Βάσεις - Μόρια για Σώματα Ασφαλείας (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Υποψήφιος

Δημοσίευση από Υποψήφιος »

Καλησπέρα σας. Εγώ 16.000 μόρια για Αστυφυλάκων. Λέτε να υπάρχει περίπτωση να πέσει η βάση της κανα 300-400 μόρια απ''οτι ήταν πέρυσι;78% στα μαθηματικά προσανατολισμού είναι κάτω απο τη βάση σύμφωνα με τα στατιστικά.
Άβαταρ μέλους
George911
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από George911 »

Υποψήφιος έγραψε:Καλησπέρα σας. Εγώ 16.000 μόρια για Αστυφυλάκων. Λέτε να υπάρχει περίπτωση να πέσει η βάση της κανα 300-400 μόρια απ''οτι ήταν πέρυσι;78% στα μαθηματικά προσανατολισμού είναι κάτω απο τη βάση σύμφωνα με τα στατιστικά.

Όλοι αυτό ευχόμαστε, να πέσει 200-300 μόρια τουλάχιστον. Εγώ άλλη εικόνα είχα για τους βαθμούς (και τους δικούς μου και των άλλων) και τελικά άλλα είδα...

To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
Pao....
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Pao.... »

Υποψήφιος έγραψε:Καλησπέρα σας. Εγώ 16.000 μόρια για Αστυφυλάκων. Λέτε να υπάρχει περίπτωση να πέσει η βάση της κανα 300-400 μόρια απ''οτι ήταν πέρυσι;78% στα μαθηματικά προσανατολισμού είναι κάτω απο τη βάση σύμφωνα με τα στατιστικά.

Δίνεις με το παλιο ή με το καινούργιο σύστημα?

Υποψήφιος

Με το καινούριο σύστημα είμαι παιδιά. Είδα μαθητές που ήταν για 18000 μόρια να γράφουν 16.000 και μαθητές του 17.000 να γράφουν τελικά 15.000. Καμία σχέση με τις προβλέψεις που κάναν για τις βαθμολογίες τους. Υποθέτω μια 300άρα μόρια θα πέσει τι στην ευχή.78% είναι στα μαθηματικά κάτω απο τη βάση. Λείπουν και οι προφορικοί βαθμοί που έδιναν πριμ και σε συνδυασμό με τις όχι και τόσο καλές τελικά επιδόσεις τουλάχιστον μια 300αρα-400αρα θα πέσει υποθέτω.
AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από AlexG7 »

Εγώ 16408 με το νεο. Η βαση θα πεσει. Οι προφορικοι δε μετρανε οπως περυσι κ τα μαθηματα βαρυτητας δεν ειναι τα ευκολα που ηταν περυσι. Απλα μαθηματικα.
Mike

Δημοσίευση από Mike »

Γεια σας, με 17408 μπορώ να ελπίζω για Αξιωματικός στην ΕΛ. ΑΣ; Ευχαριστώ!
Υποψήφιος

Mike έγραψε:Γεια σας, με 17408 μπορώ να ελπίζω για Αξιωματικός στην ΕΛ. ΑΣ; Ευχαριστώ!

Λίγες πιθανότητες αλλά κατά την γνώμη μου ναι, μπορείς.

Άβαταρ μέλους
George911

Καλησπέρα παίδες! Πραγματικά, μακάρι να πέσει 300 μόρια, γιατί βλέπω αρκετούς με 16,2 - 16,4, όπως επίσης είδα πολλούς αριστούχους να έχουν απόκλιση πολλών βαθμών σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω το εξής: Πως γίνεται να πέσει η Αστυνομία, όταν λένε ότι άλλες θα ανέβουν (π. χ Ιατρικές, Φιλολογικές κλπ); Τα προφορικά ήταν μόνο 600. Εγώ έγραψα περίπου τα ίδια με πέρσι.
AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από AlexG7 »

Θα ανέβουν οι ήδη υψηλόβαθμες σχολές (φάση 100 μόρια μη περιμενεις τρελά πράματα) γιατί για τους καλούς μαθητές είναι πιο εύκολο να βγάλουν μόρια με 4 μαθήματα παρά με 6 που είχε πέρυσι. Οι κακοί δε θα έγραφαν ποτέ έτσι κι αλλιώς. Οι μέτριοι μαθητές που κυμένονται 13-16 Είναι θεωρητικά πιο δύσκολο να βγάλουν μόρια συγκριτικά με πέρυσι γιατί είναι 4 τα μαθήματα και αν δεν τα πάνε καλά σε ένα θα τους ρίξει πολύ, δε θα μπορούν να το καλύψουν με τα άλλα μαθήματα όπως γινόταν πέρυσι που ήταν 6-7
Mike

Δημοσίευση από Mike »

Υποψήφιος έγραψε:

Λίγες πιθανότητες αλλά κατά την γνώμη μου ναι, μπορείς.

Και εγώ έτσι πιστεύω. Ωστόσο είμαι πολύ αισιόδοξος, καθώς θεωρώ ότι πιάνω άνετα τις σχολές της Πυροσβεστικής / Αστυφυλάκων που με ενδιαφέρουν κατά κύριο λόγο.

Καλή επιτυχία και σε εσένα, αν και νομίζω ότι θα την έχεις με τα μόρια που συγκεντρώνεις! Εικόνα

Υποψήφιος2

Δημοσίευση από Υποψήφιος2 »

AlexG7 έγραψε:Θα ανέβουν οι ήδη υψηλόβαθμες σχολές (φάση 100 μόρια μη περιμενεις τρελά πράματα) γιατί για τους καλούς μαθητές είναι πιο εύκολο να βγάλουν μόρια με 4 μαθήματα παρά με 6 που είχε πέρυσι. Οι κακοί δε θα έγραφαν ποτέ έτσι κι αλλιώς. Οι μέτριοι μαθητές που κυμένονται 13-16 Είναι θεωρητικά πιο δύσκολο να βγάλουν μόρια συγκριτικά με πέρυσι γιατί είναι 4 τα μαθήματα και αν δεν τα πάνε καλά σε ένα θα τους ρίξει πολύ, δε θα μπορούν να το καλύψουν με τα άλλα μαθήματα όπως γινόταν πέρυσι που ήταν 6-7

Εντελώς φιλικά και έχοντας δικό μου άνθρωπο κάτω από την περσινή βάση της σχολή (ελάχιστα), δεν πρέπει να λησμονείς ότι πλέον η σχολή έχει εκπληκτική ζήτηση και τείνει στο να καθιερωθεί μέσα στα επόμενα χρόνια ως η συνέχεια της αξιωματικών.

Συνεπώς, κράτα μικρό καλάθι διότι έβλεπα παιδιά μέσα στο καλοκαίρι τα οποία τα τραβολογούσαν οι γονείς τους στους γιατρούς για τις υγειονομικές και τους "επέβαλλαν" με το ζόρι να δηλώσουν ΕΛ. ΑΣ. Για την αποκατάσταση (δυστυχώς).

Άβαταρ μέλους
George911

AlexG7 έγραψε:Θα ανέβουν οι ήδη υψηλόβαθμες σχολές (φάση 100 μόρια μη περιμενεις τρελά πράματα) γιατί για τους καλούς μαθητές είναι πιο εύκολο να βγάλουν μόρια με 4 μαθήματα παρά με 6 που είχε πέρυσι. Οι κακοί δε θα έγραφαν ποτέ έτσι κι αλλιώς. Οι μέτριοι μαθητές που κυμένονται 13-16 Είναι θεωρητικά πιο δύσκολο να βγάλουν μόρια συγκριτικά με πέρυσι γιατί είναι 4 τα μαθήματα και αν δεν τα πάνε καλά σε ένα θα τους ρίξει πολύ, δε θα μπορούν να το καλύψουν με τα άλλα μαθήματα όπως γινόταν πέρυσι που ήταν 6-7

Μακάρι να ισχύει η θεωρία σου γιατί είδα μεγάλες αδικίες στη βαθμολόγηση.

To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
papikos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από papikos »

Θα σας πω την προσωπικη μου γνωμη... Να ελπιζετε οτι θα πεσει η βαση αλλα οχι να ειστε σιγουροι, γιατι η ζητηση στους ενστολους ειναι τεραστια (λογω οικονομικης κρισης) και οι θεσεις που παιρνουν ειναι ελαχιστες. Περα απο αυτο, και περυσι πολυ πιστευαν Οτι θα πεσουν οι βασεις και πολυ μαλιστα στην αστυφυλακων, αλλαειχε ανοδο 200 μορια. Γιαυτο να κρατατε μικρο καλαθι. Και αυτα που λετε οτι αλλοι πηγαιναν για 18 και εβγαλαν 16, οκ, αλλα δεν αντιπροσωπευουν ουτε το 1/10 των αιτησεων. Δεν ειναι λιγοι αυτοι που θελουν να περασουν στις σχολες. Παντως συγχαρητηρια σε ολους, περαστε τις ΠΚΕ που ειναι ευκολες και καλο καλοκαιρι!
Άβαταρ μέλους
George911

papikos έγραψε:Θα σας πω την προσωπικη μου γνωμη... Να ελπιζετε οτι θα πεσει η βαση αλλα οχι να ειστε σιγουροι, γιατι η ζητηση στους ενστολους ειναι τεραστια (λογω οικονομικης κρισης) και οι θεσεις που παιρνουν ειναι ελαχιστες. Περα απο αυτο, και περυσι πολυ πιστευαν Οτι θα πεσουν οι βασεις και πολυ μαλιστα στην αστυφυλακων, αλλαειχε ανοδο 200 μορια. Γιαυτο να κρατατε μικρο καλαθι. Και αυτα που λετε οτι αλλοι πηγαιναν για 18 και εβγαλαν 16, οκ, αλλα δεν αντιπροσωπευουν ουτε το 1/10 των αιτησεων. Δεν ειναι λιγοι αυτοι που θελουν να περασουν στις σχολες. Παντως συγχαρητηρια σε ολους, περαστε τις ΠΚΕ που ειναι ευκολες και καλο καλοκαιρι!

Σωστός! Πάντως, αυτό με την εκτίμηση μας και το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα μεγάλο θέμα για φέτος. Έπεσε βαρύ τσεκούρι σε όλες τις κατευθύνσεις. Ίσως αυτό αποδυναμώσει λίγο την άνοδο στα 16,500+ που υπολογίζαμε πριν κάμποσο καιρό.

To Serve and Protect
AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από AlexG7 »

Πέρυσι δλδ δεν είχε μεγάλη ζήτηση; Φέτος τους ήρθε όλων; Τα ίδια άτομα ήταν κ πέρυσι και φέτος έχει και άλλα 130 άτομα συνολικά οι σχολές πυροσβεστικής που πέρυσι δεν υπήρχε και σαν σύνολο λοιπόν οι θέσεις για σώματα ασφαλείας είναι περίσσοτερες από πέρυσι και όσοι δηλώσουν τη μία θα δηλώσουν κ την άλλη.

Πραγματικά δεν εκφράζω αυτό που θέλω αλλά αυτό που υπολογίζω με βάση λογικής. Για να ανέβει η βάση θα πρέπει ή η ζήτηση να είναι 2πλάσια από πέρυσι (δεν είναι) ή με την ίδια περίπου περσινή ζήτηση ξαφνικά να θέλουν όλοι με 18000 μόρια να μπουν (δε νομίζω, ακόμα κ σήμερα οι "καλοί" μαθητές θέλουν ιατρικές, πολυτεχνεία κλπ)

Η μόνη αλλαγή φέτος που τείνει να δώσει άνοδο στη βάση είναι ότι υπάρχει πρόσβαση από κάθε πεδίο πλέον (οπότε περισσότεροι υποψήφιοι). Όμως αυτή η αλλαγή ήταν της τελευταίας στιγμής, δλδ οι περισσότεροι που ήθελαν από πέρυσι αστυνομική σχολή είχαν στο μυαλό τους ότι όποια κατεύθυνση και να πάνε θα πρέπει να πάρουν μαθηματικά γενικής κ αοθ. Ξαφνικά με την αλλαγή πόσοι πιστεύετε τους τη βάρεσε από θεωρητική πχ που δεν το είχαν στο μυαλό τους πριν να βάλουν τώρα; Λίγοι θαρρώ.

Ας μη ξανα αναφέρω τα μαθήματα βαρύτητας που δε ξέρω γιατί αλλά τα περνάτε πολύ απαρατήρητα ενώ κάνουν την ουσιαστικότερη διαφορά με πέρυσι.

Ο μόνος λόγος που πιστεύω ότι δε θα πέσει πολύ είναι λόγο της αυξημένης ζήτησης αλλά εγώ ποντάρω ότι το νούμερο της βάσης θα έχει το 15 μπροστά φέτος Εικόνα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες