Έρχονται προσλήψεις ΕΠΟΠ το 2017

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Akismp
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Akismp »

Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες σωστά.
Διασωστης31 έγραψε:Δευτερη προκηρυξη για συμβασιουχους οπλιτες ετοιμαζουν στην Κυπρο.

και το άρθρο αναφέρει: "θέλει να προκηρύξει νέα διαδικασία για προληπτικούς κυρίως λόγους".

καθώς όπως σωστά έγραψες μετά
Διασωστης31 έγραψε:Εχουν παραιτηθει ηδη 160 ατομα, ενω μπηκαν τον νοεμβριο.

Και πιστευουν οτι πολλοι δεν θα ανανεωσουν μετα την πρωτη χρονια.

Άλλο λοιπόν ετοιμάζουν νέα προκήρυξη και άλλο θέλουν να βγάλουν με σκοπό να καλυφθούν οι θέσεις όσων ήδη παιραιτήθηκαν και όσων σκοπεύουν να μην ανανεώσουν το συμβόλαιο τους.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Το θεμα ειναι οτι η κυπρος παει για επαγγελματικο στρατο , και θα στραφουν και προς Ελλαδα, οπως εγινε παλαιοτερα.Να επισημανω οτι οι τελευταιοι Ελληνες που πηγαν στην Κυπρο ( ως ΕΠΥ τοτε) μονιμοποιηθηκαν στην ουσια αφου ειναι 15-20 χρονια στο σωμα.

Άβαταρ μέλους
osfp7
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από osfp7 »

Θυμάστε που είχε βγει προκήρυξη για εποπ στην Κύπρο και ελεγαν άμα δεν συμπληρώσουν άτομα από Κύπρο θα πάρουν από Ελλάδα και δεν πήραν γιατί όλοι οι Κύπριοι έκαναν τις αιτήσεις και δεν υπήρχε διαθέσιμοι θέση για Έλληνες
Άβαταρ μέλους
samloxias
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από samloxias »

Κατακερματισμέμενη και διαλυμένοι ψάχνονται οι νέοι δυστυχώς,(αυτοί που δεν είχανε καμιά σχέση με στρατό)
Άβαταρ μέλους
johnny13
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από johnny13 »

Γεια σας παιδια. Γενικοτερα ενδιαφερομαι για τον Στρατο. Αλλα επειδη ολες οι Στρατιωτικες Σχολες ειναι στο 2ο πεδιο και εγω ειμαι της θεωρητικης κατευθυνσης, βασιζομαι σε μια προκηρυξη ΕΠΟΠ. Γενικοτερα θα ηθελα να ηξερα ποια ειναι τα κριτηρια για τους υποψηφιους ! Σορρυ για το off topic αλλα εχω βαρεθει να ψαχνω για το καθε θεμα και να μην το βρισκω.
gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

johnny13 έγραψε:Γεια σας παιδια. Γενικοτερα ενδιαφερομαι για τον Στρατο. Αλλα επειδη ολες οι Στρατιωτικες Σχολες ειναι στο 2ο πεδιο και εγω ειμαι της θεωρητικης κατευθυνσης, βασιζομαι σε μια προκηρυξη ΕΠΟΠ. Γενικοτερα θα ηθελα να ηξερα ποια ειναι τα κριτηρια για τους υποψηφιους ! Σορρυ για το off topic αλλα εχω βαρεθει να ψαχνω για το καθε θεμα και να μην το βρισκω.

Βασίζεσαι σε κάτι που έχει να βγει από το 2009 ; Εικόνα

Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

johnny13 έγραψε:Γεια σας παιδια. Γενικοτερα ενδιαφερομαι για τον Στρατο. Αλλα επειδη ολες οι Στρατιωτικες Σχολες ειναι στο 2ο πεδιο και εγω ειμαι της θεωρητικης κατευθυνσης, βασιζομαι σε μια προκηρυξη ΕΠΟΠ. Γενικοτερα θα ηθελα να ηξερα ποια ειναι τα κριτηρια για τους υποψηφιους ! Σορρυ για το off topic αλλα εχω βαρεθει να ψαχνω για το καθε θεμα και να μην το βρισκω.

Τι εννοείς οι στρατιωτικές σχολές είναι στο 2ο πεδίο;

Είσαι σίγουρος; Εγώ θυμάμαι ότι όλα τα πεδία έχουν πρόσβαση στις στρατιωτικές, αστυνομικές, πυροσβεστικές σχολές

Άλλαξε κάτι;

Τέλος πάντως τα κριτήρια καλύτερα να δεις παλιότερες προκηρύξεις ΕΠΟΠ για να δεις στο περίπου τι ισχύει.

Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

johnny επειδή σε θυμάμαι από τα topic περί Αστυνομίας. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και στις Ένοπλες Δυνάμεις και δεν είναι γνωστό αν και πότε θα ξανά βγάλει. Οπότε θα σου πρότεινα να μην βασίζεσαι σε προκήρυξη ΕΠΟΠ. Ξέρω ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα αλλά νομίζω εξαρτάται τι μάθημα επιλογής θα πάρεις ή όπως το λέτε πια. Καλό θα ήταν να το ψάξεις λίγο.

Άβαταρ μέλους
johnny13
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Το ξερω. Απλα μεσω θεωρητικης περνας μονο ΣΣΑΣ Ψυχολογιας και Στρατολογιας. Εγω ενδιαφερομαι ειτε για ΣΜΥ ειτε για ΣΣΕ. Βγηκε και νεα σχολη τωρα η ΣΜΥΑ αλλα ΚΑΙ αυτη στο 2ο πεδιο. Εννοειτε δεν βασιζομαι σε μια προκηρυξη απλα το θεωρω ως το μονο μεσω για να μπω και να υπηρετησω στον Ελληνικο Στρατο!
gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

johnny13 έγραψε:Το ξερω. Απλα μεσω θεωρητικης περνας μονο ΣΣΑΣ Ψυχολογιας και Στρατολογιας. Εγω ενδιαφερομαι ειτε για ΣΜΥ ειτε για ΣΣΕ. Βγηκε και νεα σχολη τωρα η ΣΜΥΑ αλλα ΚΑΙ αυτη στο 2ο πεδιο. Εννοειτε δεν βασιζομαι σε μια προκηρυξη απλα το θεωρω ως το μονο μεσω για να μπω και να υπηρετησω στον Ελληνικο Στρατο!

Άμα το αγαπάς τόσο πολύ, άσε την θεωρητική και ξεκίνα από φέτος προετοιμασία για να δώσεις του χρόνου. Αλλά δεν σε κόβω να το θέλεις τόσο. Θα το είχες ψάξει από την Δευτέρα Λυκείου και θα είχες πράξει ανάλογα.

Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

Χαλάρωσε το παιδί Α' Λυκείου πάει
PALIOS

Δημοσίευση από PALIOS »

Αλήθεια... Πόσοι απο τους νέους που θέλουν να γίνουν ΕΠΟΠ ξέρουν τι μπορεί να σημαίνει αυτό ;
Τι σημαίνει ΥΠΗΡΕΤΩ την μητέρα πατρίδα (με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει και τα επακόλουθά του... )
Άβαταρ μέλους
johnny13
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δεν ειναι οτι δεν το θελω. Απλα απο μικρος ειχα θεμα με τα Μαθηματικα. Ουρλιαζε η μανα μου να τα καταλαβα. Τιποτα εγω, δεν λειτουργουσε ο εγκεφαλος ουτε για πλακα. Εχω και δυσαριθμια. Αμα παω να δωσω πανελληνιες στα Μαθηματικα οι εξεταστες πορτρετο θα το κανουν το γραπτο μου για οταν ειναι στις μαυρες τους να γελανε.
Αναστάσης

Δημοσίευση από Αναστάσης »

Μόλις είδα στις ειδήσεις προκύρηξη καθαρογράφεται και θα βγει σύντομα, επίσης λέει μετράει και πόσο παλιά απολύθηκε ο υποψήφιος απο την θητεία, πρέπει να έχει κλείσει το περισσότερο 2 χρόνια ή κάτι τέτοιο... αναμένουμε!
gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

Αναστάσης έγραψε:Μόλις είδα στις ειδήσεις προκύρηξη καθαρογράφεται και θα βγει σύντομα, επίσης λέει μετράει και πόσο παλιά απολύθηκε ο υποψήφιος απο την θητεία, πρέπει να έχει κλείσει το περισσότερο 2 χρόνια ή κάτι τέτοιο... Αναμένουμε!

Δεν είναι για ΕΠΟΠ αλλά για ΟΒΑ.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 2 επισκέπτες