Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 85
Για τους εσωτερικους θα ειναι ελαχιστες γιατι πηγαινουν μονο στις γυναικειες φυλακες. τουλαχιστον ετσι ειναι μεχρι στιγμης
Π γνωρίζεις κάτι παραπάνω για την προκήρυξη?
Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά λογικά Μάρτιο μας βλέπω ίσως και τέλι Φεβρουαρίου στην καλύτερη.
Χρήστος Λάρισα μόλις βγει των Δήμων μετά απο 1 Εβδομάδα θα βγει η δικιά μας... Υπομονή ειναι θέμα ημερών... και διαφωνώ με τον φίλο Σπύρο που λέει για Μάρτιο.. Υπομονήκαι θα βγει σε λίγες μέρες... Και εγώ θέλω να μπω και την περιμένω πως και Πώς... ΥΠΟΜΟΝΉ
Ρε μαγιες το Γεπακιελαμτικο με Π. Ε. Ι η χορις θα το ζιτισι ι προκιριξη και ποσο το οριο ιλικιας
-
Λοιπον αν δεν δινει μορια στα διπλωνατα στο στρατο κτλ.. το 60% θα ειναι γυναικες που θα μπουν. (Για εξωτερικους μιλαω). Και αυτο που λες για ενα μικρο ποσοστο γυναικων δεν μπορει να εφαρμοστει γιατι ειναι αντισυνταγματικο, ξερω οτι λες οτι μαθαινεις αλλα καποια πραγματα ειναι εκτος λογικης. Για τους εσωτερικους που δεν εχουν οπλο μπορει να ισχυει αυτο που λες. Φιλικα
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 75
Οι θέσεις για γυναίκες είναι συγκεκριμένες, και υπηρετούν μόνο σε γυναικιες φυλακες. Και σωφρονιστικοι και ΥΕΦΚΚ.Στην τελευταία προκήρυξη για εξωτερικους οι θέσεις για γυναίκες ήταν 9.
-
Α οκ δεν το γνωριζα , λαθος μου. Νομιζα οτι αυτο ισχυει για τους εσωτ. μονο.
Φίλε εγω μιλάω μόνο για εξωτερικούς και όχι για εσωτερικούς... Άκου 100 άτομα θα είναι σύνολο εξωτερικούς απο αυτούς το 20% θα είναι από ΟΑΕΔ... περισσεύουν 80 απο τους 80 οι 40 Θα πάνε Κορυδαλλό... Περισσεύουν 40 άτομα που Θα σπαστουν σε πολυ λιγα καταστήματα κρατήσεις... Απο όλο Το σύνολο που θα πάρει οι Γυναίκες θα είναι Ένα 10% ΚΑΙ ΑΝ... υπομονή και Θα δείτε μόλις βγει (σύντομα)
Αυτο που λες δε γινεται δε ξερω που το βασιζεις εφοσον σε προηγουμενη αντιστοιχη προκηρυξη το συγκεκριμενο διπλωμα πει κ φορτηγου μετρουσε κανονικα..
Μπορει να μου εξήγησή καποιος ποια η διαφλρα μεταξύ εσωτερικων και εξωτερικών καθως και ποια είναι τα καθηκοντας τους; ευχαριστώ.
Εσωτερικοί:υπεύθυνη για την εσωτερική λειτουργία, φρούρηση, και τήρηση της τάξης στ κ. Κ υπεύθυνος για της εσωτερική φύλαξη ενός καταστήματος κράτησης (έλεγχος κρατουμένων, τήρηση της τάξης, πρόληψη και καταστολή εγκληματικών πράξεων μέσα στους χώρους της φυλακής κτλ) δεν φέρουν οπλισμό μόνο σε ειδικές περιπτώσεις μπορούν να φέρουν αστυνομική ράβδο για τν τήρηση τς τάξης (ξαναλέω μόνο σε ειδικές περιπτώσεις) Το προσωπικό της Σωφρονιστικής Υπηρεσίας έχει τρεις βαθμούς ιεραρχίας:φύλακας (εσύ αν μπείς) υπαρχιφύλακας (υπαξιωματικός) αρχιφύλακας (αξιωματικός) ! Εξωτερικόι: Αποστολή της είναι η εξωτερική φρούρηση των Κ. Κράτησης, η φρούρηση νοσηλευομένων κρατουμένων και οι πάσης φύσεως μεταγωγές τους. Η υπηρεσία είναι ένοπλη κανονικά κ μ τν νόμο... Το προσωπικό της Υ. Ε. Φ. Κ. Κ. Θεσμικά με βάση τους ισχύοντες νόμους έχει δομημένη ιεραρχία, αποτελούμενη από τους εξής πέντε (5) βαθμούς:Αρχιφύλακας Α' (Διοικητής εκάστου Τμήματος Εξωτερικής Φρούρησης),Αρχιφύλακας Β' (Αξιωματικοί),Υπαρχιφύλακας Α',Υπαρχιφύλακας Β' (Υπαξιωματικοί) Φρουρός (εσύ αν μπείς) μισθός αν σε ενδιαφέρει 700-800 και όποιος σου πει παραπάνω ψέματα θα είναι!
Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου... Χα χα χα (Μια είναι η μοίρα μοίρα αετών η δευτέρα μοίρα Αλεξιπτωτιστών) 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες