Σχολή Αστυφυλάκων - Υποψήφιοι (2018)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Γεια σας παιδιά είμαι καινουκαινο στο forum και τελειώνω την β Λυκείου και του χρονου δίνω πανελλήνιες και θα ήθελα να μπω στην αστυνομια. Απλος με απασχολεί κάτι το οποίο με βάζει σε σκέψεις αν αξίζει να προσπαθήσω. Οι γονείς μου κατάγονται από την Κορυτσά και κατέχουν την ελληνική ιθαγενειι εδώ και χρόνια. Την πήραν άμεσα μόλις ήρθα. στην Ελλάδα διότι είχαν ρίζες από εδώ ωστόσο το επίθετο και το όνομα τους δεν είναι ελληνικό και φοβαμαι ότι ακόμα και αν βγάλω τα απαιτούμενα μόρια και περάσω τις απαραιαπαρα εξετασεις δεν θα με πάρουν για αυτό τον λόγο. Τι λέτε?
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 37
Αlexandros123bchfh έγραψε:Γεια σας παιδιά είμαι καινουκαινο στο forum και τελειώνω την β Λυκείου και του χρονου δίνω πανελλήνιες και θα ήθελα να μπω στην αστυνομια. Απλος με απασχολεί κάτι το οποίο με βάζει σε σκέψεις αν αξίζει να προσπαθήσω. Οι γονείς μου κατάγονται από την Κορυτσά και κατέχουν την ελληνική ιθαγενειι εδώ και χρόνια. Την πήραν άμεσα μόλις ήρθα. στην Ελλάδα διότι είχαν ρίζες από εδώ ωστόσο το επίθετο και το όνομα τους δεν είναι ελληνικό και φοβαμαι ότι ακόμα και αν βγάλω τα απαιτούμενα μόρια και περάσω τις απαραιαπαρα εξετασεις δεν θα με πάρουν για αυτό τον λόγο. Τι λέτε?
Οχι δν προκειται ν συμβει αυτο. τ κριτηρια αναφερονται στν προκηρυξη κ σιγουρα δν αποκλειει καποιον απο τ ονομαα
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 11
Τι μας λές εδώ μέσα; Θα μας κουφάνεις τελείως.Αlexandros123bchfh έγραψε:Γεια σας παιδιά είμαι καινουκαινο στο forum και τελειώνω την β Λυκείου και του χρονου δίνω πανελλήνιες και θα ήθελα να μπω στην αστυνομια. Απλος με απασχολεί κάτι το οποίο με βάζει σε σκέψεις αν αξίζει να προσπαθήσω. Οι γονείς μου κατάγονται από την Κορυτσά και κατέχουν την ελληνική ιθαγενειι εδώ και χρόνια. Την πήραν άμεσα μόλις ήρθα. Στην Ελλάδα διότι είχαν ρίζες από εδώ ωστόσο το επίθετο και το όνομα τους δεν είναι ελληνικό και φοβαμαι ότι ακόμα και αν βγάλω τα απαιτούμενα μόρια και περάσω τις απαραιαπαρα εξετασεις δεν θα με πάρουν για αυτό τον λόγο. Τι λέτε;
REDMAN316 έγραψε:Streak21 έγραψε:Παιδιά να κάνω μια ερώτηση αν κάποιος κοπεί στην πκε μπορεί να συμμετέχει κανονικά στις επόμενες προκηρύξεις η όχι;
Κανονικότατα μπορεί αλλά θα ξανά περάσει φυσικά πκε
ακομα και εαν κοπει λογο υψους που υποθετικα δεν γινεται να αλλαξει;
-
- Στρατιώτης
Την Αίτηση συμμετοχής την εκτυπώνω απευθείας από τη προκήρυξη; Επίσης, για την υπεύθυνη δήλωση για τα προσόντα 5,7,8 και 9 την γράφω εγώ εκτυπώνοντας απλά μια δήλωση του νόμου 105;
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 10
Φίλε δεν εκτυπώνεις τίποτα, πας στην αστυνομία με ταυτότητα καετελακι,2 φωτογραφιες καο ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.Panos12221 έγραψε:Την Αίτηση συμμετοχής την εκτυπώνω απευθείας από τη προκήρυξη; Επίσης, για την υπεύθυνη δήλωση για τα προσόντα 5,7,8 και 9 την γράφω εγώ εκτυπώνοντας απλά μια δήλωση του νόμου 105;
-
- Στρατιώτης
Μου το είπε ο σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού που τον ρώτησα για αυτό το θέμα και μου είπε οτι είναι πιθανό λόγω της καταγωγής μου ανεξαρτήτως αν κατέχω την ελληνική ιθανιθαγενεια αλλά έχω διαβάσει ότι μόνο αυτό απαιτείται και με τις εξετάσεις που θα περάσεις και φυσικά τα απαιτούμενα μορια
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Streak21 έγραψε:ακομα και εαν κοπει λογο υψους που υποθετικα δεν γινεται να αλλαξει;
Ναι, δίνω 4 φορά φέτος και έχω δει αυτό που λες αλλά φυσικά ξανά κόβεται
Παιδια πως τις βλεπετε τις βασεις γ αστυφυλακων φετος?
Στον ουρανό οι βάσεις
Πιο πολυ απο περυσι;
-
- Ταγματάρχης
Γιά εκεί πάει η δουλειά. Δύσκολα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Λίγες οι θέσεις και οι βάσεις τραβάν την ανηφόρα.Kon έγραψε:Πιο πολυ απο περυσι;
-
- Ταγματάρχης
Γιατί εσύ περιμένεις πτώση;glock έγραψε:Στον ουρανό οι βάσεις
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 37
Καθε χρονο τ ιδια... καθηστε ν τελειωσουν οι πανελληνιες ν βγουν τ μοριαα κ υστερα βλεπουμεε τωραα οτι κ ν λεμεε δν βασιζετε πουθεναα
-
- Ταγματάρχης
Ναι εντάξει έχεις δίκιο αλλά λόγω ότι οι θέσεις είναι πολύ λίγες με αυτό το σκεπτικό μιλάω. Πάντα βρίσκονται οι καλοί που σηκώνουν τις βάσεις με τόσες λίγες θέσεις.marsupilami έγραψε:Καθε χρονο τ ιδια... Καθηστε ν τελειωσουν οι πανελληνιες ν βγουν τ μοριαα κ υστερα βλεπουμεε τωραα οτι κ ν λεμεε δν βασιζετε πουθεναα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες