όλους.. γιατί πχ μπορεί επιτυχών 2500 ν έχουν 10 άτομα μ Τ ίδια κριτήρια κλυπ.. όποτε αυτοί πρέπει μα πάρουν μια σειρά από 1-10Ι' Μ. Α. Κ έγραψε: Castillo το θεμα ειναι κληρωση θα γινει και για τους επιτυχοντες; ή μονο στις τελευταιες θεσεις των 1200ιων θα γινει κληρωση για να δουν ποιος θα μπει;
- Asdorf
Τι ώρα γράφει και που κάντο ένα copy paste re φίλε εδώ στο νήμα να δούμε ορθώς τι γράφει και κρύψε τα στοιχεία σου μπροOpel-gtc έγραψε:Νασαι καλα μπρο
Δεν σημαίνει κάτι.. μπορεί μα εισια στην θέση 800 πχ με άλλους 2-3 π έχουν τ ίδια κριτήρια με σένα αλλά πρέπει να υπάρχει κάποιος ατην 800-801-802 ασχέτως αν είσαι επιτυχώνOpel-gtc έγραψε: Νασαι καλα μπρο
Τιιιιι; Οντως Γουλβερ?; Αν ειναι δυνατοον
- Asdorf
Σίγουρα να το πάρουμε απόφαση εμείς;wolver έγραψε:Βάση στην Α 2620 1000% παίδες...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες